AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Cristiano Ronaldon tulevaisuus näyttää olevan viime aikoina kyseenalainen, sillä useita joukkueita on jo yhdistetty portugalilaisiin. Kuuluisa toimittaja Romano paljasti kuitenkin, että Manchester United on samaa mieltä Ten Hagin kanssa ja toivoo, että Ronaldo pysyy joukkueessa. Cristiano Ronaldoa on viime aikoina liitetty useisiin seuroihin, kuten Romaan, jalkapallo pelipaidat halvalla Bayerniin ja Sportingiin.Äskettäin kerrottiin, että Mendes keskusteli Chelsean uuden puheenjohtajan Burleighin kanssa ja suositteli Cristiano Ronaldoa viimeksi mainitulle. Portugalilaisella on sopimus Manchester Unitedin kanssa vuoteen 2023 asti, mutta Manchester United ei voi pelata Mestarien liigassa ensi kaudella, mikä on saattanut ravistella Ronaldoa. Manchester United ei kuitenkaan aio myydä Ronaldoa, siirtoasiantuntija Romano paljasti, Manchester United jalkapallo pelipaidat että Manchester Unitedin uusi valmentaja ten Hag uskoo, että Ronaldo on olennainen osa seuran uutta suunnitelmaa. Manchester United on tehnyt selväksi, että Ronaldo ei ole myynnissä. Itse asiassa Manchester United ei tällä hetkellä käy siirtoneuvotteluja Ronaldosta. Unitedin ideana on, että hän jää ja on avainjäsen seuran elvyttämisessä. ..
Read More
Espanjan "Marca"-raportin mukaan Real Madrid ja Vinicius ovat siirtyneet sopimuksen uusimisneuvottelujen viimeiseen vaiheeseen, Real Madrid toivoo saavansa sopimuksen uusimisen päätökseen hänen kanssaan tällä viikolla. Real toivoo voivansa virallisesti ilmoittaa sopimuksen jatkamisesta heinäkuussa, kun pelaajat palaavat lomalta, jalkapallo pelipaidat halvalla mutta seura odottaa pääsevänsä sopimukseen pian. Ainoa asia, josta sovitaan, on uuden sopimuksen kesto, nykyinen sopimus päättyy vuonna 2024. Real Madrid on ehdottanut pidennystä vuoteen 2028, mutta Vinicius haluaa uusia vuoteen 2026 tai 2027 asti. Real Madrid on valmis nostamaan hänen vuosipalkkansa nykyisestä 3,2 miljoonasta eurosta (mahdollisesti 4 miljoonaa euroa bonusten perusteella) enintään 10 miljoonaan euroon, joista osa on vaihtuvia maksuja. Myös hänen sopimuskatkoslauseke nousee pilviin, 350 miljoonasta eurosta miljardiin euroon. Tämä on summa, jonka Real Madrid on asettanut suurille tähdilleen pyrkiessään pitämään öljyseurat loitolla parhaista pelaajistaan. Veneziuksen tapauksessa se oli vain symbolista, Real Madrid jalkapallo pelipaidat sillä hän ei koskaan kuunnellut eri kosijoiden tarjouksia, vaikka hän on joutunutkin kritiikkiin. On kerrottu, että Venezius on jo investoinut asuntoon Madridissa, ja näyttää siltä, ​​ettei hän aio lähteä lähiaikoina. Vinicius oli Real Madridin kolmanneksi eniten pelattu minuutti viime kaudella ja joukkueen toiseksi paras maalintekijä 22 maalilla ja 20 syötöllä. ..
Read More
Arsenal harkitsee Lazion keskikenttäpelaaja Milinkovic-Savicin siirtoa, ja muita vaihtoehtoja ovat Leicester Cityn Tielemans, Brightonin Bisuma ja Wolvesin Neves. Se on myös herättänyt fanien keskuudessa spekulaatioita Arsenalin keskikenttäpelaajan Xhakan tulevaisuudesta lasten jalkapallo pelipaidat. Corriere dello Sportin mukaan Mourinho on aina ollut kiinnostunut kovasta 29-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta. Xhaka on myös todennut, että Mourinhon alaisuudessa pelaaminen on unelma. Lazion pyytämä hinta Savicista ei kuitenkaan ole halpa.Arsenal jalkapallo pelipaidat Kaksi vuotta sopimusta jäljellä, on vaikea tehdä vaikutusta Serie A:n voimavartaloon alle 55 miljoonan punnan tarjouksella. ..
Read More
Espanjalaisen "Daily Sport" -raportin mukaan Barcelona tarvitsee kiireesti lisää palkanleikkauksia selviytyäkseen palkkarajoituksista. Viime viikkoina on jälleen nostettu pöydälle suunnitelmia lisäleikkauksista, mutta useat joukkueen isot tahot ovat kieltäytyneet leikkauksista palkat. Seuran johtajat näkevät joukkueen veteraaneja ja heidän korkeita palkkojaan, jalkapallopaidat painatuksella mutta kapteenit kieltäytyvät kategorisesti leikkaamasta heidän palkkojaan uudelleen, koska he ovat tehneet sen kahdesti, eikä leikkauksia pitäisi enää tehdä. Piquella, Busquetsilla, Alballa ja muilla vanhoilla pelaajilla kerrotaan olevan kova asenne: he eivät hyväksy palkanleikkausneuvotteluja nyt ja tulevaisuudessa. Alba, Busquets ja Pique ovat jo tehneet palkkaleikkauksia pandemian aikana, ja viime kesänä he leikkaavat palkkoja uudelleen, jotta seura voi rekisteröidä uusia pelaajia. Roberton osalta tilanne on toinen, sillä hän on juuri uusinut sopimuksensa, mikä on jo alentanut hänen palkkaansa 50%. Klubi selvittää, mitä toimenpiteitä aikoo tehdä tänä kesänä. Toistaiseksi päätöstä ei ole tehty, ja vaikka pelaajat ovat jo huolissaan tulevien viikkojen puheluista, Barcelona jalkapallo pelipaidat he eivät hyväksy palkkaleikkauksia missään olosuhteissa. Nämä pelaajat uskovat olevansa niitä, jotka ovat tehneet suurimmat uhraukset viime kuukausina ja että seuran pitäisi etsiä muita ratkaisuja. On totta, että jotkut pelaajat eivät ottaneet palkkaleikkauksia ollenkaan, ja toiset ottivat pienen alennuksen ja jatkoivat sopimuksiaan. Näyttää siltä, ​​että Barca saattaa joutua neuvottelemaan näiden pelaajien kanssa, jotka ottavat pienen palkanleikkauksen, päästäkseen sopimukseen. ..
Read More
Mukaan Espanjan "Aspen" raportoi, että voitti Mestarien liigan, ei vain Real Madrid menestyä urheilussa, lasten jalkapallo pelipaidat mutta myös heille saada puskurin sadon taloudellisesti. Tämän kauden Mestarien liigan Real Madridin kokonaistulojen odotetaan ylittävän 130 miljoonaa euroa. Pelkästään finaalin voitto tuotti Real Madridille 4,5 miljoonaa euroa. Real Madrid on kerännyt palkintorahoja koko Cupin ajan. Sisältää 15,64 miljoonaa euroa osallistumisesta lohkovaiheeseen, 1507 euroa lohkovaiheen 5 voitosta, 9,6 miljoonaa euroa pääsystä 16 parhaan joukkoon, 10,6 miljoonaa euroa pääsystä 8 parhaan joukkoon, 12,5 miljoonaa euroa pääsystä välieriin, Real Madrid jalkapallo pelipaidat 15,5 miljoonaa euroa finaaliin pääsystä ja 4,5 miljoonaa euroa mestarille. Lisäksi 10 vuoden rankingbonus on 36,4 miljoonaa euroa. Real Madridin odotetaan saavan myös 16,84 miljoonan euron markkinaosinkoa. Tilastojen mukaan Real Madridin nettotulot Mestarien liigassa nousevat 132,48 miljoonaan euroon. ..
Read More
Bayern München vaatii, että he eivät myy Lewandowskia, vaikka Puolan hyökkääjän sopimus päättyy vuonna 2023, ja he saavat siirtomaksun vain, jos he myyvät tähden tänä kesänä. Haastattelussa Bayernin urheilujohtaja Salihamidzic teki tämän selväksi jälleen,jalkapallo pelipaidat halvalla kieltäytyen vastaamasta isäntänsä kysymykseen Barcelonan ensimmäisestä Lewandowskin tarjouksesta. Salihamidzic sanoi: "Asiat ovat jo selvät. Lewandowskilla on sopimus vuoteen 2023 asti ja hän täyttää sopimuksen." Salihamidzic kritisoi myös Lewandowskin agenttia: "Hänellä on agentti, joka tekee hänet hulluksi. Hänen lähestymistapansa ei ole puhdas." Lewandowskin agentin Zahavin mukaan Bayern ei ole koskaan tarjonnut Lewandowskille muodollista tarjousta sopimuksen uusimisesta,Barcelona jalkapallo pelipaidat jonka Salihamidzic kiisti kategorisesti: " Olemme tehneet sen erittäin selväksi sopimuksen keston ja määrän suhteen." Saksalaisen "Bild"-raportin mukaan Barcelona on jo lähettänyt Lewandowskille tarjouksen. 32 miljoonan euron tarjous on myös ensimmäinen kerta, kun Barcelona tekee tarjouksen. "Hän on yksi vaihtoehdoista", Barcelonan valmentaja Xavi sanoi äskettäin, kun häneltä kysyttiin Lewandowskista. "Hän on sanonut julkisesti haluavansa lähteä. Hänellä on vuosi jäljellä sopimustaan, se ei ole helppoa, mutta Lewandowski on valinta. Yksi, tietysti hän on." ..
Read More
Tällä Ligue 1:n kierroksella Paris voitti Montpellierin vieraissa 4-0, ja Messi järjesti hyvän esityksen ahdinkoineen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Messi kohtaa tämän vastustajan seurauransa aikana.Kun joukkueet pelasivat toisiaan vastaan ​​viime vuoden syyskuussa,jalkapallopaidat painatuksella Messi oli poissa loukkaantumisen vuoksi. Ottelun ensimmäisellä puoliskolla Messi teki maalin kahdesti ensimmäistä kertaa Ligue 1 -uransa aikana. Tähän mennessä Messi on rikkonut seurauransa aikana 88 joukkueen oven. Messi on tehnyt tällä kaudella Ligue 1:ssä kuusi maalia ja antanut 13 syöttöä. Hänellä on myös viisi maalia Mestarien liigassa. Kaikissa kilpailuissa Messi on tehnyt 11 maalia ja antanut 13 maalia. Paris Saint Germain jalkapallo pelipaidat Tilastot osoittavat, että Messi on tehnyt kaksinumeroisia maaleja ja syöttöjä 15 peräkkäisenä kautena, mikä on ensimmäinen historiassa. Kaudella 2011-12 hän teki 73 maalia ja 32 syöttöä 60 pelissä. ..
Read More
Aihe Bayern-pelaajien välittömästä lomasta tappion jälkeen on ollut viime aikoina kuuma, ja tiedotusvälineet ovat hypänneet valmentajan toimimattomuudesta ja pelaajien ammattitaidottomuudesta jalkapallo pelipaidat halvalla. Vastauksena tähän tilanteeseen Bayernin valmentaja Nagelsmann itse selvensi tosiasiat: "Minusta heillä on syy lomalle, järjestin kahden päivän loma-ajan, pelaajat ovat nyt aikuisia, en ole opettaja tai heidän isänsä, Luulen, että he voivat vapaasti käyttää näitä lomia." Bayern München hävisi Mainzille 1-3 saavutettuaan kymmenen peräkkäisen Bundesliigan mestaruuden. Ottelun jälkeen suurin osa Bayern-joukkueesta lensi Espanjan saarelle Ibizalle kahden päivän lomalle, jonka urheilujohtaja Salihamidzic hyväksyi "joukkueen rakennusharjoitukseksi". Media oli pettynyt pelaajiin, ja myös kuuluisa Matthaus kritisoi sitä, Bayern München jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella mutta Nagelsmannin mielestä ongelmaa ei ole. Lopulta Nagelsman vastasi myös uutisiin Lewandowskin jättämisestä joukkueesta: "Neuvottelut hänen sopimuksensa uusimisesta seuran kanssa sujuvat hyvin, mutta minulla ei ole mitään sanottavaa. Tämä on seuran ja pelaajan asia. Toivomme pitää hänet ja saada suhde hänen kanssaan. Uusiutuminen. Tarvitsemme hieman kärsivällisyyttä, mutta onneksi se on vahvuuteni." ..
Read More
Valioliigan 35. kierroksella Liverpool voitti Newcastlen Keitan maalilla 1-0. Joukkue voitti 3 peräkkäistä voittoa ja pysyi lyömättömänä 15 kierroksella. Liverpool ja Newcastle ovat eniten pisteitä Valioliigassa vuodelle 2022 pääsyn jälkeen, ja Liverpool voitti vihdoin kilpailijansa jalkapallo pelipaidat halvalla. Ensimmäisellä puoliajalla Liverpool voitti myös vastustajansa 3-1 ja suoritti kaksoispelin. Liverpool on lyömätön 13 ottelussa Newcastlea vastaan, ja viimeksi se hävisi Newcastlelle vuonna 2015. On myös syytä mainita, että tämän pelin voitettuaan Liverpool on voittanut tällä kaudella 42 peliä, mikä on luonut ennätyksen voittopeleistä yhden kauden aikana seuran historiassa. Edellinen ennätys oli 41 voittoa vuosina 1985-86 ja 2019-20. Liverpool on voittanut liigacupin tällä kaudella, Liverpool jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella ja joukkue taistelee edelleen kolmella rintamalla FA Cupissa, Valioliigassa ja Mestarien liigassa, ja sillä on mahdollisuus voittaa nelinkertainen kruunu. ..
Read More
Ranskalaisten tiedotusvälineiden mukaan vaikka Paris voitti liigan mestaruuden etuajassa tällä Ligue 1:n kierroksella, heidän kannattajansa eivät olleet tyytyväisiä, ja monet fanit poistuivat stadionilta edes juhlimatta stadionilla. Paris voitti 10. Ligue 1:n kruunun seuran historiassa pelattuaan Lensin kanssa tällä kierroksella ja kahdeksannen kruunun viimeisen 10 vuoden aikana. Mutta koska Real Madrid putosi joukkueen Mestarien liigan 1/8-finaalissa, jalkapallopaidat painatuksella heidän faninsa ovat olleet tyytymättömiä. Ennen ottelua Lensiä vastaan ​​kova Pariisin fanijärjestö kehotti faneja olemaan juhlimatta stadionilla vaan lähtemään stadionilta 15 minuuttia etuajassa, vaikka tulos olisi tällä kierroksella suotuisa ja Paris voi voittaa mestaruuden. Nämä fanit tekivät myös sen, mitä he sanoivat. 68. minuutilla Messi teki maalin ja Paris johti 1-0. Niin kauan kuin he eivät menetä kahta maalia, Paris voi voittaa mestaruuden etuajassa. Mutta 75. minuutilla jotkut Pariisin fanit alkoivat vetäytyä. Sen jälkeen kun Paris voitti mestaruuden, stadionilla ei juhlinut paljon ihmisiä, ja monet fanit lähtivät stadionilta juhlimaan joukkueen voittoa kadulla. Paris ei myöskään järjestänyt juhlaseremoniaa tälle pelille. Ottaen huomioon joidenkin fanien viime aikoina osoittama vihamielisyys, joukkue juhli mestaruutta vasta Ligue 1:n viimeisellä kierroksella 14. toukokuuta. Mielenkiintoista on, että lopulta Lens-fanit lauloivat kentällä. Näyttää siltä, ​​​​että Pariisin fanit eivät enää ole kiinnostuneita Ligue 1 -mestaruuden voittamisesta, vaan he haluavat eniten nähdä joukkueen, joka voittaisi Mestarien liigan pokaalin. Pariisin pelaajat ilmaisivat epätietoisuutta pelin jälkeen, Paris Saint Germain pelipaita Verratti sanoi: "Emme voi ymmärtää faneja, jalkapallo voittaa ja joskus häviää. Olemme pelanneet jalkapalloa sydämellämme, olemme tavallisia ihmisiä. Fanit ovat pettyneitä, että hävisimme. Real Madrid, mutta sen on jatkettava." Marginhos sanoi: "Fanit? Emme saa unohtaa, että tämä on myös mestaruus. Tunnelma on valitettava, jalkapallo on intohimomme ja haluamme nauttia siitä. Meidän on ratkaistava tämä kysymys." ..
Read More
Talo näennäisesti loputon sade. Sen lisäksi, että Barcelona putosi Frankfurtista Eurooppa-liigassa, se menetti myös päävoiman tässä pelissä. Pedri oli sivussa puoliajalla reisivamman takia, ja perjantaina lisätarkastukset osoittivat, että Pedri voi jättää kauden väliin jalkapallo pelipaidat halvalla. Barcelona on huolissaan tästä. Barcelonan seura vahvisti tänään lääkärinlausunnossa, että Pedri oli repeyttänyt vasemman jalkansa reisihauis. Hän voisi olla poissa kuudesta kahdeksaan viikkoa. Kun La Ligassa on jäljellä enää kahdeksan ottelua, Barca pelaa viimeisen ottelunsa kotonaan Villarrealia vastaan ​​21. tai 22. toukokuuta. Siksi Espanjan maajoukkueen pelaaja ei todennäköisesti pelaa enää tällä kaudella. Kun Pedri on terve, Barcelona jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella hän pelaa hyvin ja pelasi viime kaudella 74 ottelua, vaikka loukkaantumiset ovat vaikuttaneet hänen peliinsä tällä kaudella. Tällä kaudella hän on jättänyt väliin 24 ottelua loukkaantumisen vuoksi. ..
Read More
Manchester Unitedin valmentajan vaihdosta on viime aikoina liikkunut paljon huhuja, ja Manchester United on valinnut Ten Hagin ensi kauden päävalmentajaksi. Manchester Unitedin väliaikainen valmentaja Rangnick kieltäytyi paljastamasta joukkueen tulevaa valmentajalistaa puhuessaan asiaan liittyvistä huhuista, mutta sanoi,jalkapallo pelipaidat halvalla että Manchester Unitedin ottaneet valmentajat olivat kaikki tämän päivän jalkapallon huippuvalmentajia. Perjantain lehdistötilaisuudessa Rangnickia kysyttiin joukkueen valmentajan valintahuhuista, hän sanoi: "En halua puhua mistään uudesta valmentajasta, mutta tiedän, että valmentajat, joihin seura on ottanut yhteyttä, ovat huippuluokkaa. Ten Hag on listalla, mikä tarkoittaa, että hän on myös huippuvalmentaja." Kun Rangnickilta kysyttiin roolistaan ​​Unitedin valinnassa, Rangnick sanoi vain tuntevansa ehdotetun listan. Sitten hän puhui pelistä Evertonia vastaan: "Toivomme saavamme 3 pistettä. Manchester United jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella Taktiikkaan verrattuna avain häviämiseen voi olla pelaajien mentaliteetti." Rangnick paljasti myös, että viime kierroksella poissa ollut Cristiano Ronaldo paluu. , mutta Luke Shaw, Cavani, Varane ja McTominay jäävät poissa loukkaantumisen vuoksi. ..
Read More
Tällä Valioliigan kierroksella Manchester United teki kotonaan 1-1-tasapelin Leicester Cityn kanssa ja on edelleen 3 pisteen erossa neljännen sijan Arsenalista vielä kahden pelin jälkeen. Manchester Unitedin legenda Gary Neville uskoo, että Manchester United on käytännössä vetäytynyt neljän parhaan taistelusta. Neville kertoi, että Valioliiga käynnistyi uudelleen kansainvälisen tauon jälkeen ja Manchester Unitedin piti aloittaa matka voitolla, jalkapallo pelipaidat halvalla mutta se ei onnistunut ja voitti vain tasapelin. Manchester United pelasi erittäin huonosti tässä pelissä, pelaajat eivät tienneet mitä tehdä kentällä. Neville huomautti, että Manchester Unitedilla ei ollut keskustaa tässä pelissä ja joukkue kamppaili. Ronaldo ei pelannut, United muutti taktiikkaa sen sijaan, että olisi korvannut pelaajia alkuperäisessä järjestelmässä, ja joukkue pelasi huonosti. Neville sanoi, että Manchester United ei ole pystynyt kilpailemaan neljännestä.Jos he jatkavat pelaamista tällä tavalla, seuraavat 8 peliä ovat erittäin vaikeita ja seuraavat 2 kuukautta erittäin pitkiä. Manchester United pelipaita Maguire, Rashford, Cristiano Ronaldo, Cavani, Rangnick ovat kaikki huhuja, uusi valmentaja ei ole päätetty, joukkue tulee olemaan erittäin vaikeaa. Seuraavaksi Manchester Unitedin on vastattava Evertonia, Liverpoolia, Chelseaa ja Arsenalia vastaan. ..
Read More
Espanjan tiedotusvälineiden mukaan Barcelona ilmaisi tyytymättömyytensä siihen, että se oli yhteydessä Lewandowskiin ja Mbappeen ilman syytä. Laporta sanoi suoraan, että jotkut ihmiset käyttävät Barcelonaa hypetykseen, ja sanoi myös, että Barcelona ei ole sirkus eikä sen pitäisi olla sekaantunut näihin vääriin valeuutisiin. Haalandin osalta Barcelona myönsi haluavansa esitellä hänet, jalkapallo pelipaidat halvalla mutta sanoi myös, että hänen esitteleminen on erittäin vaikeaa. Barcelonalla ei ehkä ole siihen varaa. Barcelonan ylin johto on toistuvasti ilmaissut tämän näkemyksen viime päivinä. Lewandowskin ja Mbappen huhujen vuoksi Barcelonan johtajat hylkäsivät ne hypeinä. L'Equipe sanoi, että Barcelona oli puuttunut Mbappen siirtoon, jolloin tiedotusvälineet, jotka ovat aina olleet tunnettuja tarkoista uutisistaan, menettäneet uskottavuutensa. Barcelona jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella Edes fanit eivät uskoneet uutisia siitä, että Barcelona ja Lewandowski pääsivät sopimukseen. Barcelonan johtajat uskovat, että nämä uutiset ovat ihmisiä, jotka käyttävät Barcelonaa hypetykseen, yrittäen nostaa pelaajien arvoa. Nämä valeuutiset tekevät Barcelonasta törkeän, mitä Barcelona ei voi hyväksyä. ..
Read More
Klo 13.00 paikallista aikaa Ranskassa) 2020/21 Ligue 1:n keskittyneen taistelun 29. kierros alkoi. Paris Saint-Germain hävisi 0-3 Monacolle. Ben Yedder teki maalin kahdesti ja Flander teki maalin. Kuudesta viimeisestä ottelusta Pariisi on voittanut 3 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota Monacosta jalkapallo pelipaidat halvalla. Paris voitti ensimmäisellä kierroksella 2-0. Tässä pelissä Messi ja Navas olivat sairaita, Mbappe ja Neymar aloittivat ja Donnarumma vartioi maalia. 10. minuutilla Monaco melkein rikkoi maalin. Paredes katkaistiin rangaistusalueen edestä Lucas ampui rangaistusalueelta ja ohitti oikean tolpan. 20. minuutilla Martins palasi käänteisestä kolmiosta oikealta, ja Donnarumma torjui Lucasin laukauksen. 26. minuutilla Monaco siirtyi johtoon, Fofana teki keskityksen oikealta, Ben Yedder tarttui pisteeseen ja teki lähikulman. Monaco johti Pariisin 1-0! 31. minuutilla Neymar ampui vapaapotkun vasemmalta rangaistusalueen edestä, ja Nubel pelasti pallon perusviivalta. Monaco johti Pariisin 1-0 ensimmäisessä erässä. 51. minuutilla Mbappella ei ollut mahdollisuutta murtautua rangaistusalueelle yksin.Pallo ei osunut vahvuuteen ja puolustaja siivosi sen maalin edestä. 64. minuutilla Paris ampui oikean kulmapotkun ja Kim Pembe puski korkealle. 69. minuutilla Monaco laajensi tilannetta, Fofana meni suoraan oikealle, Ben Yedder palasi käänteisestä kolmiosta, Aguilar ylitti keskeltä, Flanderi lapioi ja teki maalin, Monaco johti Pariisin 2-0! 73. minuutilla Mbappe meni suoraan oikealle, ja Nubel torjui Ashrafin lähilaukauksen. 78. minuutilla Verratti meni suoraan rangaistusalueelle, Paris Saint Germain jalkapallo pelipaidat Icardi seurasi ja osui maaliin, ja Nubel pelasti pallon. 81. minuutilla Kim Pembe iski Flanderin rangaistusalueelle. Tuomari vihelsi rangaistuspotkun vahvistuksen jälkeen. Ben Yedder pelasi maalin vasenta laitaa. Donnarumma heitti pallon, mutta ei pystynyt pysäyttämään palloa pääsemästä verkkoon. Monaco 3 - 0 Pariisin edellä! Lopulta Pariisi kärsi täydellisen tappion tiellä ja johti sarjaa 15 pisteellä vielä yhdessä pelissä. ..
Read More
Britannian hallitus on virallisesti ilmoittanut sarjasta pakotteita Chelsean omistajaa Roman Abramovichia vastaan, mukaan lukien varojen jäädyttäminen, henkilökohtaisten ja liiketoimien kielto Britannian kanssa, matkustuskielto ja kuljetuskielto. Abramovitšin omaisuuden jäädyttämisen vaikutus Chelseaan: Chelsea ei voi myydä lippuja tuleviin peleihin, jalkapallo pelipaidat halvalla Chelsea ei voi myydä tuotteita, Chelsean myynti on jäädytetty, pelaajien siirrot ja sopimusten uusiminen keskeytetään ja catering-palveluita voidaan suorittaa. Britannian hallitus myönsi myös Chelsealle franchising-lisenssin varmistaakseen, että klubi voi suorittaa pelin onnistuneesti loppuun, työntekijöille ja pelaajille voidaan jatkaa palkkaa, kausilipun haltijat voivat jatkaa otteluiden seuraamista livenä ja klubi voi myös maksaa maksamattomia siirtomaksuja. Se on voimassa tämän vuoden 31. toukokuuta asti, Chelsea jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella jolloin Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus voi muuttaa, peruuttaa tai keskeyttää sen milloin tahansa. Franchisingissa määrätään myös, että Chelsea ei maksa yli 500 000 puntaa yhdestä kotiottelun isännöimisestä, joka sisältää turvallisuuden, tarjoilun ja hallinnan. Vierasotteluiden matkakulut ovat enintään 20 000 puntaa. ..
Read More
Ei ole mikään salaisuus, että Guardiola haluaa tuoda mukanaan keskushyökkääjän, ja hän vahvisti sen ennen ottelua Manchester Unitedia vastaan ​​pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Huhut Haalandin olinpaikasta ovat kasvaneet, mutta Guardiola on myöntänyt, että Manchester City etsii keskihyökkääjää. "Uskon, että seuran on tuotava sisään hyökkääjä, jalkapallo pelipaidat halvalla siitä ei ole epäilystäkään", Guardiola sanoi. "Jotkut sanovat, että pelaamme hyvin ilman hyökkääjää, mutta se johtuu siitä, että me voitamme. Kun häviämme pelejä, päivä, jolloin ihmiset sanoisivat seuralla on oltava vertailukohta, olisin naiivi, jos en olisi samaa mieltä." Manchester Cityn kerrotaan käyneen keskusteluja myös Haalandin agentin Raiolan kanssa, mutta Guardiola kieltäytyi paljastamasta nimeään. Hän vitsaili toimittajille: "Ehkä me allekirjoitamme sinut." Guardiola myönsi myös, Manchester City jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella että raha on seuralle. Se on erittäin tärkeää, ei ole hyviä pelaajia ilman rahaa, eikä pokaalia ilman hyviä pelaajia. ..
Read More
Tällä Valioliigan kierroksella Manchester City voitti Evertonin vieraissa 1-0 ja jatkoi sarjan kärjessä. On syytä mainita, että tässä pelissä Manchester Cityn puolustaja Laporte loi suuren ennätyksen jalkapallo pelipaidat halvalla. Tässä pelissä Laporte antoi yhteensä 110 syöttöä, ja kaikki hänen syöttönsä olivat paikoillaan 100 prosentin onnistumisprosentilla. Tämä asetti uuden ennätyksen syöttöjen määrässä 100 % tarkkuudella, koska Valioliigalla oli tilastoja (vuodesta 2003-2004). Mainittakoon, että myös edellisen ennätyksen teki Laporte, joka pelasi viime joulukuussa Leicesteriä vastaan ​​kaikki 109 syöttöä paikoillaan. City on kerännyt 27 kierroksen jälkeen 66 pistettä, Manchester City pelipaita mikä on seuran historian toiseksi korkein kokonaispistemäärä samalla ajanjaksolla, vain 72 pistettä vuosina 2017–2018. ..
Read More
Ligue 1:n 25. kierroksella Paris Saint-Germain hävisi Nantesille 1-3. Tämä peli on Messin 800. ottelu hänen seurauransa aikana. Messi aloitti pelin tässä pelissä, hän suoritti syöttöpisteen pelissä,lasten jalkapallo pelipaidat hän auttoi Neymaria tekemään maalin. Tilastojen mukaan tämä on Messin 800. ottelu seurassa. Hän on pelannut Barcelonassa 778 ja Paris Saint-Germainissa 22 kertaa. 800 ottelussa Messi teki 679 maalia ja antoi 273 syöttöä. Paris Saint Germain pelipaita 2021 2022 Messi on pelannut tällä kaudella 22 ottelua Paris Saint-Germainissa tehden seitsemän maalia ja avustaen kahdeksan maalia. ..
Read More
Kaikkien osapuolten tietojen perusteella Barcelona on allekirjoittamassa sponsorointisopimusta musiikin suoratoistomedian Spotifyn kanssa. Spotify sponsoroi Barcelonaa 3 vuoden ajan ja sponsoroi yli 200 miljoonaa euroa, ja siitä tulee Barcelonan miesten ja naisten paitarintojen mainossponsori. Jalkapallojoukkue hankki myös Camp Noun nimeämisoikeudet. Espanjan "Marcan" raportin mukaan Barcelonan siirto aiheutti kiistaa. Paidan etuosassa olevat mainokset ovat normaaleja, mutta Spotify on myös nimeltään Camp Nou. Historiallinen stadion, jonka nimeksi tulee "Sportify Camp Nou", jalkapallo pelipaidat halvalla tuntuu sanoinkuvaamattomalta. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun Camp Nou -stadion avattiin vuonna 1957 ja nimeämisoikeudet myytiin. Ja sponsorit ovat musiikin suoratoistomediaa, jolla ei näytä olevan mitään tekemistä jalkapallon kanssa, jota fanien on vielä vaikeampi hyväksyä. Seuran toimitusjohtaja Revelte erosi, koska vastusti muutosta, koska se väitti, että Barcan lähestymistapa loukkasi seuran perinteisiä arvoja. Mutta Laporta halusi tehdä sen, hän uskoo, että Barcelonan tärkein tavoite on saada lisää sponsorointia vaikeuksien ylitse. Barcelona jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella Sitä vastoin stadionin nimenmuutos ei ole hänelle muuta kuin mitätön asia. "Marca" paljasti myös, että Barcelona käyttää suurimman osan sponsorimaksuista Haalandin esittelyyn. ..
Read More
Juventus on päässyt sopimukseen Fiorentinan keskusjoukkueen Vlahovicin kanssa, joka on Juven tulevaisuus edessä. Sky Sportsin mukaan Juventus ei aio tinkiä Dybalan sopimuksen uusimisesta. He tarjosivat 10 miljoonan euron vuosipalkkaa. Jos Dybala hyväksyy sen, hän uusii sopimuksen jalkapallo pelipaidat halvalla. Jos hän ei hyväksy sitä, hän voi lähteä. . Dybalan sopimuksen uusimisneuvottelut ovat kestäneet lähes vuoden, eivätkä osapuolet ole koskaan päässeet lopulliseen sopimukseen. Viime vuonna Dybalan agentti tarjosi 20 miljoonan euron vuosipalkkaa, mutta Juventus kieltäytyi. Monien neuvottelujen jälkeen Dybalan sopimuksen jatkaminen ei ole ratkennut. Italian tiedotusvälineiden mukaan Juventus allekirjoitti Vlahovicin pakottaakseen Dybalan. Juventus uskoo, että Dybala loukkaantuu liian usein, eikä hänestä voi tulla ydinjohtajaa. Juventus jalkapallo pelipaidat Dybala on pelannut Juventuksessa tällä kaudella 23 ottelua, joissa hän on tehnyt 11 maalia ja avustanut 4 maalia. Jos Dybala päättää olla uusimatta sopimustaan, Inter Milan aikoo vapauttaa hänet viisumista tänä kesänä. ..
Read More
Espanjan King's Cupissa Barcelona putosi Athletic Bilbaolta ja espanjalainen "Daily Sports" kritisoi useita Barcelonan pelaajia keski- ja takakentällä. Äskettäin Barcelonaan palanneella veteraani Alvesilla on vain 4 pistettä. Kommentit huomauttivat: "On harvinaista, että tämä brasilialainen on niin epätarkka. Hän päästi eniten maaleja joukkueessa, jalkapallo pelipaidat halvalla joista osa ei pakotettu ensimmäisellä puoliajalla. Hänen olisi pitänyt olla turvallinen lähtöpiste. , mutta päinvastoin." Araujo teki myös vain 4 pistettä kommentoiden: "Hän on tehnyt puolustustyötä ja käynyt henkilökohtaisia ​​yhteenottoja, mutta tällä kertaa hän on kokenut valtavan tuskan. Kuten koko joukkue, hän pyrkii selviytymään ja on pelannut rajoilla. "Alba Tässä pelissä Nico Williams tukahdutti hänet täysin ja vastustaja ohitti hänet, jolloin joukkue menetti pallon. Barcelona jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella Hän antoi myös Barcelonan viime hetkellä myöntämän rangaistuspotkun. Myös Busquets tekee vain 4 pistettä, "Daily Sport" huomautti: "Tällainen peli saa hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi. Peliä ei voi hallita, siellä on paljon katettavaa tilaa ja hänestä on tullut taas hauras keskikenttä. ." ..
Read More
Live it 13. tammikuuta Espanjan Super Cupin välierässä Real Madrid voitti Barcelonan jatkoajalla 3-2, Brasilialainen keskikenttäpelaaja Casemiro analysoi peliä pelin jälkeisessä haastattelussa ja ylisti joukkuetoverinsa Federico Barr Waden suorituskykyä. Fotballdrakter Barn Casemiro sanoi: "Tiesimme ennen peliä, että tästä pelistä tulee erittäin vaikea, se oli Clasico. Vaikka Barçalla ei mennyt hyvin liigassa, heillä oli silti korkea pelaajataso. Se oli kaunein peli. , kaikki pelaajat haluavat olla mukana." "Meillä oli hyvä alku, mutta sitten he kävivät onneksi ja tekivät maalin. Puoliajalla menimme pukuhuoneeseen lukemin 1-1. Toisella puoliajalla annoimme heille pallon ja puolustimme erittäin hyvin. . "Meidän täytyy kunnioittaa Barcaa vastustajana, sanoimme, että se oli kova peli." "Avain tälle joukkueelle on, että voimme pelata monissa eri kokoonpanoissa. Me kaikki pidämme pallosta, mutta joskus meidän on tiedettävä kuinka Paineen alla pelaa laadukas vastahyökkäys. Joukkueemme pelasi erittäin hyvin, pääsimme finaaliin." Lopulta Casemiro kehui Valverdea, pelin vaihtosankaria. "Molemmat osapuolet olivat hyvässä kunnossa ja se oli hieno peli. Tänään Valverden kova työ kannatti. Hän pelasi hyvin vähän, mutta hän oli silti loistava pelaaja. Billige Barcelona fotballdrakter/draktsett 2021 2022 Voittaaksesi pokaalia, on hyvä joukkue. Upea joukkue on avainasemassa." ..
Read More
Tällä La Ligan kierroksella Benzema teki kahdesti maalin ja auttoi joukkuetta voittamaan Valencian 4-1. Benzema on tehnyt Real Madridille 301 maalia ja ilmaisi ylpeytensä pelin jälkeen. Valenciaa vastaan ​​Benzema saavutti ensin 300 maalin virstanpylvään rangaistuspotkulla, jalkapallo pelipaidat halvalla minkä jälkeen hän teki 301. maalinsa ennen pelin loppua ja sijoittui sijalle 4. Vain 7 maalin päässä Real Madridin tähdestä Di Stefanosta ja vain 22 maalin päässä toisesta Raulista. "301 maalia! Olen ylpeä ja iloinen saadessani tehdä niin monta maalia Real Madridille, maailman parhaalle seuralle. Getafe voitti meidät aiemmin ja tällä kertaa voitimme, Real Madrid jalkapallo pelipaidat se on hienoa meille ja faneillemme." Venezius teki myös kaksi maalia, ja Benzema kehui kumppaniaan: "Yhteistyöni Veneziuksen kanssa on aina ollut hyvää, tiedän, että hänellä on paljon Hänellä on potentiaalia viedä se seuraavalle tasolle, ja hän on auttanut meitä paljon." ..
Read More
"Mirror"-uutisten mukaan Liverpool harkitsee tarjousta Sakalle, ja Klopp on erittäin kiinnostunut 20-vuotiaasta Arsenalin teinistä. Saka on Tykkimiesten keskuudessa erittäin suosittu.Tällä kaudella hän on tehnyt 5 maalia ja antanut 4 syöttöä. Nuoresta iästään huolimatta hän on jo Artetan säännöllinen aloittelija. Reach PLC:n "Transfer Window" -podcastissa Ian McGary väitti, jalkapallopaidat painatuksella että Klopp suunnittelee suurta muutosta hyökkäyslinjassa ja että uusille pelaajille tulee kaksi hyökkääjää. Hän sanoi: "Olemme olleet Se sanottiin siirtoikkuna-ohjelma, jonka Liverpool katsoo tulevaisuuteen ja he toivovat myyvänsä ainakin kaksi hyökkäävää pelaajaa. Saka on erittäin sopiva pelaaja Liverpoolin tyyliin." Samaan aikaan Arteta ei halua menettää yhtä tärkeimmistä kahden viime vuoden aikana kasvattamistaan ​​pelaajista.Ian sanoi, että Gunners on käynyt alustavia neuvotteluja Sakan agentin kanssa ja toivoo voivansa uusia hänen sopimuksensa kesään 2024 saakka Liverpool jalkapallo pelipaidat. Mutta sanotaan, että Saka itse on erittäin kiinnostunut Liverpooliin liittymisestä, hän uskoo voivansa kilpailla siellä korkeimmasta kunniasta. Kun Liverpool valmistautui Arsenalia vastaan, Klopp kehui Sakaa nuoreksi ja jännittäväksi pelaajaksi.   ..
Read More
"Daily Mail" -uutisten mukaan Tuchel toivoo voivansa käyttää Paris Saint-Germainin Kim Pembeä Bluesista lähtevän Rüdigerin tilalle. Rudigerin sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kesänä, jalkapallo pelipaidat halvalla eikä sitä ole vielä uusittu. Useat jättiläiset, mukaan lukien Real Madrid ja Bayern, ovat hänestä erittäin kiinnostuneita. Rudigerin voi lähteä Tuchelin mielestä kulta-Pompey olisi sopivin ehdokas Rudigerin seuraajaksi. Tuchel ja Kim Pembe viettivät kaksi vuotta Pariisissa, voittivat kahdesti Ranskan Ligue 1 -mestaruuden ja pääsivät UEFA:n Mestarien liigan finaaliin 2020. Kim Pembe on toiminut myös joukkueen kapteenina useaan otteeseen. Vaikka Kim Pembellä on yli kolmen vuoden sopimus Pariisin kanssa, Chelsea jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella hänen katsotaan olevan erittäin innokas lähtemään kotimaastaan ​​kohtaamaan uusia haasteita. Kim Pemben siirtohinnan kerrotaan olevan noin 36 miljoonaa puntaa, jää nähtäväksi, onko Paris valmis päästämään hänet pois kauden puolivälissä, mutta Chelsea saattaa tarjota hänelle ensi kuussa. ..
Read More
Lehdistötilaisuudessa ennen ottelua Sevillaa vastaan ​​Harvey mainitsi Garveyn nimen useammin kuin kerran jalkapallo pelipaidat halvalla. Nuoresta keskikenttäpelaajasta on tullut suuri toivo tällä kaudella, ja Barcelonalle hänen sopimuksensa uusiminen on iso prioriteetti. Garveyn sopimus päättyy vuonna 2023, ja sopimuksessa on 50 miljoonan euron irtisanomislauseke. Nyt monet suuret seurat tuijottavat häntä. Barcelona on työskennellyt sopimuksen uusimisen parissa Garveyn kanssa jo jonkin aikaa, ja myös Harveyltä kysyttiin tästä lehdistötilaisuudessa. "Meidän on uusittava sopimus hänen kanssaan. Tarvittaessa me maksamme siitä." Harvey vitsaili: "Emme voi menettää pelaajia näin Barcelona pelipaita 2021 2022. Heidän täytyy olla tulevaisuuden perusta." "Sikäli kuin tiedän, klubi tekee sen Garveyn puolesta. Uudistuminen ja kova työ on joukkueelle tärkeintä." ..
Read More
"Torino Sport" raportoi 10. joulukuuta, että täyttääkseen keskuspuolustajan paikan AC Milan voi halutessaan kutsua Caldaran takaisin talviikkunassa. Caldara liittyi Venetsiaan lainalla tänä vuonna yhden vuoden vuokrasopimuksella.Tällä kaudella hän on pelannut 14 kertaa, jalkapallo pelipaidat halvalla tehnyt yhden maalin ja antanut 1 syöttöpisteen. Kjaerin vakavan loukkaantumisen vuoksi AC Milanin on pikaisesti esiteltävä uusi keskuspuolustaja talviikkunassa. "Torino Sport" -uutisten mukaan Milan harkitsee myös Caldaran takaisinkutsumista täyttämään keskuspuolustajan paikan AC Milan jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella. ..
Read More
Kun Messi voitti tämän vuoden Ballon d'Orin, myös pallokuningas Bailey onnitteli Messiä sosiaalisessa mediassa jalkapallo pelipaidat halvalla. Legendaarinen brasilialainen tähti Pele julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan Messistä pitelemässä kultaista palloa ja kirjoitti: "Onnittelut, Leo Messi, voitosta jälleen Golden Globen." Bailey sanoi myös: "Tietenkin tämä on sopiva kunnianosoitus erinomaiselle nerolle. Messi jalkapallo pelipaidat lasten Voitin palkinnon 7 kertaa, kiitos paljon!" Baileyn viesti sai 167 000 tykkäystä ja kommenttia postaukseen. Niitä on jopa 1 400. ..
Read More
Tällä Mestarien liigan kierroksella Barcelona ei voittanut Benficaa kotonaan ja kohtasi paineita Bayernia kohtaan viimeisellä kierroksella. Barcelonan maalivahti Ter Stegen sanoi pelin jälkeen: "Tämä on kova peli, erittäin hyvä, ansaitsemme enemmän. Benfica teki kolme maalia meitä vastaan ​​ensimmäisellä kierroksella, ja tällä kertaa he pelasivat uudelleen lasten jalkapallo pelipaidat. Erittäin hyvä. Ei se ole helppoa pelata kotona ja voittaa vaivattomasti." "Työskentelimme kovasti ja pelasimme hyvin. Valitettavasti emme onnistuneet tekemään maaleja. Meiltä puuttui vain maaleja." Ter Stegen sanoi, että joukkue luotti uuteen valmentajaan Harveyyn. "Kaikki Näemme innostuksemme pelatessamme, ja voimme myös nähdä sen. olemme erittäin keskittyneitä. Haluamme tehdä parhaamme,Barcelona pelipaita 2021 2022 joukkueella on ideoita, ja vastustajalla on vaikea puolustaa. Jätämme tila on hyvin pieni, mikä on hyvä asia. Tällä asenteella voitamme ehdottomasti." ..
Read More

SITE MAP

EM 2020 Pelipaita
Saksa EM Paita Alankomaat EM Paita Belgia EM Paita Englanti EM Paita Espanja EM Paita Italia EM Paita Itävalta EM Paita Kroatia EM Paita Portugali EM Paita Puola EM Paita Ranska EM Paita Ruotsi EM Paita Suomi EM Paita Sveitsi EM Paita Tanska EM Paita Turkki EM Paita Tšekki EM Paita Ukraina EM Paita Venäjä EM Paita Wales EM Paita

Seurat Pelipaita

Premier League paita
Arsenal paita Aston Villa paita Chelsea paita Crystal Palace paita Everton paita Leicester paita Liverpool paita Manchester City paita Manchester United paita Newcastle United paita Stoke City paita Tottenham Hotspurs paita West Ham United paita

La Liga paita
Athletic Bilbao paita Atletico Madrid paita Barcelona paita Real Betis paita Real Madrid paita Valencia paita

Bundesliga paita
Bayer Leverkusen paita Bayern München paita Borussia Dortmund paita FC Schalke 04 paita Hamburger SV paita Wolfsburg paita

Ligue 1 paita
As Monaco paita Olympique De Marseille paita Olympique Lyonnais paita Paris Saint Germain paita

Serie A paita
AC Milan paita AS Roma paita Fiorentina paita Inter Milan paita Juventus paita Lazio paita SSC Napoli paita

Muut Seurat paita
AFC Ajax paita Benfica paita Boca Juniors paita Celtic paita Chivas paita Corinthians paita Cruz Azul paita FC Porto paita Los Angeles Galaxy paita New York City paita River Plate paita


Lasten Pelipaita
AC Milan lasten paita Arsenal lasten paita AS Roma lasten paita Atletico Madrid lasten paita Barcelona lasten paita Bayern München lasten paita Borussia Dortmund lasten paita Chelsea lasten paita Everton lasten paita Inter Milan lasten paita Juventus lasten paita Liverpool lasten paita Manchester City lasten paita Manchester United lasten paita Paris Saint Germain lasten paita Real Madrid lasten paita Tottenham Hotspurs lasten paita Egypti Lasten Nigeria Lasten Alankomaat lasten paita Albania lasten paita Argentiina lasten paita Belgia lasten paita Brasilia lasten paita Chile lasten paita Englanti lasten paita Espanja lasten paita Irlanti lasten paita Islanti lasten paita Italia lasten paita Itävalta lasten paita Kolumbia lasten paita Kroatia lasten paita Meksiko lasten paita Pohjois-Irlanti lasten paita Portugali lasten paita Puola lasten paita Ranska lasten paita Ruotsi lasten paita Saksa lasten paita Sveitsi lasten paita Tšekki lasten paita Uruguay lasten paita Venäjä lasten paita Wales lasten paita Yhdysvallat lasten paita

Maajoukkue Pelipaita
Alankomaat paita Albania paita Argentiina paita Australia paita Belgia paita Brasilia paita Chile paita Costa Rica paita Ecuador paita Egypti paita Englanti paita Espanja paita Etelä-Afrikka paita Etelä-Korea paita Ghana paita Irlanti paita Islanti paita Italia paita Itävalta paita Japani paita Kamerun paita Kanada paita Kolumbia paita Kreikka paita Kroatia paita Marokko paita Meksiko paita Nigeria paita Norja paita Norsunluurannikko paita Panama paita Paraguay paita Peru paita Pohjois-Irlanti paita Portugali paita Puola paita Ranska paita Romania paita Ruotsi paita Saksa paita Saudi Arabia paita Senegal paita Serbia paita Skotlanti Paita Slovakia paita Slovenia paita Suomi paita Sveitsi paita Tanska paita Tunisia paita Turkki paita Tšekki paita Ukraina paita Unkari paita Uruguay paita Venezuela paita Venäjä paita Wales paita Yhdysvallat paita

Naisten Pelipaita
AC Milan naisten paita Arsenal naisten paita Barcelona naisten paita Bayern München naisten paita Borussia Dortmund naisten paita Chelsea naisten paita Inter Milan naisten paita Juventus naisten paita Liverpool naisten paita Manchester City naisten paita Manchester United naisten paita Paris Saint Germain naisten paita Real Madrid naisten paita Alankomaat naisten paita Argentiina naisten paita Belgia naisten paita Brasilia naisten paita Englanti naisten paita Espanja naisten paita Italia naisten paita Kolumbia naisten paita Meksiko naisten paita Portugali naisten paita Ranska naisten paita Saksa naisten paita Venäjä naisten paita Yhdysvallat naisten paita

Jalkapalloilija Pelipaita
Alexandre Lacazette Aubameyang Dele Alli Erling Haaland Forsberg Griezmann Heung Min Son Jadon Sancho Jamie Vardy Kane Kylian Mbappe Leroy Sane Luka Modric Marcus Rashford Messi Mohamed Salah Ousmane Dembele Paulo Dybala Romelu Lukaku Sadio Mane Virgil van Dijk Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa