AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Uusi Liverpool 2019-2020 kolmas jalkapallo pelipaidat julkaistiin virallisesti, ja se täytti Mestarien liigan voittajat uuden kauden aikana. New Balance Liverpool 2019-2020 kolmas trikoo on tummanharmaa / musta, jossa on kirkkaat ruskea logot. Uuden NB-mallin perusteella Liverpool FC: n uusi 2019-2020 kolmas paita sisältää rohkean ja silmiinpistävän graafisen tuloksen edessä. Liverpool pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Uuden Liverpoolin 2019-20 kolmannen paidan kuvio on todella innoittamana Liverpoolin kaupungista, jonka muoto on peräisin sen ikonisista katukyltteistä. "Tidepool" sininen puolestaan innostaa inspiraatiota maksan lintuista, jotka istuvat Royal Liver Buildingin yläpuolella. ..
Read More
Juventus Konami Digital Entertainmentin B.V.:n rinnalla on tänään ilmoittanut pitkäaikaisen ja yksinomaisen kumppanuuden. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Uusi kumppanuus Konamin kanssa saa eFootball PES -sarjan käyttämään yksinomaan Juventus-henkistä omaisuutta konsolipallon videopeleissä, mukaan lukien joukkueen nimi, harja ja viralliset sarjat. Lisäksi kehitystiimille on myönnetty syvällinen pääsy itse pelaajiin koko kehon 3D-skannauksen avulla, jotta niiden miellyttävyys pelissä saataisiin mahdollisimman tarkasti. Voit myös ostaa Juventus pelipaita näyttämään tuen. Ikoni-tyylinen Allianz-stadion saa myös täyden ja yksinomaisen pääsyn eFootball PES 2020: een, jotta stadion ja sen jalkapallofanit saadaan uudelleen käyttöön siinä määrin, että yksityiskohtien taso ei jää huomaamatta. ..
Read More
Borussia Dortmund on käynnistänyt mustan ja harmaan jalkapallo pelipaidat 2019/20 kaudelle. Suunnittelun innoittamana on teräs, joka on luonnehtinut Dortmundin kaupunkia yli sadan vuoden ajan 1800-luvun puolivälistä lähtien. Borussia Dortmund pelipaita myytävänä verkkokaupasta. Teräksen kunniaksi paita hallitsee värit musta, harmaa ja hopea. Leveät pystysuorat raidat on pidetty mustina, ja niiden välillä on nyt musta ja harmaa. PUMA: n ja Evonikin logot ja kaksi olkapään reunustusta on pidetty silmiinpistävässä hopeassa, kun taas ainoa keltainen viiva tulee rintakehän tunnuskuvasta. Eräs yksityiskohta on painatus, jossa lukee "Forever Borussia Dortmund" saksaksi kaulassa. ..
Read More
Barcelona 2019-20 pois jalkapallo pelipaidat julkistettiin virallisesti, ja juhlii 40-vuotispäivää, jolloin La Masia perustettiin retro-innoittamana. Uusi poissa oleva paita on kullankeltainen, jossa on sininen ja punainen puoli etupuolella. Aivan kuten alkuperäisessä retro-mallissa, Barcelonan 19-20 -teisen jersey-kengän kaide menee ylhäältä oikealle vasemmalle, ja Rakuten-sponsorille jää pieni aukko. Barcelona pelipaita myytävänä onlien shop. Sininen ja punainen, jota käytetään Barcelonan 19-20 -paikalla, ovat samat, jotka muodostavat kotipakkauksen neliöt, ja sama pätee keltaiseen, joka sisältää Nike-logot kotona. ..
Read More
Arsenal on virallisesti julkistanut uuden kotinsa jalkapallo pelipaidat tuotteen 2019/20-kaudella, ja se on turvallista sanoa, että se on yksi parhaista, mitä klubi on ollut viime aikoina. Gunnersin sopimus edellisestä paita valmistavasta Pumasta päättyi viime kaudella, kun klubi siirtyi £ 300m: n pakettiin, joka käsittelee adidaa, 25 vuotta - päivään! - Gunners urheili viimeistä kertaa kuuluisaa kolmea raitaa. Arsenal pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Pakkauksessa on myös klassinen punainen punainen runko, jota täydentävät valkoiset hihat ja kontrastivärinen kaulus. Valkoinen korkea kaulussuunnitelma on koristeltu punaisella keskellä ja mustalla leikkauksella. Tämä muotoilu toistetaan molemmissa hihoissa ja erottuvat kolme raitaa kulkevat olkapään läpi kirkkaassa valkoisessa. ..
Read More
Real Madrid lanseerasi juuri uuden 2019-20 pois jalkapallo pelipaidat, jonka sanotaan saaneen innoituksensa Bernabeun fanien melusta La Déciman kauden aikana. Real Madrid 2019-2020 poissa on pelkkä kulta-aksentti. Todella täydentäen valkoista kotipakettia ja mintunvihreää kolmatta, Real Madrid 2019-20 pois jersey on tummansininen, jossa on kullanvärinen koriste ja logot, mukaan lukien mustavalkoinen klubin harja vasemmalla rinnalla. Real Madrid pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Kolmen raidan väri on hieman tummempi kuin paita. Fly Emirates -logo on kulta. Uuden Real Madrid 2019-2020 -matkapuhelinsarjan shortsit ja sukat ovat myös laivasto / kulta. ..
Read More
Espanjan raporttien mukaan Real Madrid on tarjonnut 130 miljoonaa euroa (115 miljoonaa puntaa) sekä Gareth Bale tai James Rodriguez Pariisin Saint-Germainille. jalkapallo pelipaidat, myytävänä verkkokaupassa. Neymar on kertonut PSG: n presidentille Nasser Al-Khelaifille, että hän haluaa lähteä klubista tänä kesänä ja pyrkii palaamaan Barcelonaan. Mutta Mundo Deportivon mukaan Barcelonan on myytävä useampi kuin yksi perustettu ensimmäisen joukkueen pelaaja, jotta hän voi rahoittaa Brasilian liikettä. Voit myös ostaa Paris Saint-Germain pelipaita näyttämään tuen. Madrid on tietoinen Barcan nykytilanteesta ja on tehnyt ensimmäisen siirtymisen Neymarin allekirjoittamiseen käteisellä plus-pelaajan tarjouksella. Madrid haluaa myydä sekä Bale että Rodriguezin ja ovat kertoneet PSG: lle, että yksi niistä voidaan sisällyttää Neymarin liikkeeseen. ..
Read More
Manchester United on päättänyt allekirjoittaa Walesin soittajan Daniel Jamesin Swansea Citystä alkuperäisen maksun ollessa noin 15 miljoonaa puntaa. jalkapallo pelipaidat myynti verkkokauppa. Viiden vuoden sopimus on allekirjoittanut 21-vuotiaan Ole Gunnar Solskjaerin ensimmäisen allekirjoituksen, koska hän onnistui johtamaan Jose Mourinhoa. Voit myös ostaa Manchester United pelipaita näyttämään tuen. Swansean akatemian jatko James sai viisi maalia 38 esiintymässä vuoden 2018-19 kauden aikana. ..
Read More
Cristiano Ronaldo sai hattutempun, mukaan lukien kaksi myöhäistä maalia, antamaan Portugalille 3-1 voiton Sveitsin kansakunnan liigan finaalissa, jossa oli poikkeuksellinen VAR-tapahtuma keskiviikkona. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ronaldo sanoi: Se oli vaikea ottelu. Sveitsi on erinomainen joukkue. He pelasivat hyvin ja olivat hyvin vaarallisia, mutta Portugalilla oli enemmän mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia, joita meillä oli. Olemme ansainneet voittajia. Olemme iloisia voidessamme olla finaalissa ja joukkue ansaitsee paljon luottoa. Voit myös ostaa Ronaldo pelipaita näyttämään tuen. Haluan myös lähettää viestin faneille: heillä oli keskeinen rooli ja tuimme meitä paljon. Toivon, että finaali on täynnä, ja että ihmiset tuke ..
Read More
Liverpool on päättänyt neuvottelut Tottenham Hotspurin kanssa Lontoon pohjois-klubin uuden stadionin mahdollisesta käytöstä ennen sesongin ystävällistä. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Suunnitelma Jurgen Kloppin puolelle käyttää 850 miljoonan puntaa areenalla heinäkuun lopulla romutettiin lauantain Mestarien liigan finaalissa järjestetyn klubikokouksen vuoksi. Liverpool piti stadionia vaihtoehtona Anfieldille, mutta nyt pitää sitä epäasianmukaisena, koska yksi klubeista hoitaa haavojaan lauantaina. Voit myös ostaa Liverpool pelipaita näyttämään tuen. Sen sijaan Liverpool ajattelee käyttävänsä Murrayfieldiä Edinburghissa lämmitettävän kalusteen isäntänä 28. heinäkuuta ennen 2019-20 kauden alkua. Anfield ei ole käytettävissä heinäkuun lopulla, koska kenttä asetetaan uudelleen kesän pop- ja rock-konserttien jälkeen. ..
Read More
AC Milan julkaisi uuden Puma 2019-2020 kodin jalkapallo pelipaidat. Se on saksalaisen brändin toinen kausi italialaisissa jättiläisissä, ja tuloksena oleva 2019-2020 Milanon jersey on jokseenkin yhtä klassinen kuin debyyttikampanjassa. Milanon 2019-2020 kotitakki esittelee hyvin klassisen ulkoasun, jossa on ohuet mustat ja punaiset raidat, viittaus klubin alkupäiviin. Raitoja ei ole pelkästään Milanon 19-20 sarjan edessä, vaan myös hihoissa ja selässä. AC Milan pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Oikealla rinnalla on myös Puma Cat -logo sekä Milanon 19-20-sarjan molemmissa hihoissa, mikä on muuten hyvin vähäpainoinen ja tulee ilman yksityiskohtia. Siinä on musta miehistön kaula-kaulus ja pienen paholaisen logo, joka löytyy tämän kauden paidoista, asetetaan ylemmälle selälle juuri kaulan alapuolelle. ..
Read More
Katalonian hallitus kunnioitti Lionel Messiä torstaina, kun hän sai erityistilaisuudessa Creu de Sant Jordin (St. George's Cross) -palkinnon. Barcelona pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Palkinto myönnetään vuosittain 28 henkilölle ja 15 organisaatiolle, jotka tunnustavat alueen erinomaiset palvelut ja on yksi Katalonian korkeimmista palkinnoista. Voit myös ostaa Messi pelipaita näyttämään tuen. Katalonian presidentti Quim Torra esitteli Messiin palkinnon, joka ei palkinnut pelkästään urheilun huippuosaamistaan vaan myös työstään pois kentältä. Messiä kuvattiin ”kaikkien aikojen suurimpana jalkapalloilijana”, joka ”ilmentää tällaisia perustekijöitä, kuten nöyryyttä, rehellisyyttä, koulutusta, luovuutta, tiimityötä ja kunnioitusta.” ..
Read More
Manchester City piti ylhäällä paikalla, kun hän oli voittanut Brightonin 4-1, ja otti toisen kauden otsikon peräkkäin. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Se oli kahdeksas Premier League -kilpailu, joka meni viimeiseen päivään, ja Manchester City oli kohta Liverpoolin edessä sunnuntain alussa. Voit myös ostaa Manchester City pelipaita näyttämään tuen. Sergio Aguero, Ilkay Gundogan, Aymeric Laporte ja Riyad Mahrez saivat jokaisen maalin. City on tullut ensimmäinen puoli vuodesta Manchester United vuonna 2008-09 nostaa back-to-back Premier League otsikot. ..
Read More
BVB 2019-2020 home jalkapallo pelipaidat lehden vuotamat kuvat ja paketin käynnistämiseen tarkoitettu virkailija vahvistavat, että klubi muuttaa Dortmundin sijaintia paketissa alhaalta ylöspäin. Tällä hetkellä Borussia Dortmundilla on alla oleva Dortmundin joukkueen nimi ja pelaajan nimi numeron yläpuolella. Nyt klubi haluaa, kuten muutkin Bundesliga-klubit, vaihtaa paikannuksen - joukkueen nimen yläosassa ja pelaajan nimen alareunassa. Borussia Dortmund pelipaita myytävänä verkkokaupasta. Syy siihen, että Dortmund ja muut joukkueet saivat joukkueen nimen alkuun, on, että "joukkue on tärkeämpi kuin pelaaja" - pelaajat muuttuvat, klubi pysyy samana. Noin 13 Bundesliga-tiimissä pelaajien nimet ovat numeroiden alapuolella, kun taas loput ovat niiden yläosassa. ..
Read More
Jotta juhlistettaisiin jo 8. peräkkäistä Serie A -tuotetta, Adidas ja Juventus julkaisivat erityisen Mestarien jalkapallo pelipaidat. Adidas 2018-2019 Serie A -mestarien tee sisältää symbolin äärettömän intohimon ja joukon peräkkäisten mestaruuskilpailujen lukumäärän: iso 8, valkoinen mustalla, "on otettu mukaan niiden mestareiden nimistä, jotka ovat tehneet suuren kertomuksen tästä Juventus pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Juventus tarjoaa myös Adidas 2018-2019 -sarjan erikoispainatuksen, jossa on virallinen nimikirjoitus # w8nderful ja kahdeksan, joka on myös painettu Champions-t-paidaan. ..
Read More
Etelä-Amerikan urheilumarkkinointitoimisto Euromericas Sport Marketing julkaisi tällä viikolla vuosittaisen sijoituksensa 10 parhaan joukkueen, jotka myivät jalkapallo pelipaidat tuotteita Euroopassa. Mikä klubi myi jalkapallo-pelipaidat vuonna 2018? Kolme Adidiksen joukkuetta johtaa luetteloa. Manchester United on valloittanut Real Madridin ylimmän tilan. Yksi syy tähän on Cristiano Ronaldon lähteminen Juventukseen. Bayern München tulee kolmanneksi. Tässä on kymmenen suurinta jersey-myyjää vuonna 2018: 1. Manchester United (Adidas - Englanti) 3 250 000 2. Real Madrid pelipaita (Adidas - Espanja) 3 120 000 3. Bayern München (Adidas - Saksa) 2 575 000 4. FC Barcelona (Nike - Espanja) 1 925 000 5. Liverpool (New Balance - Englanti) 1 670 000 6. Juventus Torino (Adidas - Italia) 1 615 000 7. Chelsea (Nike - England) 1 525 000 8. Borussia Dortmund (Puma - Saksa) 1 205 000 9. Paris Saint-Germain (Nike - Ranska) 1 146 000 10. Manchester City (Nike - England) 1 085 000   ..
Read More
Uudet kuvat Bayern Münchenin pre-match jalkapallo pelipaidat on vuotanut. Jälleen kerran tuotettu osana Adidaksen yhteistyössä kierrätysyrityksen Parleyn kanssa Bayern 19-20: n pre-match-jersey on tarkoitus käynnistää yhdessä uuden kotipakkauksen kanssa. Fanien mielenosoitusten jälkeen Bayern München 2019-20 kotipakkauksessa on vain punainen ja valkoinen, vaikkei vuotoa vielä ole. Bayern München 2019-20 -ottelupelissä esitellään 1990-luvun inspiroimaa ulkoasua punaisella ja valkoisella. Siinä on mielenkiintoinen graafinen painatus ja monokromaattinen logo. Bayern München pelipaita myytävänä verkkokaupassa.   ..
Read More
Pariisi Saint-Germain kunnioittaa Notre Dameä Ligue 1 -pelissä Monacoa vastaan tänä sunnuntaina 21. huhtikuuta. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Maanantai-iltana tuhoava tulipalo tuhosi suuria osia Pariisin ikonisesta kirkosta, joka kehotti ihmisiä ympäri maailmaa sitoutumaan tukemaansa uudelleenrakentamisprosessissa. Vain eilen paikallinen myymälä loi oman mukautetun korjaustiedoston, joka voidaan tulostaa paidoille, ja 10 € / myydyin paita menee jälleenrakennusrahastoon. Voit myös ostaa Paris Saint-Germain pelipaita näyttämään tuen. Erikoisjulkaisun PSG-jersey tulee olemaan kaksi yksityiskohtaa, jotka muistuttavat Notre Dameä: erikoisen graafisen kuvion kiinnitetään paidan etuosaan, kun taas "Notre Dame" on painettu selkään. Vaikka se ei ole vielä vahvistettu, tämä on todennäköisesti pelaajien nimien sijasta, sillä Ooredoon logo on jo numerojen alapuolella.   ..
Read More
Barcelona lepää Lionel Messiä ja Sergio Busquetsia Huescaa vastaan La Ligassa lauantaina ennen Mestarien liigan neljännesvuosittain Manchester Unitediä vastaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Barca isännöi Unitedia toisessa osassa tiistaina ja vie 1-0 johtoa Nou Campin peliin. Mutta ennen kuin he ottavat vastaan Ole Gunnar Solskjaerin puolen, he kohtaavat Huescan, joka on kuusi pistettä turvallisuudesta La Ligan alareunassa ja seitsemän peliä. Voit myös ostaa Barcelona pelipaita näyttämään tuen. He tekevät niin ilman Messiä ja Busquetsia, jotka pidetään tuoreina Unitedin vierailulle, sekä useita muita ensimmäisen joukkueen pelaajia.   ..
Read More
Aaron Ramseyn ja Alexandre Lacazetin päämäärät antoivat Arsenalille 2-0 voiton Newcastle Unitedille maanantaina ja nostivat ne kolmannelle sijalle Premier Leaguein kilpailijoiden Tottenham Hotspur ja Manchester United yläpuolella. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ramsey löysi tiensä pakatun puolustajien puoli tuntia pisteet kanssa matala laukaus ennen ranskalainen Lacazette laittaa pelin nukkumaan 83. minuutti siru yli maalivahdin. Voit myös ostaa Arsenal pelipaita näyttämään tuen. Tuloksena Arsenal sai 63 pistettä seitsemällä pelillä vasemmalla, kaksi Spursin ja Manchester Unitedin yläpuolella, ja Chelsea oli vielä jäljessä, sillä Unai Emeryn puolella lisättiin toiveensa huippuluokan ja Mestarien liigan jalkapallosta ensi kaudella.   ..
Read More
Manchester United nimitti Ole Gunnar Solskjaerin pysyväksi johtajaksi kolmen vuoden sopimuksella, klubi sanoi torstaina. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Norjalainen, joka voitti liigan otsikon ja European Cupin Manchester Unitedin pelaajina, palasi klubille talonmiespäälliköksi joulukuussa Jose Mourinhon säkkipakkauksen jälkeen. Voit myös ostaa Manchester United pelipaita näyttämään tuen. Siitä lähtien hän on ohjannut tiimin 14 voittoon 19 ottelusta kaikissa kilpailuissa ja varmistanut kuuluisan comeback-voiton Pariisin Saint Germainin saavuttaessa Mestarien liigan neljännesfinaalin, joka on Euroopan huipputason klubiturnaus.   ..
Read More
Tottenham Hotspur saa Nike: n erikoisen Mestarien liigan ennen ottelua, kuten kaikki muut Swooshin premiumklubit. Tottenham 2019-20 kolmas sarja on asetettu vapautettavaksi yhdessä vastaavan 19-20 kolmannen sarjan kanssa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Tottenham Hotspur 19-20 Mestarien liigan koulutuspalkissa yhdistyvät erilaiset siniset värit ja kevyet turkoosi-sovellukset. Rintakehän keskellä on Nike Sportswear -logo ja monokromaattinen versio Tottenham-harjasta. Voit myös ostaa Tottenham Hotspur pelipaita näyttämään tuen.   ..
Read More
Cristiano Ronaldo on saanut UEFA: n 20 000 euron (22 700 euron) sakon "cojones" -juhlaansa Juventuksen viimeisten 16 Mestarien liigan voiton Atletico Madridin aikana. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Viimeistelyn jälkeen portugalilainen eteenpäin matkasi Atleti-valmentajan Diego Simeonen, joka juhlisti tavoitetta ensimmäisessä osassa tarttumalla hänen haaraansa. Voit myös ostaa Juventus pelipaita näyttämään tuen. UEFA: n kurinpitolautakunta löysi Ronaldo 34: n, joka on syyllistynyt virheelliseen käyttäytymiseen, mutta hän välttää kiellon hänen puolensa Mestarien liigan vuosineljänneksestä Ajaxia vastaan ensi kuussa. Ronaldon hieno oli sama määrä, joka määrättiin Simeoneelle hänen "röyhkeän" juhlansa aikana Atletin 2-0 voiton aikana Madridissa.   ..
Read More
Liverpoolia on raportoitu useiden valmistajien valmistajien kanssa, koska ne lähestyvät kumppanuuttaan New Balancen kanssa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Amerikkalainen yritys on tuottanut työnsä aikana erinomaista nauhaa, mukaan lukien tämän vuoden koti-paita, jossa on rikki klubirekisterit. Voit myös ostaa Liverpool pelipaita näyttämään tuen. Kauppa loppuu kuitenkin ensi kauden jälkeen, ja jo nyt on runsaasti spekulaatiota siitä, mikä yritys tulee olemaan luomassa lähimmän kaistansa vuodesta 2020/21 alkaen. Kaikki uudet sopimukset ovat epäilemättä korkeimmat Liverpoolin historiassa, mutta se voisi olla myös yksi suurimmista koskaan.   ..
Read More
Real Madrid on vahvistanut Zinedine Zidanen paluun klubiin johtajana ja korvannut säkitty Santiago Solari. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ranskalainen, joka jätti Realin viime kesänä klubin johtamisen jälkeen kolmeen peräkkäiseen Mestarien liigan otsikkoon, on allekirjoittanut sopimuksen Bernabeussa kesäkuuhun 2022 asti. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita näyttämään tuen. Zidane nimitettiin ensimmäisen kerran Real Madridin pomoksi tammikuussa 2016 B-joukkueesta vastaavan oikeinkirjoituksen jälkeen, ja hänestä tuli ensimmäinen valmentaja, joka voitti Mestarien liigan kolmessa suorassa vuodenajassa. Zidane on valmis ottamaan ensimmäisen koulutuksensa tiistaina ennen kuin hän hallitsee ensimmäistä peliäan Celta Vigoa vastaan Bernabeussa lauantaina.   ..
Read More
Ranskan jalkapallon jättiläiset Paris Saint-Germainin on määrä myydä miljoona paidaa ensimmäistä kertaa yhdellä vuodella yhteistyössä Nike-omistaman Jordan Brandin kanssa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ligue 1 jättiläiset ilmoittivat syyskuussa, että he yhdistyisivät koripallo-legenda Michael Jordanin kolmannen sarjaansa tämän kauden Uefan Mestarien liigan kanssa. Voit myös ostaa Paris Saint-Germain pelipaita näyttämään tuen. Sittemmin PSG on tuottanut laajan valikoiman Jordanian merkkituotteita, jotka ovat tulleet yhä suositumpiksi Yhdysvalloissa, jossa klubin paitamyynti on kasvanut 470 prosentilla. Ensimmäinen viikonloppu, kun sarja oli julkaistu, kasvatti 40 000 paidan myyntiä. Viime kaudella PSG: n paitojen myynti kääntyi 800 000: een, mutta tämän vuoden luvut näkevät ne viiden parhaan joukkoon, jotka ovat paitojen myynnissä, vain Real Madridin, Barcelonan, Bayern Münchenin ja Manchester Unitedin takana.   ..
Read More
Kun monet odottavat viiden kerran Ballon d'Or -voittajaa numero 10 jalkapallo pelipaidat omistaja Lionel Messi jatkaa kansainvälistä velvollisuuttaan tänä vuonna, FC Barcelona ei tietenkään halua, että hän palaisi Argentiinaan. Kansainvälisen tauon lähestyessä fanit alkavat innokkaasti ennakoida 31-vuotiaan edestakaisen paluuta tehtävässään maajoukkueellaan. Barcelona pelipaita myytävänä verkkokaupassa. On väitetty, että Albicelesten johtaja Lionel Scaloni halusi, että Messi osallistuu vain heidän otteluunsa Espanjassa, mutta Barcelonan uskotaan pyytävän kapteeniaan olemaan lainkaan pelaamassa.   ..
Read More
Manchester City on ilmoittanut Puma: n kanssa kymmenen vuoden pituisesta £ 650millionista. Ilmoituksen jälkeen klubi ja brändi jakoivat vähän tietoa ensimmäisen Puma Manchester City jalkapallo pelipaidat suunnittelusta ja julkaisupäivistä. Manchester Cityn johtaja antoi panoksensa, kun suunnittelijat kehittivät uusien paitojen, shortsien ja sukkien ulkoasua. Manchester Cityn toimitusjohtaja Ferran Soriano sanoi: ”Pep ja valmentajat ovat kiinnostuneita paidan ja harjoitusvälineiden teknisistä näkökohdista. He ovat hyvin kiinnostuneita ja heidän vaatimuksensa ovat erittäin korkeat. Manchester City pelipaita myytävänä verkkokaupassa. "Se on painon ja niin edelleen hallita lämpöä ja hikeä - ei niin paljon värejä vaan teknisiä näkökohtia. Toiminnalliset kankaat, puristus, istuvuus, materiaalit - pelatut valmentajat tietävät kaiken, koska he pelasivat itseään ja he ovat hyvin varovaisia vaatimusten suhteen. "   ..
Read More
Chelsea Eden Hazard on sanonut, että pelaajat "ovat kaikki" johtajan Maurizio Sarrin kanssa ja että heidän on "otettava vastuu" siitä, että Blues-kausi saadaan takaisin radalle. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Vaaran vastaus on ollut kutsua yhtenäisyyttä haastattelussa klubin virallisella verkkosivustolla keskiviikkona: "Olemme kaikki yhdessä. Olemme kaikki yhdessä johtajan kanssa. Tiedän, että tämä kuukausi oli vähän vaikeaa, mutta meidän on oltava yhdessä, pysymme yhdessä, pysymme yhdessä, jos haluamme tehdä jotain kauden lopussa. " voit myös ostaa Chelsea pelipaita näyttämään tuen. Hazard on lahjakkain jäsen Chelsea-joukkueessa, ja hänen tukensa johtajalle voi olla ratkaisevan tärkeää Italian asemalle muussa ryhmässä.   ..
Read More
Paul Pogba on ollut upeassa muodossa Manchester Unitedille, koska Ole Gunnar Solskjaer otti haltuunsa johtajan, mutta Gary Neville on huolissaan keskikenttäpelaajasta pitkällä aikavälillä klubissa. voit myös ostaa jalkapallo pelipaidat myymäläämme. Pogba on osallistunut enemmän tavoitteisiin kuin muilla toimijoilla Euroopan viidessä suuressa liigassa, koska Solskjaer otti Old Traffordin hallussa. Gary Neville kertoi Sky Sportsille: "Viimeisten kahden tai kolmen kuukauden aikana hän pelaa kuten pelaaja, joka oli oikeudenmukainen, ostettu £ 95m: sta. Hän on erinomainen pelaaja, kun hän pelaa tällä hetkellä. Manchester United pelipaita myytävänä verkkokaupassa. "Jos hän pelaa Manchester Unitediä seuraavien viiden vuoden aikana tasoilla, joita hän pelaa nyt, ei kukaan onnistu meitä parempana, kun katsomme häntä siellä, koska hän on ehdottoman erinomainen."   ..
Read More

SITE MAP

MM-kisat 2018
Argentiina Australia Belgia Brasilia Costa Rica Egypti Englanti Espanja Etelä-Korea Iran Islanti Japani Kolumbia Kroatia Marokko Meksiko Nigeria Panama Peru Portugali Puola Ranska Ruotsi Saksa Saudi Arabia Senegal Serbia Sveitsi Tanska Tunisia Uruguay Venäjä

Seurat Pelipaita

Premier League paita
Arsenal paita Aston Villa paita Chelsea paita Crystal Palace paita Everton paita Leicester paita Liverpool paita Manchester City paita Manchester United paita Newcastle United paita Stoke City paita Tottenham Hotspurs paita West Ham United paita

La Liga paita
Athletic Bilbao paita Atletico Madrid paita Barcelona paita Real Betis paita Real Madrid paita Valencia paita

Bundesliga paita
Bayer Leverkusen paita Bayern München paita Borussia Dortmund paita FC Schalke 04 paita Hamburger SV paita Wolfsburg paita

Ligue 1 paita
As Monaco paita Olympique De Marseille paita Olympique Lyonnais paita Paris Saint Germain paita

Serie A paita
AC Milan paita AS Roma paita Fiorentina paita Inter Milan paita Juventus paita Lazio paita SSC Napoli paita

Muut Seurat paita
AFC Ajax paita Benfica paita Boca Juniors paita Celtic paita Chivas paita Corinthians paita Cruz Azul paita FC Porto paita Los Angeles Galaxy paita New York City paita River Plate paita


Lasten Pelipaita
AC Milan lasten paita Arsenal lasten paita AS Roma lasten paita Atletico Madrid lasten paita Barcelona lasten paita Bayern München lasten paita Borussia Dortmund lasten paita Chelsea lasten paita Everton lasten paita Inter Milan lasten paita Juventus lasten paita Liverpool lasten paita Manchester City lasten paita Manchester United lasten paita Paris Saint Germain lasten paita Real Madrid lasten paita Tottenham Hotspurs lasten paita Alankomaat lasten paita Albania lasten paita Argentiina lasten paita Belgia lasten paita Brasilia lasten paita Chile lasten paita Englanti lasten paita Espanja lasten paita Irlanti lasten paita Islanti lasten paita Italia lasten paita Itävalta lasten paita Kolumbia lasten paita Kroatia lasten paita Meksiko lasten paita Pohjois-Irlanti lasten paita Portugali lasten paita Puola lasten paita Ranska lasten paita Ruotsi lasten paita Saksa lasten paita Sveitsi lasten paita Tšekki lasten paita Uruguay lasten paita Venäjä lasten paita Wales lasten paita Yhdysvallat lasten paita

Naisten Pelipaita
AC Milan naisten paita Arsenal naisten paita Barcelona naisten paita Bayern München naisten paita Borussia Dortmund naisten paita Chelsea naisten paita Inter Milan naisten paita Juventus naisten paita Liverpool naisten paita Manchester City naisten paita Manchester United naisten paita Paris Saint Germain naisten paita Real Madrid naisten paita Alankomaat naisten paita Argentiina naisten paita Belgia naisten paita Brasilia naisten paita Englanti naisten paita Espanja naisten paita Italia naisten paita Kolumbia naisten paita Meksiko naisten paita Portugali naisten paita Ranska naisten paita Saksa naisten paita Venäjä naisten paita Yhdysvallat naisten paita

Jalkapalloilija Pelipaita
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

Maajoukkue 2018
Alankomaat paita 2018 Albania paita 2018 Argentiina paita 2018 Australia paita 2018 Belgia paita 2018 Brasilia paita 2018 Chile paita 2018 Costa Rica paita 2018 Ecuador paita 2018 Egypti paita 2018 Englanti paita 2018 Espanja paita 2018 Etelä-Afrikka paita 2018 Etelä-Korea paita 2018 Ghana paita 2018 Iran paita 2018 Irlanti paita 2018 Islanti paita 2018 Italia paita 2018 Itävalta paita 2018 Japani paita 2018 Kamerun paita 2018 Kanada paita 2018 Kolumbia paita 2018 Kreikka paita 2018 Kroatia paita 2018 Marokko paita 2018 Meksiko paita 2018 Nigeria paita 2018 Norja paita 2018 Norsunluurannikko paita 2018 Panama paita 2018 Paraguay paita 2018 Peru paita 2018 Pohjois-Irlanti paita 2018 Portugali paita 2018 Puola paita 2018 Ranska paita 2018 Romania paita 2018 Ruotsi paita 2018 Saksa paita 2018 Saudi Arabia paita 2018 Senegal paita 2018 Serbia paita 2018 Slovakia paita 2018 Slovenia paita 2018 Suomi paita 2018 Sveitsi paita 2018 Tanska paita 2018 Tunisia paita 2018 Turkki paita 2018 Tšekki paita 2018 Ukraina paita 2018 Unkari paita 2018 Uruguay paita 2018 Venezuela paita 2018 Venäjä paita 2018 Wales paita 2018 Yhdysvallat paita 2018

Maajoukkue 2017
Alankomaat Albania Argentiina Belgia Brasilia Chile Costa Rica Czech Ecuador England Espanja Irlanti Islanti Italia Itävalta Kolumbia Kreikka Kroatia Meksiko Norja Pohjois-Irlanti Portugali Puola Ranska Romania Ruotsi Saksa Skotlanti Slovakia Slovenia Suomi Sveitsi Tanska Turkki Ukraina Unkari Uruguay Venäjä Wales Yhdysvallat