AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Italian antidopingkomitea julkaisi 12. syyskuuta, jalkapallo pelipaidat halvalla että koska Pogba antoi positiivisen dopingtestin Juventuksen ja Udinesen välisen pelin jälkeen, hänet määrätään väliaikaisesti pelikieltoon ja hänet testataan edelleen lopullisen tuloksen määrittämiseksi. Jos lopputulos on edelleen positiivinen, Juventus pelipaita Pogbaa uhkaa monivuotinen pelikielto. ..
Read More
Liverpool ilmoitti virallisesti, lasten jalkapallo pelipaidat että seura on hankkinut hollantilaisen Hrafenbergin Bayern Münchenistä. Liverpool allekirjoitti Hrafenbergin 45 miljoonalla kokonaishinnalla, josta 40 miljoonaa on kiinteää ja 5 miljoonaa kelluvaa Liverpool jalkapallo pelipaidat. ..
Read More
Syyskuun 2. päivänä AC Milan ilmoitti virallisesti, että seura hankki serbialaisen centerin Jovicin Fiorentinasta. On kerrottu, jalkapallo pelipaidat halvalla että siirto AC Milaniin ei maksanut penniäkään. Seura allekirjoitti 1+2-sopimuksen Jovicin kanssa, joka päättyy vuonna 2024, ja AC Milanilla on etuoikeus 2 vuoden uusimiseen. 25-vuotias Jovic pelasi viime kaudella Fiorentinassa 48 kertaa tehden 13 maalia ja apuna 3 maalia AC Milan jalkapallo pelipaidat. ..
Read More
L'Equipen uusimman raportin mukaan 21. elokuuta 25 miljoonan euron + 5 miljoonan kelluvan euron hylkäämisen jälkeen Inter Milan nosti Pavardin tarjouksen 28 miljoonaan kiinteään + 5 miljoonaan euroon kelluvaan, lasten jalkapallo pelipaidat mutta Bayern München ei suostunut ennen kuin he löysivät korvaajan. Antavat ranskalaiset mennä. Tällä hetkellä Pavardin sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyy kesäkuussa 2024 Inter Milan pelipaita. ..
Read More
AC Milan ilmoitti 17. elokuuta virallisesti, että Decatur Raleigh liittyi Atlantaan lainalla jalkapallo pelipaidat halvalla. CDK:n vuokramaksu on 3 miljoonaa euroa ja valinnainen lunastuspalkkio 23 miljoonaa euroa. AC Milan jalkapallo pelipaidat Jos Atlanta pääsee Euroopan kilpailuun ensi kaudella, riippumatta siitä, ostetaanko se ulos vai ei, AC Milan saa kelluvan 4 miljoonan bonuksen. ..
Read More
10. elokuuta Barcelona ilmoitti virallisesti, jalkapallo pelipaidat halvalla että joukkueen keskikenttäpelaaja Casey siirtyi Saudi Jeddah Nationalsiin. Caseyn siirtomaksu on 12,5 miljoonaa euroa,Barcelona jalkapallo pelipaidat  hän teki sopimuksen Jeddah Nationalin kanssa vuoteen 2026 asti ja hänen vuosipalkkansa Saudi-Arabiassa nousee 20 miljoonaan euroon. ..
Read More
2. elokuuta Alba debytoi ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa liittymisen jälkeen Miami Internationaliin. Alba: "Messi tuntee olevansa tuettu, rakastettu, lasten jalkapallo pelipaidat se on tärkeintä. Paris Saint-Germainissa hänellä oli vaikea aika, mutta nyt hän on jälleen onnellinen. Näen hänet erittäin onnellisena. Olen 34-vuotias ja olen ollut onnekas voittaessani kaiken Barcelonan ja maajoukkueen kanssa Messi jalkapallo pelipaidat lasten. Olen myös täällä kilpailemassa, voittavana, tuodakseni esiin parhaani. Olen erittäin kilpailukykyinen ja tällaiset haasteet ovat tuttuja. " ..
Read More
Heinäkuun 27. päivänä ilmoitettiin, että Tottenhamin Harry Kanen hintalappu ylitti edelleen 100 miljoonaa puntaa jalkapallo pelipaidat halvalla. Ja Bayern ei halua käyttää niin suurta siirtomaksua. Bayernin toimitusjohtaja Driesen käy lisäneuvotteluja Tottenham Hotspurs pelipaita pomo Levyn kanssa tällä viikolla toivoen pääsevänsä sopimukseen Tottenhamin kanssa brittihyökkääjän siirrosta mahdollisimman pian. ..
Read More
21. heinäkuuta Manchester United ilmoitti virallisesti, että joukkue esitteli Onanan Inter Milanista lasten jalkapallo pelipaidat. Kokonaissiirtomaksu on 57,5 ​​miljoonaa euroa, josta 50 miljoonaa on kiinteää ja 7,5 miljoonaa vaihtuvaa. Onana, 27, on allekirjoittanut sopimuksen Manchester Unitedin kanssa kesäkuuhun 2028 asti Manchester United jalkapallo pelipaidat. Onana auttoi Inter Milania voittamaan Coppa Italian viime kaudella ja pääsi joukkueen kanssa Mestarien liigan finaaliin. Uudella kaudella Onana käyttää Manchester Unitedin nro 24 pelipaitaa. ..
Read More
Heinäkuun 15. päivänä Arsenal ilmoitti virallisesti, että joukkue hankki puolustaja Yemberin Ajaxista jalkapallo pelipaidat halvalla. Arsenal käytti 45 miljoonan euron siirtomaksun, josta 40 miljoonaa oli kiinteää ja 5 miljoonaa kelluvaa. 22-vuotias pelaaja on allekirjoittanut sopimuksen Gunnersin kanssa kesäkuuhun 2028 asti. Yanber voi pelata kentällä laitapuolustajaa ja keskuspuolustajaa.Hän pelasi Ajaxissa viime kaudella 34 kertaa,Arsenal jalkapallo pelipaidat 2 syöttöä ja 2 maalia. ..
Read More
6. heinäkuuta Real Madrid ilmoitti virallisesti, että joukkue hankki 18-vuotiaan nero Gulerin Fenerbahcelta. Raporttien mukaan Real Madrid voitti neron kokonaishinnalla 30 miljoonaa euroa, jalkapallo pelipaidat halvalla josta 20 miljoonaa on kiinteää ja 10 miljoonaa kelluvaa. Lisäksi Fenerbahçella on 20 % siirtoosuus. Viime kaudella Güler pelasi Fenerbahcessa 35 kertaa, Real Madrid jalkapallo pelipaidat tehden 6 maalia ja avusti 7 maalia.​ ..
Read More
30. kesäkuuta Chelsea ilmoitti virallisesti, lasten jalkapallo pelipaidat että joukkue hankki Jaxonin Villarrealista. On todettu, Chelsea jalkapallo pelipaidat että Chelsea käytti 37 miljoonaa siirtomaksua, ja osapuolet allekirjoittivat 8 vuoden sopimuksen. Viime kaudella 22-vuotias Jacquesson pelasi Villarrealissa 36 kertaa tehden 13 maalia ja apuna 5 maalia. ..
Read More
Bayern München ilmoitti virallisesti: portugalilainen laitapuolustaja Guerrero liittyi vapaana agenttina, ja molemmat osapuolet allekirjoittivat sopimuksen vuoteen 2026 asti. Guerrero sanoi allekirjoittamisen jälkeen: "Kun sain puhelun Bayernilta, tein päätöksen nopeasti jalkapallo pelipaidat halvalla. Minulle on kunnia pelata näin suuressa seurassa, ja olen myös erittäin kiitollinen Tuchelille." Bayernin nykyinen pomo Tuchel työskenteli Guerreron kanssa hänen ollessaan Dortmundissa, Bayern München pelipaita ja he työskentelevät yhdessä toisen kerran ensi kaudella. Guerrero siirtyi Dortmundiin ranskalaisesta Lorientista vuonna 2016. Hän pelasi Hornetsissa yhteensä 224 ottelua, joissa hän teki 40 maalia ja antoi 50 syöttöä. ..
Read More
Evening Standard: Jos Manchester Unitedin ja Chelsean väliset neuvottelut katkeavat, Red Devils voi päättää luopua Mountista ensi kesänä. 24-vuotiaalla Englannin maajoukkuepelaajalla on vuosi jäljellä sopimuksestaan ​​Chelseassa, lasten jalkapallo pelipaidat koska hän on hylännyt useita tarjouksia jatkaa sopimustaan ​​ja on edelleen haluton allekirjoittamaan uutta. Blues hylkäsi myös Unitedin alkuperäisen 40 miljoonan punnan tarjouksen, ja raporttien mukaan Chelsea toivoo saavansa Mountista vähintään 70 miljoonaa puntaa Manchester United pelipaita. Mount on jo hylännyt ainakin kaksi Chelsean tarjousta, ja 24-vuotias pelaaja lähtee ilmaiseksi 12 kuukauden kuluttua, jos hän jatkaa Chelsean tarjousten hylkäämistä. ..
Read More
Valioliigan Liverpool ilmoitti 8. kesäkuuta virallisesti, että joukkue oli hankkinut argentiinalaisen keskikenttäpelaajan McAllisterin. Siirtosumma on 35 miljoonaa puntaa jalkapallo pelipaidat halvalla. 24-vuotias McAllister on argentiinalainen maajoukkueen pelaaja ja seurasi joukkuetta voittaakseen vuoden 2022 maailmanmestaruuden Qatarissa Liverpool jalkapallo pelipaidat. Tällä kaudella hän pelasi 40 kertaa Brightonissa, tehden 12 maalia ja auttamalla 3 maalia. McAllisterissa on 35 miljoonan punnan vapautuslauseke, jonka Liverpool aktivoi. McAllister käyttää Liverpoolin numero 10-paitaa uudella kaudella. ..
Read More
Manchester City voitti Manchester Unitedin FA Cupin finaalissa 2-1. Pelin jälkeen kuuluisa kommentaattori Zhan Jun julkaisi kommentin pelistä. Zhan Jun kirjoitti Weibossa: "Manchester United tarvitsee parempaa maalivahtia, tarvitsee Mountin korvaamaan hitaasti taantuvan Erikssonin, ja tietysti tarvitsee huippuhyökkääjän, tämän pelin kohokohta on Ghana Joe, tulevaisuutta voidaan odottaa jalkapallo pelipaidat halvalla. Se on erittäin tärkeää voittaa Valioliigan mestaruuden kolme peliä etukäteen saavuttaakseen kolmen ottelun voittoputken. Kauden viimeisenä kuukautena kolmannen rivin taistelutaakka on raskas. Manchester City tarvitsee arvokasta kiertolepoaikaa vapauttaakseen painetta ja vähentääkseen vammoja. Vaikka De Bruyne, Rodri, Glarish ja Bey Silva näyttivät kaikki hieman väsyneiltä eivätkä pystyneet pelaamaan parasta muotoaan tässä taistelussa, heillä on "Master Jing" ja toinen maalivahti Orr, joka palautti Guardiolan luottamuksen. Kauden lopussa Gundogan oli liian rohkea, viimeisen kuukauden aikana on pelattu kolme "kaksoisrengasta", joista jokainen on avainpeli! Manchester City pelipaita Kaudella 2018-19 Blue Moonista on tullut kolmas joukkue Manchester Unitedin ja Arsenalin jälkeen, joka on saavuttanut liigan + FA Cupin tuplauksen. Kuusi on historiallinen haaste Manchester Citylle! " ..
Read More
Manchester United 4-1 Chelsea#Ottelun jälkeen kuuluisa kommentaattori Zhan Jun julkaisi Weibossa: "Chelsea teki seuralle uuden ennätyksen, kun se hävisi 16 peliä yhden Valioliigan kauden aikana lasten jalkapallo pelipaidat. Hyökkäyspää hukkaa mahdollisuuksia, ja Puolustuslinjan keskuspuolustaja Fofana on katastrofi. Seksuaalinen suorituskyky johti tähän tuhoisaan tappioon, ja nuoret Hall ja Chukvimeka pelasivat paremmin." "Manchester United suoritti 'overkill'n kotonaan tällä kaudella perinteisiä vahvoja joukkueita vastaan ​​kukistamalla Manchester Cityn, Arsenalin, Liverpoolin, Tottenhamin ja Chelsean peräkkäin, mikä antaa joukkueelle luottamusta ensi lauantain FA Cupin finaaliin ja paluuta mestaruuteen ensi kaudella." "Fat Tiger" (tekninen turvallisuus) Casemiron "temppu turvatakseen maailman", hallitsee sekä hyökkäyksen että puolustuksen, joka on taitava kaikessa, "Sao Chuanin" toinen maali on pelin suurin kohokohta Chelsea lasten jalkapallo pelipaidat. Jos he voittaa Fulhamin uudelleen kotonaan sunnuntaina, he sijoittuvat varmasti kolmanneksi Liigacupin sadon lisäksi kauden voi sanoa olevan onnistunut! " ..
Read More
Barcelona ilmoitti virallisesti: 34-vuotias Busquets jättää Nou Campin tänä kesänä jalkapallo pelipaidat halvalla. Hänen entinen joukkuetoverinsa Coutinho otti Instagramiin terveiset legendaariselle espanjalaiselle keskikenttäpelaajalle. Coutinho kirjoitti: "Veli, mukava tavata sinut ja pelata kanssasi. On hienoa nähdä sinut urheilussa, Barcelona jalkapallo pelipaidat olet aina pelannut huipputasolla, olet legenda kentällä ja sen ulkopuolella, toivon sinulle onnea tulevaisuuteen. " ..
Read More
Hollantilainen media: Bayern München harkitsee Anderlechtin 20-vuotiasta maalivahtia Verbrujania ja haluaa hänet Neuerin seuraajaksi tämän eläkkeelle jäämisen jälkeen jalkapallopaidat painatuksella. Anderlechtin hintapyyntö Verbrujanista on 10 miljoonaa euroa. Neuerin suunnittelu hänen eläkkeelle jäämisen jälkeen Jos Bayern München tekee tarjouksen ja allekirjoittaa hänet onnistuneesti, Verbrujan ei liity Bayerniin heti, Bayern München jalkapallo pelipaidat Bayern päättää vuokrata hänet ensin, ja Valioliigasta on myös huippujoukkueita. Kiinnostaa Verbrujan.   ..
Read More
Tunnettu katalaanitoimittaja Gerard Romero: Barcelona lähetti La Ligalle suunnitelman Messin paluusta maaliskuun lopussa. La Liga sanoi, että osa suunnitelman sisällöstä ei vastannut vaatimuksia, mutta jos Barcelona pystyy ratkaisemaan nämä ongelmat, jalkapallo pelipaidat halvalla on Messille mahdollisuus rekisteröityä sujuvasti ensi kaudella. Barcelona toimittaa uuden paluusuunnitelman La Ligaan ensi viikolla, ja La Liga sisäisesti uskoo, että Barcelona on saattanut päästä sopimukseen Messin kanssa paluusta, Barcelona jalkapallo pelipaidat ja jopa La Ligan markkinointiosasto on alkanut.Messin muotokuva promootiomateriaalina ulkomailla. ..
Read More
3. huhtikuuta kello 3 aamulla Paris Saint-Germain hävisi Ligue 1:n 29. kierroksella Lyonille kotonaan 0-1 lasten jalkapallo pelipaidat. 7. minuutilla Mume liittyi. Messi ja Mbappe pelasivat upeaa kaksi vastaan ​​-yhteistyötä, Paris Saint Germain pelipaita ja Mbappe ampui pienestä kulmasta ja meni ohi. 65. minuutilla Barcora teki ottelun ainoan maalin laukauksella rangaistusalueen vasemmalta. ..
Read More
Euroopan alkuerissä Skotlanti voitti Espanjan 2-0, Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja McTominay teki 2 maalia. Kahdessa viimeisessä Euroopan karsintaottelussa McTominay meni sekaisin ja teki kaksi maalia kahdessa peräkkäisessä pelissä lasten jalkapallo pelipaidat. Puolustavana keskikenttäpelaajana McTominayn hyökkäysvoima on näkynyt täysin Skotlannin joukkueessa. Vaikka McTominay on pysäyttämätön päävoima Skotlannissa, hän on vain vaihtopelaaja Manchester Unitedissa,Manchester United pelipaita eikä ole paljon mahdollisuuksia saada sitä. Kun Eriksson palaa, McTominay kohtaa kovempaa kilpailua. ..
Read More
Euroopan alkuerissä Skotlanti voitti Espanjan 2-0, Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja McTominay teki 2 maalia. Kahdessa viimeisessä Euroopan karsintaottelussa McTominay meni sekaisin ja teki kaksi maalia kahdessa peräkkäisessä pelissä lasten jalkapallo pelipaidat. Puolustavana keskikenttäpelaajana McTominayn hyökkäysvoima on näkynyt täysin Skotlannin joukkueessa. Vaikka McTominay on pysäyttämätön päävoima Skotlannissa, hän on vain vaihtopelaaja Manchester Unitedissa,Manchester United pelipaita eikä ole paljon mahdollisuuksia saada sitä. Kun Eriksson palaa, McTominay kohtaa kovempaa kilpailua. ..
Read More
25. maaliskuuta Bayern ilmoitti virallisesti, että 35-vuotias Nagelsmann erotettiin luokasta jalkapallo pelipaidat halvalla. Uudeksi valmentajaksi joukkue palkkaa Tuchelin. Bayern kirjoitti tiedotteessaan: Bayern München on lopettanut yhteistyön Nagelsmannin kanssa. Päätös on tehty seuran hallituksen puheenjohtaja Kahnin, urheilujohtaja Salihamidzicin ja seuran puheenjohtaja Heinerin keskustelun jälkeen. Nagelsmannin seuraaja on Tuchel, Bayern München pelipaita joka allekirjoittaa sopimuksen Bayernin kanssa 30.6.2025 asti ja johtaa joukkuetta ensimmäistä kertaa harjoituksissa maanantaina. ..
Read More
Manchester City ilmoitti 17. maaliskuuta virallisesti, että joukkue ja argentiinalainen hyökkääjä Alvarez uusivat sopimuksensa kesäkuuhun 2028 saakka. jalkapallo pelipaidat halvalla Alvarezin viikkopalkan kerrotaan nousevan 100 000 puntaa. Hänen alkuperäinen sopimusnsa seuran kanssa päättyy vuonna 2027. Tällä kaudella Alvarez on pelannut Manchester Cityssä yhteensä 33 kertaa, tehden 10 maalia ja avustaen 3 maalia Manchester City jalkapallo pelipaidat. ..
Read More
Valioliiga ilmoitti 10. maaliskuuta virallisesti, että Manchester Unitedin valmentaja ten Hag valittiin helmikuun parhaaksi valmentajaksi, joka on toinen kerta,jalkapallo pelipaidat halvalla kun hänet on valittu kuukauden parhaaksi valmentajaksi tämän kauden syyskuun jälkeen. Ten Hag teki helmikuussa 3 voittoa ja Manchester United pelipaita 1 tasapelin neljässä pelissä. Manchester United on tällä hetkellä Valioliigassa kolmantena 49 pisteellä 25 kierroksella. ..
Read More
FA Cupin puolivälierissä Manchester United lasten jalkapallo pelipaidat kaatoi West Ham Unitedin 3-1. Tämä on myös Manchester Unitedin 30. voitto kaikissa kilpailuissa tällä kaudella. Red Devilsistä tuli myös ensimmäinen joukkue viidessä suuressa liigassa, joka on saavuttanut 30 voittoa tällä kaudella Manchester United pelipaita. Manchester United on alkanut elpyä Ten Hagin johdolla. ..
Read More
La Ligan 23. kierros pelataan Madridin kaupunkiottelussa 26. helmikuuta klo 1.30. Real Madrid kohtaa Bernabéu-stadionilla Atletico Madridin. UEFA:n Mestarien liigan 1/8-finaalin ensimmäisessä osaottelussa tämän viikon puolivälissä Real Madrid voitti Liverpoolin "annolla 2 jahtaamaan 5" ja otti lujasti aloitteen edetä UEFA:n Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon jalkapallo pelipaidat halvalla. Atletico Madrid pudotti Real Madridilta Copa del Reyssä putottuaan tämän UEFA:n Mestarien liigan lohkovaiheen lopussa. Lähes kuusi La Ligan kierrosta voittamaton Atletico Madrid saapui Bernabéulle näyttäisi olevan strategisempi merkitys lisätä Galacticos Leaguen mestaruuteen. Tällä hetkellä asiaankuuluvat virastot ovat tarjonneet tälle pelille kertoimien yhdistelmän 1,80, 3,50 ja 4,75. Tasoituksen osalta Real Madrid on tarjonnut puolipallon muotoista myönnytystä. Sinun on tiedettävä, että Real Madrid on voittanut Atletico Madridin La Ligassa 3 peräkkäisenä kautena Kun he kohtasivat, Real Madrid voitti onnistuneesti Atletico Madridin vierasottelussa 2-1 Real Madrid pelipaita. Tämän pelin kertoimien yhdistelmä osoitti itse asiassa organisaation suuremman tuen räjähdysmäiselle Real Madridille. Verrattuna aikaisempiin kausihin Atletico Madrid on tällä kaudella laskenut merkittävästi. Ero ja sijoitus nykyisessä La Ligan sijoituksessa ovat todellisia. Sheetsin nykyinen kokonaisvahvuus on selvästi Real Madridia huonompi. ..
Read More
Ensimmäinen kasvotusten neuvottelu Messin isän ja Paris Saint-Germainin välillä saatiin päätökseen, jalkapallo pelipaidat halvalla ja tiedotusvälineet paljastivat neuvottelun yksityiskohdat. Balague: Sopimuksen pituudesta ja palkasta ei ole päästy yksimielisyyteen, mutta molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, että on normaalia, että ensimmäisissä neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, ja he ovat valmiita jatkamaan yrittämistä; Romano: Sopimuksesta, palkasta ja lisätiedoista ei ole päästy yksimielisyyteen, ja jatkamme keskustelua siitä seuraavien viikkojen aikana; "Team Daily" totesi, että Messi on tulossa yhä epävarmemmaksi sopimuksensa uusimisesta Pariisin kanssa. Tulevaisuus ei ehkä ole Pariisissa Paris Saint Germain jalkapallo pelipaidat. MM-kisojen ympärillä oli Pariisin ja Messin paras aika uusia sopimus, mutta nyt ovi näyttää sulkeutuvan Pariisiin. ..
Read More
La Ligan 21. kierros järjestää keskittymistaistelun, Villarreal istuu keraamisella stadionilla kohtaamaan johtavan Barcelonan. Real Madridin äskettäisen peräkkäisen pistetappion vuoksi Barcelonan johto La Ligassa on kasvanut 8 pisteeseen. La Ligan aikataulun yli puolet taustalla, jalkapallo pelipaidat halvalla Barcelonalla on vahvasti aloite kilpailla mestaruudesta. On syytä mainita, että Barcelona käynnistää Eurooppa-liigan 1/8-finaalin pudotuspelien ensimmäisen osaottelun Manchester Unitedia vastaan ​​ensi viikon puolivälissä, joten Barcelonan valmentajan Harveyn on väistämätöntä kiertää keltaista sukellusvenekokoonpanoa tässä kohtauksessa. Tällä hetkellä Barcelonan kilpailutilanne on erittäin hyvä, ja tällaiset erinomaiset tulokset valtaavat vähitellen fanien sydämet takaisin.Tällä kaudella Barcelonan kotikentällä on keskimäärin 82 825 katsojaa, mikä on enemmän kuin kauden 2008/09 keskimääräinen osallistujamäärä. Guardiola valmentaa Barcelonan kolminkertaista kautta, Barcelona jalkapallo pelipaidat ja 79 192 henkilöä on jopa enemmän kuin Enriquen Barcelonaa vastaavan kolmanteen kauden 2014/15 keskimääräinen osallistujamäärä 78 678. Barcelonan vierasesitys La Ligassa tällä kaudella on vieläkin katseenvangitsijampi.Ainoa häviävä vastustaja on Real Madrid, ja loput 9 vieraspeliä ovat kaikki voittajia. Barcelona ei tehnyt sopimuksia talviikkunassa. Lisäksi Pique, Depay ja Bellerin ovat peräkkäin siirtyneet jättämään joukkuetta. Puheenjohtaja Laporta joutuu vielä kohtaamaan sarjan remontteja Nou Campissa, pelaajien palkkoja ja kesän ikkunasiirtoja. kysymys. ..
Read More

SITE MAP

MM-kisat 2022
Alankomaat Argentiina Australia Belgia Brasilia Costa Rica Ecuador Englanti Espanja Etelä-Korea Ghana Iran Japani Kamerun Kanada Kroatia Marokko Meksiko Portugali Puola Qatar Ranska Saksa Saudi Arabia Senegal Serbia Sveitsi Tanska Tunisia Uruguay Wales Yhdysvallat

Seurat Pelipaita

Premier League paita
Arsenal paita Aston Villa paita Chelsea paita Crystal Palace paita Everton paita Leicester paita Liverpool paita Manchester City paita Manchester United paita Newcastle United paita Stoke City paita Tottenham Hotspurs paita West Ham United paita

La Liga paita
Athletic Bilbao paita Atletico Madrid paita Barcelona paita Real Betis paita Real Madrid paita Valencia paita

Bundesliga paita
Bayer Leverkusen paita Bayern München paita Borussia Dortmund paita FC Schalke 04 paita Hamburger SV paita Wolfsburg paita

Ligue 1 paita
As Monaco paita Olympique De Marseille paita Olympique Lyonnais paita Paris Saint Germain paita

Serie A paita
AC Milan paita AS Roma paita Fiorentina paita Inter Milan paita Juventus paita Lazio paita SSC Napoli paita

Muut Seurat paita
AFC Ajax paita Benfica paita Boca Juniors paita Celtic paita Chivas paita Corinthians paita Cruz Azul paita FC Porto paita Los Angeles Galaxy paita New York City paita River Plate paita


Lasten Pelipaita
AC Milan lasten paita Arsenal lasten paita AS Roma lasten paita Atletico Madrid lasten paita Barcelona lasten paita Bayern München lasten paita Borussia Dortmund lasten paita Chelsea lasten paita Everton lasten paita Inter Milan lasten paita Juventus lasten paita Liverpool lasten paita Manchester City lasten paita Manchester United lasten paita Paris Saint Germain lasten paita Real Madrid lasten paita Tottenham Hotspurs lasten paita Egypti Lasten Nigeria Lasten Alankomaat lasten paita Albania lasten paita Argentiina lasten paita Belgia lasten paita Brasilia lasten paita Chile lasten paita Englanti lasten paita Espanja lasten paita Irlanti lasten paita Islanti lasten paita Italia lasten paita Itävalta lasten paita Kolumbia lasten paita Kroatia lasten paita Meksiko lasten paita Pohjois-Irlanti lasten paita Portugali lasten paita Puola lasten paita Ranska lasten paita Ruotsi lasten paita Saksa lasten paita Sveitsi lasten paita Tšekki lasten paita Uruguay lasten paita Venäjä lasten paita Wales lasten paita Yhdysvallat lasten paita

Maajoukkue Pelipaita
Alankomaat paita Albania paita Argentiina paita Australia paita Belgia paita Brasilia paita Chile paita Costa Rica paita Ecuador paita Egypti paita Englanti paita Espanja paita Etelä-Afrikka paita Etelä-Korea paita Ghana paita Iran paita Irlanti paita Islanti paita Italia paita Itävalta paita Japani paita Kamerun paita Kanada paita Kolumbia paita Kreikka paita Kroatia paita Marokko paita Meksiko paita Nigeria paita Norja paita Norsunluurannikko paita Panama paita Paraguay paita Peru paita Pohjois-Irlanti paita Portugali paita Puola paita Qatar paita Ranska paita Romania paita Ruotsi paita Saksa paita Saudi Arabia paita Senegal paita Serbia paita Skotlanti Paita Slovakia paita Slovenia paita Suomi paita Sveitsi paita Tanska paita Tunisia paita Turkki paita Tšekki paita Ukraina paita Unkari paita Uruguay paita Venezuela paita Venäjä paita Wales paita Yhdysvallat paita

Naisten Pelipaita
AC Milan naisten paita Arsenal naisten paita Barcelona naisten paita Bayern München naisten paita Borussia Dortmund naisten paita Chelsea naisten paita Inter Milan naisten paita Juventus naisten paita Liverpool naisten paita Manchester City naisten paita Manchester United naisten paita Paris Saint Germain naisten paita Real Madrid naisten paita Alankomaat naisten paita Argentiina naisten paita Belgia naisten paita Brasilia naisten paita Englanti naisten paita Espanja naisten paita Italia naisten paita Japani naisten paita Kolumbia naisten paita Meksiko naisten paita Portugali naisten paita Ranska naisten paita Saksa naisten paita Venäjä naisten paita Yhdysvallat naisten paita

Jalkapalloilija Pelipaita
Alexandre Lacazette Aubameyang Dele Alli Erling Haaland Forsberg Griezmann Heung Min Son Jadon Sancho Jamie Vardy Kane Kylian Mbappe Leroy Sane Luka Modric Marcus Rashford Messi Mohamed Salah Ousmane Dembele Paulo Dybala Romelu Lukaku Sadio Mane Virgil van Dijk Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

EM 2020 Pelipaita
Saksa EM Paita Alankomaat EM Paita Belgia EM Paita Englanti EM Paita Espanja EM Paita Italia EM Paita Itävalta EM Paita Kroatia EM Paita Portugali EM Paita Puola EM Paita Ranska EM Paita Ruotsi EM Paita Suomi EM Paita Sveitsi EM Paita Tanska EM Paita Turkki EM Paita Tšekki EM Paita Ukraina EM Paita Venäjä EM Paita Wales EM Paita