AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Erilaiset tiedotusvälineet ja toimittajat ovat kertoneet, että Liverpool on sopimassa keskikenttäpelaaja Thiagon kanssa Münchenin Bayernista. Posti paljasti myös kaupan yksityiskohdat jalkapallo pelipaidat halvalla. Raporttien mukaan Thiagon kauppahinta on 25 miljoonaa puntaa, josta Liverpool tarvitsee vain 20 miljoonaa puntaa käsirahaa varten, ja muut 5 miljoonaa puntaa ovat bonusehtoja. Liverpool oli jauhanut hintoja Bayernin kanssa aiemmin vaihtaakseen maksutapaa, ja nyt näyttää siltä, että Liverpool on voittanut. Thiago allekirjoittaa Liverpoolin kanssa neljä vuotta, ja hän pelaa Valioliigassa yllään nro 6 -paita Liverpool pelipaita 2019/2020. ..
Read More
Useiden italialaisten tiedotusvälineiden mukaan Serie A: n jättiläinen Inter Milan toivoo ostavansa Chelsean keskikenttäpelaaja Kanterin. Sky Sportsin viimeisimmät uutiset kertoivat kuitenkin, että Chelsea on hylännyt sopimuksen eikä niistä voi tulla kansallisia mittareita jalkapallo pelipaidat halvalla.Syy on myös hyvin yksinkertainen. Inter Milanin valmentaja on Conte, ja Conte ja Chelsea hajosi kaksi vuotta sitten. Vuonna 2018 Conte oli ristiriidassa Chelsean ylimmän johdon kanssa ja lopulta erosi raivoissaan.Chelsea maksoi hänelle ja hänen valmentajilleen korkeintaan 26,6 miljoonaa puntaa korvausta ja siihen liittyviä lakimaksuja. Molemmilla osapuolilla oli erittäin epämiellyttävä riita: Milanon Interillä ei ehkä ole mitään ongelmaa niiden kanssa, jotka haluavat kaivaa Chelseaa, Chelsea pelipaita 2019/ 2020 mutta Conten Inter Milanilla on suuri ongelma. Chelsean on mahdotonta täyttää Conten vaatimuksia. Toisaalta Inter Milanin nykyinen allekirjoitusbudjetti on myös todella rajallinen, joukkue voi vaihtaa pelaajia vain vastineeksi Kanterista, se ei todellakaan voi keksiä sitä, miltä Chelsea näyttää hyvältä. ..
Read More
Bournemouthin keskusta Joshua King kertoi edelleen toivovansa palata Manchester Unitediin. Tämän vuoden tammikuussa Manchester United otti yhteyttä Joshua Kingiin ja harkitsi hänen ostamista 20 miljoonalla punnalla, mutta lopulta punaiset paholaiset päättivät lainata Ighaloa Superliigasta. Nyt 28-vuotias Joshua King odottaa mielellään Bournemouthia,jalkapallo pelipaidat halvalla joka putosi Valioliigasta. Tottenham, Newcastle, AC Milan ja muut joukkueet ovat kiinnostuneita hänestä, mutta hänen vanha klubinsa Manchester United on hänen halutuin joukkueensa. "En halua valehdella, koska halusin todella mennä Manchester Unitediin tammikuussa, mutta mitä tapahtui jälkikäteen, vain tapahtui. Tiedän sen syyn. Voimme vain odottaa ja nähdä. Nyt monet asiat ovat vielä auki." "Jos Manchester United on edelleen kiinnostunut? Manchester United jalkapallo pelipaidat Se olisi hienoa. Pelasin Manchester Unitedissa viisi vuotta ja opin siellä paljon. Unelmani on voittaa Mestarien liiga."c ..
Read More
Toimittajan Zhang Qianin raportin mukaan hän vahvisti henkilökohtaisesti Barcelonan vanhemmille virkamiehille, että Barcelona oli luvannut vapauttaa Messin, mutta siirtohinta oli 2–3 miljoonaa euroa plus pelaajien vaihto. Aiempien ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Manchester City on joukkue, joka todennäköisimmin allekirjoittaa Messin jalkapallo pelipaidat halvalla. Espanjalainen "Daily Sport" julkaisi kerran uutisen, että Manchester City oli halukas avaamaan 100 miljoonan euron kauppapaikan + B-paikan + Jeesus + Eric Garcia vaihtamaan Messiä, mutta Barcelona hylkäsi sen. Länsimaiset tiedotusvälineet paljastivat myös, että Messin päätös on peruuttamaton, hän on päättänyt poistua Barcelonasta, hän pysyy päätöksessään eikä aio ottaa yhteyttä Bartomeuun uudestaan. Manchesterin kirjeenvaihtajan talvet paljastivat kerran,  Barcelona jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella että Messin siirron kokonaishinta Manchester Cityyn ei ylitä 200 miljoonaa euroa. Messin osalta "kaikki on paikallaan" ja Manchester City ovat myös erittäin optimistisia. ..
Read More
Kello 19. Portugalin 19. paikallista aikaa pelattiin Mestarien liigan välierässä Alvalade-stadionilla Lissabonissa. Bayern voitti Lyonin 3-0, tultuaan Mestarien liigan historian ensimmäiseksi joukkueeksi,jalkapallopaidat painatuksella joka voitti kymmenen ensimmäistä peliä yhdellä kaudella. Kilpaile mestaruudesta. Ecamby avasi keskipisteen, ja sitten Gnabry teki maalin kahdesti. Lewandade teki otsakkeen ennen loppua, ja teki 9 perättäistä Mestarien liigan peliä. Bayern on Mestarien liigan historiassa toinen joukkue, joka on voittanut 9 peliä ennen kauden alkua. Se on edelleen pisin lyömätön joukkue viidessä suurimmassa liigassa Euroopassa. Kaikki voitot), Bayern München pelipaita 2019/2020 toivoen kirjoittavansa neljän välierän kohtalon voitettuaan kauden 2012-13. Flick jatkoi viimeisen kierroksen aloittamista. Pawar toipui nilkkavammasta korvikkeena. ..
Read More
Arsenal ilmoitti virallisesti allekirjoittavansa entisen brasilialaisen Chelsean hyökkääjän Williamin,lasten jalkapallo pelipaidat ja molemmilla osapuolilla on kolmen vuoden sopimus. Arsenal ilmoitti virallisella Twitter-tilillä, että William liittyi virallisesti joukkueeseen ja että hän käyttää 12. paitaa. Aikaisemmin 32-vuotias William ei päässyt sopimukseen Chelsean kanssa sopimuksen uusimisesta .He halusi kolmen vuoden sopimuksen, mutta bluesit olivat halukkaita antamaan sille vain kaksi vuotta. Lopulta Arsenal vapautti brasilialaisen tähden kolmen vuoden sopimuksella. Arsenal jalkapallo pelipaidat Aikaisemmin julkistetun brittiläisen tiedotusvälineen mukaan Williamin viikkokohtainen palkka on 150 000 puntaa, plus lausekkeet jne., Jopa 220 000 puntaa viikossa. ..
Read More
Juventus puolusti menestystä menestyksekkäästi, mutta kaunis "Saribo", joka valmensi Napolia, jalkapallo pelipaidat halvalla oli poissa. Jos ei olisi Ronaldon pisteytysvoimaa epidemian jälkeen, Juventus saattaa menettää mestaruuden, ja joukkueen taktiikat tekivät Ronaldosta myös tyytymätön. Kun Dybala nimettiin Serie A: n MVP: ksi, Cristiano Ronaldon tyytymättömyyttä ei lievennetä,Juventus jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella varsinkin kun Dybalan liigatavoitteet ovat häntä 20 vähemmän ja Cristiano Ronaldo menetti myös viidennen European Golden Boot -sarjansa. Koska henkilö on erittäin pakkomielle henkilökohtaisesta kunniasta, näiden kahden kunnianosoituksen puuttuminen on ilmeisesti isku. ..
Read More
Äskettäin brasilialainen tähti Ze Roberto ilmaisi toivovansa, että Messi voittaa maailmancupin. Ze Roberto sanoi: "Jos Messi voittaa maailmancupin, olen erittäin onnellinen, koska myöhemmin hän voi kutsua itseään historian parhaaksi pelaajaksi jalkapallo pelipaidat halvalla.Maailmancup on ainoa asia, josta puuttuu hänen uransa."   "Messi on yhdessä Pelen ja Maradonan kanssa historian parhaita pelaajia. Brasiliassa Neymariin verrattuna on enemmän Mesin kaltaisia lapsia, Barcelona jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella koska Messi pelaa kuten brasilialaisia. Pelin tapa on hyvin samanlainen. "Messin ja Maradonan vertailusta Ze Roberto sanoi:" Olen pelannut Messiä vastaan ​​ja olen nähnyt hänen voittavansa maailman parhaan pelaajan viisi kertaa. Siksi minusta se on. Messi, hän on ollut korkealla tasolla yli 10 vuotta. " ..
Read More
Leverkusenin uusi punainen Haverts on punainen mies siirtomarkkinoilla kesällä. Ison-Britannian ja Saksan tiedotusvälineiden aiempien uutisten mukaan Chelsea on lähin klubi Havertsin allekirjoittamiseen jalkapallo pelipaidat halvalla.Bayernin laituri Sane vuoti vahingossa sisäisiä tietoja äskettäisessä haastattelussa sanomalla, että Chelsea oli tehnyt paljon. Haastattelussa Sane sanoi: "Mielestäni Saksalla on aina ollut erittäin hyviä nuoria pelaajia. Monilla nuorilla pelaajilla on mahdollisuus kasvaa Bundesliigassa. Luulen, että Chelsea on allekirjoittanut kaksi erittäin hyvää saksalaista pelaajaa, Werneriä. Chelsea on tehnyt hienoa työtä Havertsin kanssa. "Havertsin sopimusta ei ole vielä vahvistettu virallisesti. Chelsea pelipaita 2019/2020 Sanan huomautukset näyttävät olleen tiedossa etukäteen. Postin mukaan Havertsin siirtomaksun arvioidaan nousevan jopa 90 miljoonaan puntaan, josta 63 miljoonaa puntaa on alkuperäinen siirtomaksu, ja loput ovat kelluvia ehtoja. ..
Read More
Espanjan paikallista aikaa klo 21.00 16. päivänä), La Ligan 37. kierros kaudella 2019/20, keskittymistaistelu Di Stefano -stadionilla, Real Madrid 2: 1 kotona Villarreal, Benzema Pisteet olivat kahdesti, lasten jalkapallo pelipaidat ja Real Madrid voitti kymmenen peliä peräkkäin välierän jälkeen ja voitti 34. La Liga -mestaruuskilpailun. Tämä on 40. vastakkainasettelu La Ligan historiassa. Real Madridilla oli 22 voittoa, 13 tasapeliä ja 4 tappiota. Villarreal voitti vain yhden pelin vuonna 2018 Real Madridia vastaan, ja loput 18 vieras peliä olivat 5 tasapeliä ja 13 tappiota. Jos Real Madrid voittaa tämän kierroksen, Real Madrid pelipaita 2019/ 2020 he voittavat 34. La Liga -mestarin yhden kierroksen eteenpäin. Hazard ja Rodrigo pelasivat vuorotellen. ..
Read More
Manchester United voitti Aston Villa 3-0: n ja asetti kaksi Premier League -ennätystilaa. Ensinnäkin, jalkapallo pelipaidat halvalla Manchester Unitedistä tuli historian ensimmäinen joukkue, joka voitti 3 tai enemmän maalia 4 peräkkäisessä pelissä. Ennen ottelua 3-0 Manchester United voitti Bournemouthin 5-2, Brightonin 3-0, 3-0 Jameson Sheffield Unitedin, 4 perättäistä voittoa, mikä osoitti Manchester Unitedin hyvää vauhtia ja Joukkueen luottamus. Toiseksi Manchester United teki Bruno Fernandesille rangaistuksen ja teki rangaistuksen. Tällä kaudella Red Devils on saanut 13 rangaistusta Premier League -sarjassa. Manchester United pelipaita 2019 /2020 Tämä on uusi ennätys yhden kauden historiassa. ..
Read More
Chelsean fanit hyökkäsivät entiseen blues-pelaaja Carlton Coleen, joka vastasi. Carlton Cole debytoi Chelsean nuorisokoulutuksessa, pelasi 31 kertaa Bluesin ensimmäisessä joukkueessa, muutti sitten yhdeksäksi vuodeksi West Hamiin ja jäi eläkkeelle vuonna 2018. Tällä Premier League West Ham -kilpailun voitolla Chelsea 3-2, Cole juhli vasarajoukon oppia, lasten jalkapallo pelipaidat joka ärsytti joitain Blues-netiisejä ja hyökkäsi Coleen. Cole vastasi vasteettomasti. "Kuinka Chelsean fanit voivat kritisoida minua siitä? Annoin minulle mahdollisuuden ja tuki minua jatkaessani aloittamistani valmennusmatkalle. Lisäksi tarvitsemme nyt pisteitä, jotka vapautetaan, Chelsea jalkapallo pelipaidat juhlin minkä tahansa joukkueen voittoa vasaralla. "" Älä ole niin vihainen, Chelsealla on aina sydämessäni. Erityinen sijainti. " ..
Read More
Manchester Unitedin portugalilainen tähti Bruno Fernandez sanoi, että Ronaldo on hänen mielestään maailman paras pelaaja. "Portugaliksi joka kerta kun joku antaa nimesi Ronaldolle, olet kiitollinen", jalkapallo pelipaidat halvalla Fernandes sanoi "Football Tribe" -lehteelle, "Voit pitää Mesistä enemmän kuin Ronaldosta tai voit pitää Belidosta. En ole koskaan nähnyt ketään muuta. En ole koskaan nähnyt Baileyn soittoa, joten en voi sanoa, että hän on maailman paras. Cristiano on minulle paras, mitä olen koskaan nähnyt. " "Messi ja Cristiano ovat parhaat, voit pitää siitä tai toisesta, et voi sanoa, etteivätkö ne ole maailman parhaimpia." "Italialaiset saattavat mieluummin Pirlo, englanti voi mieluummin Beckham Äiti, sinulla on valintasi, Manchester United pelipaita 2019/ 2020,mutta näiden kahden ihmisen (C Romessi) panos jalkapalloon on epätavallinen. Cristiano on kuin minä portugalilainen, ja minun on nautittava hänen läsnäolostaan, minusta näyttää siltä, että hän se on paras." ..
Read More
Klo 22.00 Espanjan 18. paikallista aikaa, La Liga -sarjan 29. kierroksen keskittyminen kaudelle 2019/20 oli Di Stefano -stadionilla. Real Madrid teki 3-0 kotona Valenciassa ja Azar auttoi peräkkäin. Benzema teki kaksi kertaa maalin ja Asencio lähetti pallon. Li Kangren lähetettiin pois ennen peliä,jalkapallo pelipaidat halvalla. Real Madrid jatkoi Barcelonan painostamista voiton jälkeen. Real Madrid on hävinnyt vain yhden pelin Valenciaa vastaan ​​kuuden viimeisen liigapelin aikana Valenciaa vastaan, ja Real Madrid on voittanut 8 voittoa ja 5 tasapeliä Valenciaa vastaan lähes 13 kotipelissä. Real Madrid pelipaita 2019 /2020.Osapuolet ovat pelanneet liigan historiassa 169. Pelit Real Madridilla on 87 voittoa, 37 tasapeliä ja 45 tappiota. Valverde ja Mendy vuoroin. ..
Read More
Ison-Britannian tiedotusvälineen "The Sun" mukaan Liverpool aikoo viimeistellä sopimuksen Van Dyken kanssa ja molemmat osapuolet allekirjoittavat uuden viisivuotisen sopimuksen,jalkapallopaidat painatuksella. Liverpool antoi Van Dykelle joukkuehistorian korkeimman palkan, viikkipalkka oli 220 000 puntaa ja kokonaishinta 57 miljoonaa puntaa. Raportin mukaan Liverpool ja Van Dyke ovat päässeet sopimukseen uudesta sopimuksesta, mutta ne ilmoittavat siitä vasta ensi kuussa. Uuden sopimuksen voimaantulon jälkeen Liverpool voi varmistaa, että Van Dyke pysyy vähintään kauden 2024-25 ajan. Van Dyckin tämänhetkinen viikkipalkka on 180 000 puntaa. Uudistuksen jälkeen hän ylittää Salahin 200 000 punnan viikkokohtaisella palkalla ja tulee joukkueen ensimmäiseksi eniten palkattuksi pelaajaksi. Aiemmin oli huhuja, että Paris Saint-Germain oli kiinnostunut kaivamaan Van Dyckiä ja tarjosi viikkipalkkaa 280 000 puntaa.Liverpool jalkapallo pelipaidat,mutta itse Van Dyck on taipuvaisempi pysymään joukkueessa. Van Dyckin lisäksi Liverpoolissa on keskusteltava sopimuksen uusimisesta Manen, Venaldumin, Origuin ja muiden kanssa. ..
Read More
Espanjan tiedotusvälineet kertoivat keskiviikkona keskiviikkona Messin poissa joukkueen yhteisharjoittelusta, joka sai ihmiset huolestumaan hänestä. Viimeisimmät uutiset osoittavat kuitenkin, että Messin fyysinen kunto ei ole vakava, hän voi osallistua täysimääräisesti ensimmäiseen otteluun La Liga -uudistuksen jälkeen,jalkapallopaidat painatuksella. La Liga -joukkue on jatkanut joukkueen yhteistä harjoittelua, ja keskiviikkona Messi ei ilmestynyt yhteisharjoitteluun. On ilmoitettu, että Messi jäi harjoittelusta lihaksen epämukavuuden takia ja saattaa jopa jättää La Liga -pelin ensi viikolla. "Daily Sports News" kertoi kuitenkin tänään, että Messin vartalo on täysin kunnossa. Torstaina Setion viettää lomaa koko joukkueelle ja jatkaa harjoittelua perjantaina. Messin odotetaan myös liittyvän koulutukseen.Barcelona pelipaita, Jotkut klubin sisäpiiriläiset kertoivat myös, että Messi ei osallistunut keskusteluun keskiviikkona. Ei ole poissuljettua, että kuntovalmentaja järjesti Mesille erillisen harjoitteluohjelman. La Liga käynnistyy uudelleen ensi viikolla ja Barcelonan ensimmäinen peli on Mallorcaa vastaan ​​13. kesäkuuta paikallista aikaa. "Daily Sports News" sanoi, että Messi pelaa ehdottomasti peliä terveellisessä tilassa. ..
Read More
jalkapallo pelipaidat lopullinen muotoilu on paljon vähemmän jarru kuin mitä monet pelkäsivät näkevänsä aikaisempia luonnoksia ja väärennöksiä. Adidas Manchester United 20-21 -paita on pääosin punainen valkoisilla logoilla. Paidan hartioille asetetut 3 raitaa ovat myös valkoisia. Myytävänä oleva Manchester United pelipaita verkkokauppa. Odotetulla tavalla, mustankeltainen raidagrafiikka näkyy koko Manchester United 2020-21 -prosessoripuserossa - vaikka sen sovellus on paljon vähemmän purjahtava kuin alunperin pelättiin. ..
Read More
Uusi BVB 20-21 koti jalkapallo pelipaidat sisältää samanvärisen yhdistelmän kuin heidän nykyiset sarjansa - Cyber Yellow & Black. Ei todellakaan yllättävää, että Dortmundin 2020-21-kotijalkapallopaikassa on joukkueen klassinen ja ikoninen väriyhdistelmä - keltainen ja musta. Värit (Cyber Yellow & Puma Black) ovat samat kuin aikaisempina vuodenaikoina. Borussia Dortmund pelipaita myytävänä verkkokauppa. Mielenkiintoisempaa BVB 20-21 -kotisarjan suhteen on, että paita kunnioittaa metroasemaa Westfalenhalle, metroasemaa, jota fanit voivat käyttää päästäkseen stadionille. ..
Read More
Uusi Barcelonan neljäs paita vuoti tänään. Sen valmistaa Nike, Rakutenin sponsoroima, ja sitä käytetään La Ligassa vuosina 2020-21. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Nike FC Barcelona 20-21: n neljäs jalkapallopaita esittelee ainutlaatuisen muotoilun, joka on aika epätavallista - ensimmäistä kertaa Blaugrana-raidat ja Katalonian lippu yhdistetään. Voit myös ostaa Barcelona pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Nike Barcelona 2020-2021: n neljännen jalkapallosivun edessä on pääosin sininen punainen raita, jotka hiipuvat Senyeran viiteen keltaiseen ja neljään punaiseen raitaan pohjaan päin. ..
Read More
Fabio Capello huomautti, että Espanjan ainoa joukkue, jota ei ollut tarkoitus tuhota COVID-19-kriisistä, oli Real Madrid, ja se näyttää totta, kun tarkastellaan tosiasiaa, että heidän täydet selkänsä ovat yhteensä 178 miljoonaa euroa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ensimmäisen joukkueen jäsenistä Marcelo on 16 miljoonan euron arvoinen, Ferland Mendy 32 miljoonan euron ja Dani Carvajal 40 miljoonan euron arvoinen. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita kaupastamme. Lainalla on myös kolme arvokasta takaisinmaksuainetta. Transfermarktin mukaan Achraf Hakimin arvo on 54 miljoonaa euroa. Sergio Reguilonin arvo on 20 miljoonaa euroa, kun taas Alvaro Odriozolan arvo on 10 miljoonaa euroa. ..
Read More
Jatkaen viimeaikaista teemaa suhteellisen tummista kotipaitoista Nike Liverpool 2020-21 -paita on samanvärinen kuin Portugalin 2018 World Cup -paita. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Nike yhdistää punaisen perusvärin valkoiseen ja ruskeanruskeaseen Nike Liverpool 20-21 -vaatepaitaan. Pakkaus perustuu Nike 2020 -malliin, joka otettiin käyttöön vuoden 2020 maajoukkueen sarjoille. Voit myös ostaa Liverpool pelipaita -kaupastamme. Kauluksen alla takana on tavanomainen grafiikka Hillsboroughin katastrofin muistamiseksi. ..
Read More
Manchester City 2019-20: n kolmas jalkapallo pelipaidat, ensimmäisenä Puma, esitteli kirkkaan värin muotoilun. Nyt annamme sinulle tietoja Manchester Cityn uudesta 20-21-sarjan kolmannesta pakkauksesta, joka on suunniteltu toimimaan paljon klassisemmassa värikombossa. Manchester City 20-21: n kolmas paita yhdistää virallisesti värit Whisper-White & Peacoat. Whisper-White on erittäin vaalea beige värisävy, joka näyttää todennäköisesti valkoiselta kaukaa, kun taas Peacoat on laivaston tavallinen värisävy. Myytävänä oleva Manchester City pelipaita verkkokauppa. Vaikka Manchester City 2020-2021: n 3. paidan värit viittaavat klassiseen ilmeeseen, todellinen muotoilu on paljon enemmän siellä - kuten Puma. ..
Read More
Corriere dello Sportin mukaan Juventus on halukas antamaan tähtipelaaja Cristiano Ronaldon palata entiseen klubiinsa Real Madridiin edulliseen hintaan. Juventus pelipaita myytävänä verkkokauppa. Koronaviruksen puhkeaminen on aiheuttanut tuhoa urheilumaailmassa, ja sen on tarkoitus maksaa klubeille paljon rahaa tulevina kuukausina, pakottaen tietyt rajuihin toimiin. Kaikki ottelupäivien tuotot ovat kuivuneet, ja liigat ovat sulkeutumassa ympäri maailmaa, ja Juventus saatetaan joutua myymään osa omaisuudesta. Voit myös ostaa Ronaldo pelipaita kaupastamme. Ronaldo on Serie A: n eniten palkattu pelaaja, jonka sopimus ansaitsee hänelle 27,5 miljoonaa puntaa vuodessa, takuu kesäkuuhun 2022 saakka. ..
Read More
Ranskan jalkapallojoukkue Paris Saint-Germain on kerännyt lähes 300 000 dollaria terveydenhuoltohenkilökunnalle, joka taistelee Ranskan Coronavirus-pandemiasta. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Pariisin Saint-Germain, ranskalainen jalkapallovoimala, toi markkinoille rajoitetun erän paidan, jossa oli sanat “Tous Unis” (All Together) Accor Live Limitless -logon, joka on heidän tavallinen sponsorinsa, tilalle. Rajoitetun erän Jerseyssä on myös oikeassa hihassa olevan Assistance Publiquen (Pariisin sairaalat AP-HP) logo ja vasemmassa hihassa PSG: n “suojaa ja kunnioita” -logo. Paris Saint-Germain pelipaita korkealaatuisella! Jersey, joka oli saatavana vain verkossa ja rajoitettu 1 500 kappaleeseen, myytiin alle 12 tunnissa viikonlopun aikana. Jokaisen jerseyn myynnissä 175 €, PSG korotti 262 500 € (290 000 dollaria). ..
Read More
Tänään pystymme paljastamaan uuden mielenkiintoisen yksityiskohdan seuraavan kauden sarjoista FC Bayern Munich jalkapallo pelipaidat. Ensimmäistä kertaa vuosikymmenen jälkeen sarjojen mukana on erilainen "ylpeä logo". Mia san Mia (Olemme sellaisia, jotka olemme) on seuran virallinen iskulause, samanlainen kuin Barcan Més que un club (Enemmän kuin kerho). Mia san Mia -logo on ollut esillä Bayern Münchenin pelipaihoissa kaudesta 2011-12 lähtien, kun se ilmestyi ensimmäisen kerran kauluksen sisälle. Bayern München pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Mia san mia -laukauksen sijasta Adidas Bayern Munich 20-21 -prosessorissa on erityinen Rauten-grafiikka, jossa on merkintä FC Bayern. Loki näkyy vuotaneissa 2020-21 -harjoitteluaineissa. ..
Read More
Juventuksen on ilmoitettu valmistelevan Cristiano Ronaldolle uutta sopimusta, joka pitäisi hänet klubilla hänen 39. syntymäpäivänsä jälkeen. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ronaldon nykyinen sopimus kestää kesäkuuhun 2022, mutta hänen vaikutuksensa Juveen on ollut sellainen, että Serie A-jättiläiden päälliköt kiinnostavat häntä vielä kahdeksi vuodeksi. Voit myös ostaa Juventus pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Huolimatta siitä, että Ronaldo on nyt 35, ja väitetysti jo ohi huippuvuoteensa mennessä, hänen maalintekomahdollisuutensa ei ole hidastunut, ja hän on lyönyt erittäin vaikuttavan 21 maalia Serie A: n 22 pelissä 22 tällä kaudella. ..
Read More
Nike France Euro 2020 -koti- ja poikasarja julkaistaan maaliskuussa. Voit myös ostaa maajoukkue jalkapallo pelipaidat myymälästämme. Nike France 2020 -jalkapallopaita on pääosin tummansininen ja valkoisilla logoilla. Vaikka tämä on odotettavissa, tapa, jolla Ranskan Euro 2020 -kotisarja sai inspiraation Zidane and Co: n vuoden 1998 maailmancupissa käyttämästä mallista, ei ollut. Ranska pelipaita myytävänä verkkokauppa. Pääosin valkoinen Nike France 2020 -vaatepaita tarjoaa erittäin puhtaan ilmeen seuraamaan retro-inspiroitua poissa. Se on täysin valkoinen, miehistön kaulapanta ja yksiväriset siniset logot rinnassa. Ranskan lipun väreissä oleva raita on sijoitettu Nike France Euro 2020 -profiilin molemmille puolille. ..
Read More
Real Madrid voitti ensimmäisen liigastansa Clasicon kahdeksasta yrityksestä vuodesta 2016 lähtien hypätä Barcelonaan La Ligan huipulle Vinicius Juniorin ja Mariano.jalkapallo pelipaidat toisen puoliajan tavoitteiden avulla verkkokaupassa. Barcelona nautti paremmista ensimmäisen puoliajan mahdollisuuksista, mutta Thibaut Courtoisin hienot säästöt evätivät sekä Arthurin että ilmeisesti epätavallisen Lionel Messin, kun taas Antoine Griezmann kamppaili edelleen Luis Suárezin poissa ollessa perustellakseen 107 miljoonan punnan kesäsiirronsa. 12 metriä. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Real Madridilla oli alusta alkaen johdonmukaisempi strategia, joka käytti Vicinius jnr: n ja Uruguayn keskikenttäpelaajan Federico Valverden vauhtia hyödyntääkseen tilaa Barcelonan murheellisten selkäten takana. ..
Read More
Barcelonan uusi, vuosina 2020-2021 pidetty kotipaita esittelee tyylikkään ulkonäön, joka on inspiroitu vuoden 2011 Mestarien liigan voittopaitosta ja seuran menestyvästä 1920 -jaksosta. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Se on kauden 2010-11 kymmenen vuoden vuosipäivä, jolloin Barcelona voitti liigan ja Mestarien liigan. Uudessa Barcelona 2020-2021 -kotisarjassa, joka on samanlainen kuin tyylikäs tuo kausi, on keltainen miehistön kaulapanta ja kaksi punaista raitaa edessä, takana ja hihoissa. Voit myös ostaa Barcelona pelipaita osoittaaksesi tukeasi. 1920-luvun inspiroimana (viime vuoden SPORT-tarinan mukaan) FC Barcelona 20-21 -sarjassa on perinteisen sinisen ja punaisen välin ohuita kultaisia raitoja. Raitojen sivuja kohti on hienovarainen rasterointigradientti. ..
Read More
Real Madrid -tähti Eden Hazard on puhunut iloksestaan palaamisesta sivulle 10 viikon kuluttua toimimattomuudesta loukkaantumisen vuoksi. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Belgian kansainvälinen edustaja ei ole esiintynyt Zinedine Zidanen puolella sen jälkeen, kun kärsi nilkkavammasta 2-2 Mestarien liigan ottelussa Pariisin Saint-Germainin kanssa marraskuussa. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Zidane muistutti häntä heidän 2-2 La Liga -arvostelustaan vastaan Celta Vigoa vastaan, ja tuloksesta huolimatta Hazard oli tyytyväinen voidessaan taas pelata jalkapalloa. ”Olen onnellinen palannut takaisin, mutta en ole tyytyväinen tulokseen. Halusimme voittaa pelin, mutta emme voi olla liian pettyneitä, koska olemme edelleen liigassa. ..
Read More

SITE MAP

EM 2020 Pelipaita
Saksa EM Paita Alankomaat EM Paita Belgia EM Paita Englanti EM Paita Espanja EM Paita Italia EM Paita Itävalta EM Paita Kroatia EM Paita Portugali EM Paita Puola EM Paita Ranska EM Paita Ruotsi EM Paita Suomi EM Paita Sveitsi EM Paita Tanska EM Paita Turkki EM Paita Tšekki EM Paita Ukraina EM Paita Venäjä EM Paita Wales EM Paita

Seurat Pelipaita

Premier League paita
Arsenal paita Aston Villa paita Chelsea paita Crystal Palace paita Everton paita Leicester paita Liverpool paita Manchester City paita Manchester United paita Newcastle United paita Stoke City paita Tottenham Hotspurs paita West Ham United paita

La Liga paita
Athletic Bilbao paita Atletico Madrid paita Barcelona paita Real Betis paita Real Madrid paita Valencia paita

Bundesliga paita
Bayer Leverkusen paita Bayern München paita Borussia Dortmund paita FC Schalke 04 paita Hamburger SV paita Wolfsburg paita

Ligue 1 paita
As Monaco paita Olympique De Marseille paita Olympique Lyonnais paita Paris Saint Germain paita

Serie A paita
AC Milan paita AS Roma paita Fiorentina paita Inter Milan paita Juventus paita Lazio paita SSC Napoli paita

Muut Seurat paita
AFC Ajax paita Benfica paita Boca Juniors paita Celtic paita Chivas paita Corinthians paita Cruz Azul paita FC Porto paita Los Angeles Galaxy paita New York City paita River Plate paita


Lasten Pelipaita
AC Milan lasten paita Arsenal lasten paita AS Roma lasten paita Atletico Madrid lasten paita Barcelona lasten paita Bayern München lasten paita Borussia Dortmund lasten paita Chelsea lasten paita Everton lasten paita Inter Milan lasten paita Juventus lasten paita Liverpool lasten paita Manchester City lasten paita Manchester United lasten paita Paris Saint Germain lasten paita Real Madrid lasten paita Tottenham Hotspurs lasten paita Egypti Lasten Nigeria Lasten Alankomaat lasten paita Albania lasten paita Argentiina lasten paita Belgia lasten paita Brasilia lasten paita Chile lasten paita Englanti lasten paita Espanja lasten paita Irlanti lasten paita Islanti lasten paita Italia lasten paita Itävalta lasten paita Kolumbia lasten paita Kroatia lasten paita Meksiko lasten paita Pohjois-Irlanti lasten paita Portugali lasten paita Puola lasten paita Ranska lasten paita Ruotsi lasten paita Saksa lasten paita Sveitsi lasten paita Tšekki lasten paita Uruguay lasten paita Venäjä lasten paita Wales lasten paita Yhdysvallat lasten paita

Maajoukkue Pelipaita
Alankomaat paita Albania paita Argentiina paita Australia paita Belgia paita Brasilia paita Chile paita Costa Rica paita Ecuador paita Egypti paita Englanti paita Espanja paita Etelä-Afrikka paita Etelä-Korea paita Ghana paita Irlanti paita Islanti paita Italia paita Itävalta paita Japani paita Kamerun paita Kanada paita Kolumbia paita Kreikka paita Kroatia paita Marokko paita Meksiko paita Nigeria paita Norja paita Norsunluurannikko paita Panama paita Paraguay paita Peru paita Pohjois-Irlanti paita Portugali paita Puola paita Ranska paita Ruotsi paita Saksa paita Saudi Arabia paita Senegal paita Serbia paita Skotlanti Paita Slovakia paita Slovenia paita Suomi paita Sveitsi paita Tanska paita Tunisia paita Turkki paita Tšekki paita Ukraina paita Unkari paita Uruguay paita Venezuela paita Venäjä paita Wales paita Yhdysvallat paita

Naisten Pelipaita
AC Milan naisten paita Arsenal naisten paita Barcelona naisten paita Bayern München naisten paita Borussia Dortmund naisten paita Chelsea naisten paita Inter Milan naisten paita Juventus naisten paita Liverpool naisten paita Manchester City naisten paita Manchester United naisten paita Paris Saint Germain naisten paita Real Madrid naisten paita Alankomaat naisten paita Argentiina naisten paita Belgia naisten paita Brasilia naisten paita Englanti naisten paita Espanja naisten paita Italia naisten paita Kolumbia naisten paita Meksiko naisten paita Portugali naisten paita Ranska naisten paita Saksa naisten paita Venäjä naisten paita Yhdysvallat naisten paita

Jalkapalloilija Pelipaita
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa