AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Huhtikuun 9. päivänä Serie A:n 31. kierroksella Inter Milan kaatoi ja voitti Udinesen 2-1 vierasottelussa jalkapallo pelipaidat halvalla. Calhanoglu ja Fratesi tekivät 2 maalia Inter Milanille tässä pelissä, ja he auttoivat myös Inter Milania luomaan uuden ennätyksen. Tilastojen mukaan Inter Milanista tuli ensimmäinen joukkue Serie A:n historiassa, joka on tehnyt maalin jokaisessa ottelussa liigan ensimmäisellä 31 kierroksella. Tämä ennätys oli aiemmin Juventuksella Inter Milan jalkapallo pelipaidat, joka teki maalin jokaisessa ottelussa liigan ensimmäisellä 30 kierroksella. Se oli Juventuksen kukoistusaika kaudella 2013-14. ..
Read More
Chelsea on aina toivonut saavansa Estebanin Palmeirasista, mutta nyt näyttää siltä, ​​jalkapallopaidat painatuksella että Barcelona estää sen! Chelsea oli aiemmin toivonut, että Esteban voisi allekirjoittaa sopimuksen 18-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen Chelsea jalkapallo pelipaidat. Barcelonan seura on kuitenkin äskettäin ottanut yhteyttä Estebanin lähipiiriin ja edistynyt merkittävästi.Barcelona on optimistinen, että se voi voittaa Chelsean ja hankkia Estebanin. Tällä hetkellä Estebanilla on 51 miljoonan punnan vapautuslauseke, mutta ei tiedetä, voidaanko Chelsean nykyinen taloudellinen tilanne ratkaista. ..
Read More
nowarsenal raportoi, että Arsenal investoi edelleen voimakkaasti kesäikkunaan, ja heidän kohteensa ovat Sporting CP:n kaksi avainpelaajaa, Jocles ja Diomande. Raporttien mukaan Artetan ja Edun ykköskohteet kesäikkunassa ovat hyökkääjä ja puolustaja, jalkapallo pelipaidat halvalla ja Sporting CP:n Diomande ja Joker ovat niitä pelaajia, joihin he kiinnittävät huomiota. Diomanden hankkiminen maksaa noin 51 miljoonaa puntaa ja Joclesin vapautuslauseke on 86 miljoonaa puntaa. Keskuspuolustajana pelaava Diomande on 20-vuotias, 1,9 metriä pitkä ja arvoltaan tällä hetkellä 40 miljoonaa euroa. Jocles on 25-vuotias. Hän on tehnyt tällä kaudella 39 ottelussa 36 maalia ja antanut 14 syöttöä Arsenal jalkapallo pelipaidat. Tällä hetkellä hänen omaisuutensa on 55 miljoonaa euroa. ..
Read More
Saksan joukkue kohtaa maaliskuussa ystävyysotteluissa Ranskan ja Hollannin. "Bildin" mukaan Saksan avauskokoonpanoon on selvitetty kahdeksan paikkaa näissä kahdessa pelissä. Wirtz, jalkapallopaidat painatuksella Kroos, Gundogan ja Kimmich ovat mukana. Lista. Media huomautti, että vasemman puolustajan, puolustavan keskikenttäpelaajan ja keskustan paikkojen lisäksi on selvitetty Saksan joukkueen maaliskuun ystävyysottelun avauskokoonpanon kahdeksan paikkaa, kokoonpanokokeilun aika on ohi, Saksa jalkapallo pelipaidat ja Nagelsmann toivoo Ja pelasi vakaalla kokoonpanolla Euroopan Cupiin asti. ..
Read More
Teamtalk raportoi, että Manchester United on kiinnostunut hankkimaan Lillen puolustaja Yoron. Tänä kesänä monet joukkueet, kuten Liverpool, ovat kiinnostuneita Yorosta, ja Manchester United on nyt liittynyt taisteluun toivoen saavansa kiinni 18-vuotiaan Lillen keskuspuolustajan. Raporttien mukaan Manchester Unitedin uusi urheilujohtaja Ashworth suositteli Ratcliffelle neljää keskuspuolustajaehdokasta, jalkapallo pelipaidat halvalla joista yksi on Yoro, muut kolme ovat Juventuksen Bremer, Atalantan Scalvini ja Benfican Antonio-Silva. Lopullinen päätös tehdään Ashworthin ja Manchester Unitedin valmennustiimin keskustelujen jälkeen, mutta espanjalaisen median mukaan Yorosta on tullut Manchester Unitedin ykköskohde.Punaiset paholaiset uskovat Lillen olevan halukas myymään pelaajan, Manchester United jalkapallo pelipaidat eikä hinta tule olemaan liian törkeää. Lillen kerrotaan olevan vähintään 60 miljoonan euron hintalappu Yorosta, ja Real Madrid, Paris ja Liverpool ovat kaikki kiinnostuneita tästä pelaajasta. ..
Read More
Maaliskuun 7. päivänä Kiinan League One -joukkue Qingdao Red Lions ilmoitti virallisesti, että entinen Arsenalin pelaaja Yaya Sanogo liittyi virallisesti joukkueeseen. Yaya Sanogo, 31, syntyi Norsunluurannikolla ja on Ranskan kansalainen lasten jalkapallo pelipaidat. Hän on 191 cm pitkä ja painaa 74 kg. Hän on oikeajalkainen ja esittää hyökkääjän roolia. Nuorten harjoittelunsa Auxerressa aloittanut Sanogo osallistui Ranskan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kanssa Turkin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin 2013. Sen jälkeen hän siirtyi vapaasti Arsenaliin ja lainattiin Crystal Palaceen, Charltoniin, Ajaxiin ja muihin seuroihin. Hän harjoitteli. joukkueen kanssa, mutta palattuaan hän ei koskaan pystynyt saamaan jalansijaa joukkueessa. Jätettyään Arsenalin vuonna 2017 hän muutti Toulouseen, Huddersfield Cityyn, Uratuun ja muihin joukkueisiin. Sanogo liittyi Qingdao Red Lionsiin ilmaisella siirrolla Arsenal jalkapallo pelipaidat. Sanogon lisäksi äskettäin nostettu kiinalainen League One esitteli myös 24-vuotiaan brasilialaisen puolustajan Joao Pedron ja Togon kansainvälisen Asamoahin. ..
Read More
Manchester Evening News raportoi, että Manchester United ei osta Fiorentinan lainaa olevaa Amrabatia. Amrabat siirtyi tällä kaudella Manchester Unitediin lainalla Fiorentinasta.Lainamaksu on 9 miljoonaa euroa. Hän voi ostaa hänet ulos 20 miljoonalla eurolla + 5 miljoonalla eurolla. Neuvottelut Manchester Unitedin ja Fiorentinan välillä kestivät pitkään,jalkapallo pelipaidat halvalla koska Fiorentina toivoi saavansa takuun, jos Manchester United ei pystyisi saamaan kauppaa päätökseen pysyvän siirron muodossa. Lopulta Fiorentina sai 9 miljoonan euron lainamaksun ja myös sai päätökseen sopimus Amrabatin kanssa. Uusiminen. Tähän mennessä Amrabat on pelannut Manchester Unitedissa vain 12 kertaa Valioliigassa, 5 kertaa Mestarien liigassa ja 2 kertaa Liigacupissa. Amrabat palaa Fiorentinaan kauden lopussa, Manchester United pelipaita mutta on epätodennäköistä, että hän jatkaa pelaamista Fiorentinassa, koska hänen suhteensa Viola-faneihin on katkennut.​ ..
Read More
36-vuotias entinen Englannin maajoukkueen maalivahti Hart ilmoitti jäävänsä eläkkeelle tämän kauden lopussa jalkapallopaidat painatuksella. Hart vietti uransa loistokkaimmat vuodet Manchester Cityssä, kun hän teki Manchester Cityn puolesta 109 puhdasta maalia 266 Valioliigan ottelussa. Tällä hetkellä hän on tasapelissä Edersonin kanssa Manchester Cityn historian maalivahdeista eniten. On syytä mainita, Manchester City jalkapallo pelipaidat että Ederson on juuri tasoittanut Hartin nollapeliennätyksen Manchester Cityn voitettuaan Brentfordin Valioliigassa 1-0 keskellä viikkoa. Hän on pelannut 109 nollapeliä 241 Valioliigan ottelussa. ..
Read More
Valioliigan 23. kierros aloittaa välienselvittelyn, jossa Arsenal kohtaa kotonaan johtavan Liverpoolin. Molemmat joukkueet ovat suoria vastustajia mestaruudesta tällä kaudella,jalkapallo pelipaidat halvalla ja näiden kahden joukkueen välinen suora vuoropuhelu on out-and-out 6 pisteen taistelu. Urheilulottotoimituomari on avannut kerroinyhdistelmän 2,11 (Arsenal) 3,35 (tasapeli) 2,73 (Liverpool), joka on hieman vinossa kotiedun omaavia Gunnerseja kohti. Urheilulottotoimitsija on avannut kertoimet. Pienin kerroin Arsenalin voittoon 2-1 on 7,75-1, jota seuraa 1-0 voittoon 10,5, Liverpoolin matalin kertoimet voittoon 2-1 on 9,5-1. ; Kahden osapuolen välisen tasapelin minimivoitto on 1-1, ja voitto on 7,25. Kaiken kaikkiaan todennäköisyydet tasapeliin ovat alhaisimmat. Useat koti- ja vierasvoittojen matalat kertoimet ovat välissä keskenään Arsenal jalkapallo pelipaidat. Tykkimiesten etu ei ole ilmeinen, ja Arsenalin viimeaikainen puolustustilanne on epävakaa ja kohtaa Nottinghamin Päästämällä maalin, voi olla vaikeaa vastustaa puna-armeijan tulivoimaa, ja Liverpool vie pisteitä pois kotoa. ..
Read More
Kello 4 aamulla 27. tammikuuta Englannin FA Cupin neljäs kierros pelataan kohokohtana, kun puolustava Manchester City kohtaa Tottenhamin haasteen vieraskentällä. Manchester City suoritti Triple Crownin viime kaudella ja on sittemmin voittanut UEFA Super Cupin ja seuran maailmancupin. Nyt se puolustaa FA Cupin mestaruuttaan Tottenham Hotspuria vastaan ​​vierasottelussa jalkapallo pelipaidat halvalla. Manchester City hakee läpimurtoa. Kaudesta 2014-15 lähtien , he eivät ole koskaan voittaneet FA Cupia.Metterin onnistuneen puolustamisen kirouksesta ja siitä, kuinka murtaa psykologinen haitta, joka aiheutui kaikkien viiden viimeisen vieraspelin häviämisestä Tottenhamille, on tullut Guardiolalle suurin ongelma tässä pelissä. Urheiluvedonlyönnin toimitsija on avannut tälle pelille kerroinyhdistelmän 4,35 (voitto Tottenham), 4,20 (tasapeli) ja 1,49 (voitto Manchester Cityssä). Vierasvoitto 1,49 on suhteellisen vaarallinen signaali Manchester Citylle. ovat pelanneet vieraspelejä viimeisten kolme kertaa  Manchester City jalkapallo pelipaidat. Tottenham ennusti kerran 1,47 vierasvoittoa Manchester Citylle, mutta kärsi tappion. Nyt arvo on noin 1,49. Manchester Cityyn ei voi luottaa tässä pelissä. Tehtyjen maalien määrässä 3 maalin kertoimella on pienin 3,8-1. On syytä mainita, että 4 maalin kertoimella on vain 4,40-1, kun taas viiden maalin kertoimella on 6,5-1. osoittaa myös, että tämän pelin kertoimet Pelin kaksi puolta omistautuvat todennäköisesti runsaan taistelun yleisölle. ..
Read More
Manchester United – Tottenham 46. minuutilla Bentancur teki maalin ja Werner antoi syöttöpisteen debyyttinsä lasten jalkapallo pelipaidat. Tilastojen mukaan Werner sai vain 46 minuutin aikana pelattuaan Valioliigassa Tottenhamissa yhden syöttöpisteen, mikä on sama kuin hänen viimeisellä kaudellaan Chelseassa. Tottenham Hotspurs jalkapallo pelipaidat Valioliigakaudella 2021-22 Werner pelasi Chelseassa 21 kertaa ja hänellä oli vain yksi syöttösyöttö. ..
Read More
Valioliigan Tottenham ilmoitti 10. jalkapallo pelipaidat halvalla tammikuuta virallisesti, että joukkue lainasi Leipzigistä saksalaisen hyökkääjän Wernerin. Wernerin lainasopimus päättyy kauden lopussa, ja Tottenhamilla on 17 miljoonan ei-pakollinen buyout-lauseke. 27-vuotias Werner on pelannut Leipzigissä tällä kaudella 14 kertaa, peliasut painatuksella tehden 2 maalia ja yhden maalin. ..
Read More
Argentiinalaiset toimittajat paljastivat, että Messin ja Scalonin tapaaminen on lykätty ja he voivat tavata Miamissa. Argentiinan media kertoi aiemmin, jalkapallopaidat painatuksella että Messi ja Scaloni tapaavat keskiviikkona keskipäivällä Rosariossa keskustellakseen Argentiinan maajoukkueen tulevaisuudesta. Mutta myöhemmin TyC Sportsin toimittaja kertoi, että osapuolet eivät järjestäneet tapaamista tällä viikolla, vaan heidän välinen tapaaminen pidetään myöhemmin, mahdollisesti Miamissa, ja valmentaja saattaa lähteä Miamiin tammikuun lopussa. Kahden miehen tapaaminen, joka alun perin oli tarkoitus tavata tänään Rosariossa, Messi jalkapallo pelipaidat lasten lykättiin uutisia ympäröivän mediahypeen vuoksi.​ ..
Read More
Athletic julkaisi artikkelin Gallagherin, jalkapallo pelipaidat halvalla Sanchon ja Ramsdalen tulevaisuudesta. Kaikki kolme voivat jättää joukkueen tämän talviikkunan aikana. Gallagher kertoi, että Gallagherin sopimuksesta Chelsean kanssa oli vielä 18 kuukautta jäljellä talviikkunan avautuessa. Samaan aikaan ei ollut merkkejä siitä, että pelaaja neuvotteli joukkueen kanssa sopimuksen jatkamisesta, joten 50 miljoonan punnan tarjous riitti Chelsea jalkapallo pelipaidat. vakuuttaa Chelsea. Hän myy. Vaikka Gallagher toivoo pysyvänsä joukkueen mukana, Burley uskoo vakaasti, että jokaisen pelaajan, joka saapuu sopimuksensa kahdelle viimeiselle vuodelle, on suostuttava pidennykseen tai hänet myydään. ..
Read More
Valioliigan 18. kierros käynnistää vahvan vuoropuhelun 24. joulukuuta aamulla klo 1.30. Liverpool kohtaa kotonaan Arsenalin. Joulusota on alkamassa. Arsenal, Liverpool lasten jalkapallo pelipaidat ja Villa kilpailevat joulun mestaruudesta. Puna-armeijan ja Gunnersin suora vuoropuhelu on 6 pisteen kaksintaistelu, ja se voi jopa vaikuttaa mestaruuskuvioon tällä kaudella! Viralliset vedonlyöntikertoimet ovat 2,10 (Liverpool) 3,30 (tasapeli) 2,78 (Arsenal) Kotona pelaavalla puna-armeijalla on etu. Liverpoolilla on hyvä vauhti tällä kaudella, karsinnat ensimmäisenä Eurooppa-lohkovaiheessa, eikä ole hävinnyt liigassa sen jälkeen, kun hän hävisi Tottenhamille seitsemännellä kierroksella. On monia tasapelejä ja voittoja, Liverpool jalkapallo pelipaidat mikä osoittaa joukkueen joustavuutta. Ennen kuin puna-armeija teki tasapelin Manchester Unitedin kanssa viimeisellä kierroksella, puna-armeija sijoittui kerran liigan ensimmäiseksi; he voittivat West Ham Unitedin 5-1 EFL Cupissa keskellä viikkoa, ja joukkueen moraali on parantunut. Lisäksi Liverpoolilla on tällä kaudella 12 voittoa ja 1 tasapeli 13 kotiottelussa ja 18 voittoa ja 3 tasapeliä 21 ottelussa kauden aikana. Heidän kotivoimansa on niin pelottavaa! ..
Read More
Länsi -tiedotusvälineet paljastivat 14. joulukuuta, että Real Madridin siirtosuunnitelma vuonna 2024 totesi, jalkapallo pelipaidat halvalla että Real Madridin tärkein tavoite oli Mbappe, ja hän jatkaa häntä uuden vuoden alussa. Real Madridilla on useita tavoitteita siirtomarkkinoilla vuonna 2024, mutta ensimmäinen ja tärkein nimi on Mbappe. Real Madrid jahtaa Mbappea uuden vuoden alussa. Mutta jos Real Madrid saisi lopulta Mbappen, vaikka se olisi viisumin vapaa, tämä ei olisi halpa kauppa,Real Madrid jalkapallo pelipaidat vaikka Real Madrid on pelastanut siirtovaroja viime vuosina keskittyäkseen Mbappen jahtaamiseen. ..
Read More
Valioliigan 15. kierros käynnistää taistelun, jossa Tottenham kohtaa kotonaan West Ham Unitedin haasteen. Viimeisellä pelikierroksella Tottenhamin viime hetken tasapeli ja erotuomarin kiistanalainen rangaistus mahdollistivat sen, lasten jalkapallo pelipaidat että he ottivat onnenpisteen Etihadissa. West Ham United pelasi myös kotonaan Crystal Palacen kanssa. Tämän pelin urheiluvedonlyönnin toimitsija on tarjonnut Tottenhamin kotivoitosta matalaa voittoa 1,67. On selvää, että Tottenhamin kotivoitto on lupaavampi. West Ham United on edelleen lyömätön 4 voitolla ja 1 tasapelillä viidestä edellisestä ottelusta kaikissa kilpailuissa ja on hyvässä kunnossa. Tällä kaudella, kun johtava hyökkääjä Antonio on hidastilassa, Bowenin, Soucekin, Paquetan ja Prowsen muodostama hyökkäävä ydinjärjestelmä on toiminut hyvin. Tottenham Hotspurs jalkapallo pelipaidat Viime peleissä hän on tehnyt maalin tai avustanut lähes joka pelissä. West Ham Unitedin vieraspuolustus on kuitenkin erittäin keskinkertainen, sillä viimeisten 17 vieraspelin aikana he ovat tehneet vain yhden puhtaan pelin ja päästäneet keskimäärin 1,7 maalia ottelua kohden. Tottenhamin hyökkäyksiä vastaan ​​tässä pelissä voi olla vaikea vastustaa. ..
Read More
Jorginho puhui äskettäin Paramount+:lle ja sanoi, että Arsenalin menestyksen salaisuus piilee Artetassa. Jorginho sanoi: "Olemme nyt hyvässä asemassa työskentelytavan ansiosta,jalkapallo pelipaidat halvalla pelaajat haluavat aina kehittyä ja jatkaa ponnistelua voittaakseen pelejä. Meillä menee nyt hyvin ja mielestäni joukkue on oikealla tiellä. "Rice on loistava pelaaja, ja kun ympärilläsi on loistavia pelaajia, kaikki on paljon helpompaa. Tavoitteemme ovat samat, ja yritämme auttaa toisiamme kentällä." "Arteta on Arsenalin menestyksen salaisuus, hän on loistava valmentaja, koska hän haluaa parasta kaikilta pelaajiltaan ja työntää kaikki heidän äärirajojaan. Uskon, että hän voittaa paljon valmentajauransa aikana. Kunnia, ei vain siksi, että hän on erinomainen valmentaja, mutta myös siksi, että hän on erinomainen ihminen." "Kun olin 15-vuotias, pelasin jalkapalloa Brasilian koulussa, ja jalkapalloagentti Italiasta huomasi minut ja se toi minut Veronaan. Menin sinne yksin. Jalkapallounelmaani toteuttamiseen, Arsenal jalkapallo pelipaidat mikä ei ollut helppoa. Muutin tuossa iässä yksin toiselle puolelle maailmaa vain 20 eurolla viikossa, mutta olen kiitollinen tästä Kaikesta, koska se sai minut kasvamaan paljon." ..
Read More
22. marraskuuta Etelä-Amerikan MM-kisojen alkuottelut Brasilian ja Argentiinan välillä alkoivat virallisesti lasten jalkapallo pelipaidat. Enzo aloittaa uudestaan. Optan tilastojen mukaan Enzosta (22 vuotta, 309 päivää) tuli nuorin argentiinalainen pelaaja, Argentiina MM-kisat pelipaita joka on aloittanut Brasiliaa vastaan ​​MM-kisojen alkuotteluissa sitten Messin (22 vuotta ja 74 päivää) syyskuussa 2009. ..
Read More
18. marraskuuta Euroopan karsintaottelun 9. kierroksella Ranska pelasi Gibraltaria vastaan ​​kotonaan jalkapallo pelipaidat halvalla. Ennen peliä Mbappe puhui Messistä ja Ballon d'Orista lehdistötilaisuudessa. Kylian Mbappe: "En ole sellainen henkilö, joka kutistuu. Rankingit ovat ranking-sijoituksia. Messi ansaitsee Ballon d'Orin, hän voitti maailmancupin, joten hän ansaitsee sen. Tiesin jo MM-iltana, kuka voittaa Ballon d'Orin. Haalandin suoritus tällä kaudella on ollut erinomainen, Kylian Mbappe jalkapallo pelipaidat lasten niin minäkin... mutta se ei ole mitään verrattuna MM-voittajaan. ..
Read More
Mestarien liigassa alkaa kohokohta, AC Milan kohtaa kotonaan Paris Saint-Germainin lasten jalkapallo pelipaidat. Mestarien liigan 7-kertainen voittaja suoriutui erittäin huonosti tässä Mestarien liigan versiossa. He ovat edelleen aliarvostettuja tässä kotiottelussa ja voivat selviytyä vain 1 pisteellä. AC Milan on ollut viime aikoina todella surkea. Viimeisessä pelissään Udinesea vastaan ​​se pommitti heitä umpimähkään, mutta epäonnistui maalinteossa. Heidän hallintaprosenttinsa saavutti hämmästyttävän 72%. Lopulta se hävisi kotonaan 0-1. Kylmänä ja itse asiassa. he eivät ole voineet neljässä peräkkäisessä pelissä, mukaan lukien 2 peräkkäistä 0-1-tappiota kotonaan, peliasut painatuksella mikä on tehnyt huonoimman ennätyksen viimeisiin 11 vuoteen. Valmentaja Piolista tuli ensimmäinen johtaja Allegrin jälkeen. AC Milanin valmentaja on hävinnyt kaksi peräkkäistä peliä Kotiin ja teki 0 maalia. Jos parannusta ei tapahdu, hänet erotetaan lähitulevaisuudessa.​ ..
Read More
Messi voitti kahdeksannen Ballon d'Orinsa jalkapallo pelipaidat halvalla. Hyväksymispuheessaan hän sanoi: "Olen erittäin onnekas liittyessäni maailman parhaaseen joukkueeseen." Barcelonan virallinen sosiaalinen media välitti Messin puheen ja kirjoitti: "Rakastamme sinua, Leo ” Messi on pelannut Barcelonassa yhteensä 21 vuotta, pelannut 778 kertaa, tehnyt 672 maalia ja syöttöjä 305 Barcelona jalkapallo pelipaidat. Hän on voittanut 10 La Ligan mestaruutta, 4 Mestarien liigan mestaruutta, 7 King's Cupin mestaruutta, 8 Espanjan Super Cupin mestaruutta, 3 3 Seurojen maailmancupin tittelit ja 3 Euroopan Super Cupin mestaruutta. ..
Read More
Messi voitti kahdeksannen Ballon d'Orinsa. Hyväksymispuheessaan hän sanoi: "Olen erittäin onnekas liittyessäni maailman parhaaseen joukkueeseen lasten jalkapallo pelipaidat." Barcelonan virallinen sosiaalinen media välitti Messin puheen ja kirjoitti: "Rakastamme sinua, Leo ” Messi on pelannut Barcelonassa yhteensä 21 vuotta, pelannut 778 kertaa, tehnyt 672 maalia ja syöttöjä 305. Hän on voittanut 10 La Ligan mestaruutta, 4 Mestarien liigan mestaruutta, Barcelona jalkapallo pelipaidat 7 King's Cupin mestaruutta, 8 Espanjan Super Cupin mestaruutta, 3 3 Seurojen maailmancupin tittelit ja 3 Euroopan Super Cupin mestaruutta. ..
Read More
29. lokakuuta kello 23.30 Valioliiga aloitti Manchester City Derbyn, ja Manchester United kohtasi Manchester Cityn haasteen kotonaan. Manchester United, joka oli juuri voittanut ensimmäisen voittonsa Mestarien liigassa keskellä viikkoa,jalkapallo pelipaidat halvalla odottaa peräkkäisiä kotiotteluita puolustavaa mestaria vastaan. Tiedot eivät vieläkään tue sitä. Nykyisten vedonlyöntikertoimien mukaan Manchester City saattaa jatkaa tappamaan kaikki. Manchester United voitti Kööpenhaminan keskellä viikkoa ja voitti lopulta ensimmäisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa.Se voitti kolme peräkkäistä voittoa Liigacupissa ja pyyhkäisi pois edellisen synkkyyden. Tällä hetkellä heillä on vain 15 pistettä, mikä on liigassa 8. sija. Lisäksi heidän joukkueensa loukkaantumisia ei voida jättää huomiotta Manchester United jalkapallo pelipaidat.Vaikka Casemiro on aloittanut harjoittelun joukkueen kanssa ja hänen odotetaan palaavan, Lisandro Martinez ja Luke Shaw joukkueen puolustuksessa on vahvistettu olevan poissa viikonlopuksi. Lisäksi vaikka Malesia ja Wan-Bissaka toipuvat hyvin, heidän ei pitäisi pelata. ..
Read More
Kansainvälinen jalkapallohistorian ja tilastojen liitto (IFFHS) päivitti 12. lokakuuta maailmanseurasijoituksensa ja Manchester City sijoittui ensimmäiseksi. IFFHS on julkaissut klubien maailmanlistan kuukausittain vuodesta 1991 lähtien lasten jalkapallo pelipaidat. Raporttien mukaan IFFHS:n rankingsäännöissä otetaan huomioon viimeiset 12 kuukauden mannertenväliset kilpailut, kansalliset liigat (mukaan lukien pudotuspelit) ja tärkeimmät kansalliset cupit (pois lukien 16 parasta peliä) ) pisteet). Kaikki maat on jaettu neljään tasoon niiden suoritusten perusteella kansallisissa sarjoissa - korkeimman liigan seurat saavat 4 pistettä voitosta, Manchester City jalkapallo pelipaidat 2 pistettä tasapelistä ja 0 pistettä tappiosta. Toisen divisioonan seurat saavat 3 pistettä voitosta, 1,5 pistettä tasapelistä, 0 pistettä tappiosta ja niin edelleen. ..
Read More
Uudet uutiset ovat paljastaneet, että jos qatarin sheikki Jassim onnistuu hankkimaan Manchester Unitedin, jalkapallo pelipaidat halvalla hän harkitsee Manchester Unitedin tähden Beckhamin kutsumista palaamaan seuraan. Beckham ei kuitenkaan ole vielä keskustellut yksityiskohdista Jassimin kanssa. Hän kertoi 92-säätiölle (järjestö, jonka Jassim perusti ostaakseen Manchester Unitedin), että molemmat osapuolet voivat istua alas vain, Manchester United pelipaita jos sheikki Jassim voittaa valtaustaistelun. Keskustellaan yksityiskohtaisista yksityiskohdista alla. ..
Read More
Messin katsominen poikansa ottelusta Inter Miamin nuorten harjoitusjoukkueessa herätti huomiota ulkopuolelta. Fanit kiinnostuivat suuresti Messin lasten jalkapallolahjoista lasten jalkapallo pelipaidat. ESPN:n mukaan Messin molemmat lapset "perivät isänsä lempinimen". numero 10, joka symboloi ydintä, nuorten valmennusjoukkueessa. Aiemmin Messi jäi väliin Inter Miamin vierasottelusta loukkaantumisen vuoksi eikä matkustanut joukkueen mukana. Lepopäivän pitänyt Messi kuvattiin viemässä poikansa Mateoa ja Ciroa katsomaan vanhimman poikansa Thiagon peliä. Messi jalkapallo pelipaidat lasten Thiago Messi kilpailee Floridan nuorisoliigassa joukkueen kanssa uudella kaudella saatuaan lisäpaikan Inter Miami U12 -sarjassa. ..
Read More
Kiinalainen jalkapallolegenda Sun Jihai täyttää tänään 46 vuotta, ja FIFA:n virallinen blogi lähetti hänelle syntymäpäiväonnittelut jalkapallo pelipaidat halvalla. FIFA:n virallinen blogi kirjoitti Sun Jihaille: "Kiinan aurinko paistaa Manchester Citylle! Hyvää syntymäpäivää kiinalaiselle jalkapallotähdelle Sun Jihaille" Sun Jihai syntyi 30. syyskuuta 1977. Hän on pelannut Dalian Wandassa, Crystal Palacessa, Manchester City jalkapallo pelipaidat, Sheffield Unitedissa, Guizhou Renhessä ja Chongqing Lifanissa ja edusti jalkapallomaajoukkuetta vuoden 2002 MM-kisoissa. Seitsemän kautta, jotka hän pelasi Manchester Cityssä vuosina 2002–2008, olivat hänen uransa loistokkain vaihe. Brittifanit kutsuivat häntä myös "Kiinan auringoksi". Sun Jihai ei ole vain ensimmäinen kiinalainen pelaaja, joka on tehnyt maalin Valioliigassa, vaan hän on myös ensimmäinen aasialainen pelaaja, joka on valittu Englannin jalkapallon Hall of Fameen. ..
Read More
Arsenal jatkaa pitkäaikaista sopimusta Odegaardin kanssa. TA-uutisten mukaan Odegaard on uusinut sopimuksensa vuoteen 2028 asti, ja hänestä tulee Gunners-joukkueen parhaiten palkattu pelaaja jalkapallo pelipaidat halvalla. Meillä on ilo ilmoittaa, että kapteeni Odegaard on uusinut sopimuksensa joukkueen kanssa! Punavalkoinen matka, jatkamme eteenpäin! 24-vuotias Odegaard siirtyy Arsenaliin lainalla vuonna 2021. Elokuussa 2021 Arsenal hankki virallisesti Odegaardin Real Madridista 35 miljoonalla eurolla. Odegaard on edustanut Arsenalia tällä hetkellä 112 ottelussa, joissa on tehnyt 27 maalia ja antanut 15 syöttöä. Arsenal jalkapallo pelipaidat Hänet valittiin Arsenalin kauden parhaaksi pelaajaksi viime kaudella. Tällä kaudella Odegaard pelasi Arsenalissa 7 ottelua ja teki 3 maalia.Pelaajan nykyinen siirtohinta on 90 miljoonaa euroa. ..
Read More
Italian antidopingkomitea julkaisi 12. syyskuuta, jalkapallo pelipaidat halvalla että koska Pogba antoi positiivisen dopingtestin Juventuksen ja Udinesen välisen pelin jälkeen, hänet määrätään väliaikaisesti pelikieltoon ja hänet testataan edelleen lopullisen tuloksen määrittämiseksi. Jos lopputulos on edelleen positiivinen, Juventus pelipaita Pogbaa uhkaa monivuotinen pelikielto. ..
Read More

SITE MAP

Seurat Pelipaita

Premier League paita
Arsenal paita Aston Villa paita Chelsea paita Crystal Palace paita Everton paita Leicester paita Liverpool paita Manchester City paita Manchester United paita Newcastle United paita Stoke City paita Tottenham Hotspurs paita West Ham United paita

La Liga paita
Athletic Bilbao paita Atletico Madrid paita Barcelona paita Real Betis paita Real Madrid paita Valencia paita

Bundesliga paita
Bayer Leverkusen paita Bayern München paita Borussia Dortmund paita FC Schalke 04 paita Hamburger SV paita Wolfsburg paita

Ligue 1 paita
As Monaco paita Olympique De Marseille paita Olympique Lyonnais paita Paris Saint Germain paita

Serie A paita
AC Milan paita AS Roma paita Fiorentina paita Inter Milan paita Juventus paita Lazio paita SSC Napoli paita

Muut Seurat paita
AFC Ajax paita Benfica paita Boca Juniors paita Celtic paita Chivas paita Corinthians paita Cruz Azul paita FC Porto paita Los Angeles Galaxy paita New York City paita River Plate paita


Lasten Pelipaita
AC Milan lasten paita Al Hilal SFC Lasten Paita Al-Nassr FC Lasten Paita Arsenal lasten paita AS Roma lasten paita Atletico Madrid lasten paita Barcelona lasten paita Bayern München lasten paita Borussia Dortmund lasten paita Chelsea lasten paita Crystal Palace Lasten Paita Everton lasten paita Inter Miami CF Lasten Paita Inter Milan lasten paita Ittihad FC Lasten Paita Juventus lasten paita Liverpool lasten paita Manchester City lasten paita Manchester United lasten paita Paris Saint Germain lasten paita Real Madrid lasten paita Tottenham Hotspurs lasten paita Egypti Lasten Nigeria Lasten Alankomaat lasten paita Albania lasten paita Argentiina lasten paita Belgia lasten paita Brasilia lasten paita Chile lasten paita Englanti lasten paita Espanja lasten paita Irlanti lasten paita Islanti lasten paita Italia lasten paita Itävalta lasten paita Kolumbia lasten paita Kroatia lasten paita Meksiko lasten paita Panama Lasten Paita Pohjois-Irlanti lasten paita Portugali lasten paita Puola lasten paita Ranska lasten paita Ruotsi lasten paita Saksa lasten paita Sveitsi lasten paita Tanska Lasten Paita Tšekki lasten paita Uruguay lasten paita Venäjä lasten paita Wales lasten paita Yhdysvallat lasten paita

Maajoukkue Pelipaita
Alankomaat paita Albania paita Argentiina paita Australia paita Belgia paita Brasilia paita Chile paita Costa Rica paita Ecuador paita Egypti paita Englanti paita Espanja paita Etelä-Afrikka paita Etelä-Korea paita Ghana paita Iran paita Irlanti paita Islanti paita Italia paita Itävalta paita Japani paita Kamerun paita Kanada paita Kolumbia paita Kreikka paita Kroatia paita Marokko paita Meksiko paita Nigeria paita Norja paita Norsunluurannikko paita Panama paita Paraguay paita Peru paita Pohjois-Irlanti paita Portugali paita Puola paita Qatar paita Ranska paita Romania paita Ruotsi paita Saksa paita Saudi Arabia paita Senegal paita Serbia paita Skotlanti Paita Slovakia paita Slovenia paita Suomi paita Sveitsi paita Tanska paita Tunisia paita Turkki paita Tšekki paita Ukraina paita Unkari paita Uruguay paita Venezuela paita Venäjä paita Wales paita Yhdysvallat paita

Naisten Pelipaita
AC Milan naisten paita Arsenal naisten paita Barcelona naisten paita Bayern München naisten paita Borussia Dortmund naisten paita Chelsea naisten paita Inter Milan naisten paita Juventus naisten paita Liverpool naisten paita Manchester City naisten paita Manchester United naisten paita Paris Saint Germain naisten paita Real Madrid naisten paita Alankomaat naisten paita Argentiina naisten paita Belgia naisten paita Brasilia naisten paita Englanti naisten paita Espanja naisten paita Italia naisten paita Japani naisten paita Kolumbia naisten paita Meksiko naisten paita Portugali naisten paita Ranska naisten paita Saksa naisten paita Venäjä naisten paita Yhdysvallat naisten paita

Jalkapalloilija Pelipaita
Alexandre Lacazette Aubameyang Dele Alli Erling Haaland Forsberg Griezmann Heung Min Son Jadon Sancho Jamie Vardy Kane Kylian Mbappe Leroy Sane Luka Modric Marcus Rashford Messi Mohamed Salah Ousmane Dembele Paulo Dybala Romelu Lukaku Sadio Mane Virgil van Dijk Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

MM-kisat 2026
Alankomaat Argentiina Australia Belgia Brasilia Costa Rica Ecuador Englanti Espanja Etelä-Korea Ghana Iran Japani Kamerun Kanada Kroatia Marokko Meksiko Portugali Puola Qatar Ranska Saksa Saudi Arabia Senegal Serbia Sveitsi Tanska Tunisia Uruguay Wales Yhdysvallat

EM 2024 Pelipaita
Saksa EM Paita Alankomaat EM Paita Belgia EM Paita Englanti EM Paita Espanja EM Paita Italia EM Paita Itävalta EM Paita Kroatia EM Paita Portugali EM Paita Puola EM Paita Ranska EM Paita Ruotsi EM Paita Suomi EM Paita Sveitsi EM Paita Tanska EM Paita Turkki EM Paita Tšekki EM Paita Ukraina EM Paita Venäjä EM Paita Wales EM Paita