AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Barcelonan keskikenttäpelaaja haluaa siirtymisen Juventusiin eikä Milanoon tai siirtymisen Valioliigaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Kroatian kansainvälinen henkilö on viettänyt suuren osan vuodenajasta penkillä ja sen on ilmoitettu olevan kiinnostunut vaihtamaan klubeja tänä talvena. Voit myös ostaa Juventus pelipaita -kaupastamme. Milan on myös ilmoittanut kiinnostuksensa tunnetuksi, mutta Sportin mukaan Rakiticin sydän on asetettu liittymään Juventukseen. Ei ole merkkejä siitä, tapahtuisiko mahdollista potentiaalista siirtoa tammikuussa tai kesäkuussa 2020, kun pelaaja on toipumassa akillesjänteestä. ..
Read More
Messin nykyinen sopimus päättyy vuonna 2021, ja neuvottelut 32-vuotiaan mahdollisesta jatkamisesta on aloitettu, vaikka hän on itsekin ilmoittanut, että hän ei halua sitoutua elinikäiseen sopimukseen. Myytävänä Barcelona pelipaita verkkokauppa. Messi ei ole salannut haluaan pelata poikaklubillaan, Newell'silla, jälleen ennen kuin hän ripustaa kengät, mutta Bartomeu ilmaisi olevansa vakuuttunut siitä, että Argentiinan kapteeni ilmoittautuu pidempään oleskeluun Camp Noussa, kun aika tulee: ”Minä Olen varma, että kaikki osapuolet ovat valmiita jatkamaan sopimustaan toistaiseksi. ”Voit myös ostaa Messi pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Elinikäinen sopimus on suurelta osin kunniatapaus. Se on enemmän takuuta siitä, että pelaaja on aina tervetullut palaamaan jonkin verran kapasiteettia, eikä ole mahdotonta, että 10 vuoden kuluttua Barçan valmennushenkilökuntaan voisivat kuulua Messi, Iniesta ja nykyinen Al-Saddin pomo Xavi. ..
Read More
New Balance'in valitus High Courtin pakkausta koskevasta tuomiosta on hylätty. Liverpool käyttää Nike-sarjoja ensi kaudella. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Muutama päivä tuomion ilmoittamisen jälkeen ja juuri niin kuin monet olivat odottaneet, New Balance käynnisti tänään virallisen valituksen High Courtin päätöksestä. Voit myös ostaa Liverpool pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Kesti vain kolme päivää, ennen kuin tuomioistuin teki päätöksen purkaa New Balancen väitteet ja antaa Liverpoolille mahdollisuuden jättää tuotemerkki liittyäkseen Niken kanssa viiden vuoden sopimukseen. Pääasiallinen syy tuomarin heittää pois New Balance -tarjous, joka perustui vastaavien oikeuksien lausekkeeseen sopimuksessa, joka suljettiin Liverpoolin ja New Balance -yrityksen välillä vuonna 2011, oli se, että Nike tarjosi parempia markkinointikannustimia - jotain, jota hän katsoi New Balance: n kykenemättömäksi ottelu. ..
Read More
Manchester Cityn tähti Sergio Aguero sanoo, että liittyminen kaupunkiin oli uransa paras päätös. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Klubin ennätyksellinen maalintekijä merkitsi jälleen uuden virstanpylvään 350. esiintymisessään bluesille Southamptonia vastaan ja juhlii tyypillisesti pari lisämaalia lisätäkseen hänen yhä kasvavaan taulukkoonsa. Voit myös ostaa Manchester City pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Aguerolla on nyt 243 maalia tähän mennessä ja se on jo 66 maalia edessä toiseksi sijoitetun Eric Brookin kanssa eniten maaleja koskevassa luettelossa. Nyt hänen kahdeksan City-kaudensa aikana ei ole ihme, että hän uskoo, ettei hän olisi voinut tehdä parempaa valintaa poistuessaan Atletico Madridista vuonna 2011. ..
Read More
Real Madrid on päättänyt, että nykyinen kausi on keskikenttäpelaaja Luka Modricin viimeinen kerho, raportin mukaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Useat myymälät yhdistivat Milanon Modric-muuttoon kesällä, ja ohjaaja Zvonomir Boban näytti innokkaasti tuovan ystävänsä ja maanmiehensä San Siroon. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita osoittaaksesi tukeasi. SportMediaset totesi jopa, että Milan valmistelee sopimustarjousta Kroatian kansainväliseltä, Real on asettanut pyynnön hintaksi 20 miljoonaa euroa. Calciomercato.it ilmoitti myös äskettäin, että Milano on edelleen kiinnostunut Modricista, kun taas Espanjassa on väitetty, että hän saa lähteä ilmaisella siirrolla kauden lopussa. ..
Read More
Real Madrid on päättänyt, että nykyinen kausi on keskikenttäpelaaja Luka Modricin viimeinen kerho, raportin mukaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Useat myymälät yhdistivat Milanon Modric-muuttoon kesällä, ja ohjaaja Zvonomir Boban näytti innokkaasti tuovan ystävänsä ja maanmiehensä San Siroon. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita osoittaaksesi tukeasi. SportMediaset totesi jopa, että Milan valmistelee sopimustarjousta Kroatian kansainväliseltä, Real on asettanut pyynnön hintaksi 20 miljoonaa euroa. Calciomercato.it ilmoitti myös äskettäin, että Milano on edelleen kiinnostunut Modricista, kun taas Espanjassa on väitetty, että hän saa lähteä ilmaisella siirrolla kauden lopussa. ..
Read More
Inter Milan ja Manchester United ovat kiinnostuneita allekirjoittamaan entinen saksalainen tähti Thomas Mueller, joka on menettänyt lähtöpaikkansa Münchenin Bayernissa, saksalaisten tiedotusvälineiden mukaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Kicker-lehtien mukaan Interin "kiinnostus lisääntyy" ja italialaiset jättiläiset voisivat tuoda Mullerin Milanoon tammikuun siirtoikkunassa, kun taas Sport Bild ilmoittaa, että Premier League -puoli United, joka on aiemmin ollut yhteydessä Muelleriin, on myös kiinnostunut. Inter Milan pelipaita korkealaatuisella! 30-vuotias on usein löytänyt itsensä penkiltä tällä kaudella Philippe Coutinhon takana, jota Bayernin valmentaja Niko Kovac mieluummin hyökkää keskikentällä. Muellerille on toistaiseksi ollut vaikea vuosi, jonka saksalainen valmentaja Joachim Loew kertoi maaliskuussa yhdessä vuoden 2014 maailmancup-voittajaiden Mats Hummelsin ja Jerome Boatengin kanssa, ettei hänellä ole tulevaisuutta maajoukkueessa. ..
Read More
Kun molemmat olivat unohtaneet 1-1-tasapeliä Liverpoolia vastaan, Manchester United -päällikkö Ole Gunnar Solskjaer toimitti vammapäivitykset Paul Pogbaan ja Axel Tuanzebeen. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Pogba on vielä mukana Unitedissa, kun Arsenalia vastaan otettiin tasapeli 1-1 ja hän vietti yli viikon Dubaissa, missä hän jatkoi toipumistaan kansainvälisen tauon aikana. Axel Tuanzebe valittiin aloittamaan Liverpoolia vastaan, mutta vetäytyi kokoonpanosta kärsimällä lonkkajännitystä lämmittelyssä ja tilalle tuli Marcos Rojo. Voit myös ostaa Manchester United pelipaita kaupastamme. Pelin jälkeen pidetyssä lehdistötilaisuudessa Solskjaer toimitti vammapäivityksiä Pogbasta ja Tuanzebestä: "En tiedä kuinka hän (Tuanzebe) on. Meillä on huomenna testi Paulille ja katsotaan kuinka hän on ja kuinka kauan se on. Olen ennen kuin hän on palannut. " ..
Read More
Yli seitsemän kuukautta ennen seuraavan kauden sarjan ensimmäistä lanseerausta, tiedot kaikista kolmesta FC Barcelona 20202-2021 -sarjasta on jo vuotanut. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Kuten sanomalehti SPORT on vuotanut, FC Barcelona 2020-21 -konseptin kotipaita sisältää keltaisia viivoja perinteisten Blaugrana-raitojen välissä, luoden raikkaan ilmeen klassisten raidojen suunnittelusta. Voit myös ostaa Barcelona pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Mahdollisesti yksi seuraavan kauden tyylikkäimmistä ja suosituimmista sarjoista, Nike FC Barcelona 2020-2021 -pealapaita on musta ja kulta, mikä on klubille ensimmäinen. Barçan 2020-21 -sarja on tarkoitettu jakamaan fanien mielipiteitä, koska se on katalaani-jättiläisten kaikkien aikojen todellinen vaaleanpunainen paita. ..
Read More
Cristiano Ronaldo sijoitti maanantaina Ukrainan 700. uransa tavoitteeseen kotimaansa Euro 2020-karsinnassa 2-1. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ronaldon toisen puoliajan rangaistus toi esiin maamerkin, kun hänestä tuli kuudes pelaaja, joka teki 700 uramaalia. Voit myös ostaa Juventus pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Eurooppalaisen jalkapallon hallintoelimen UEFA: n mukaan 34-vuotias on nyt tehnyt 95 maata maalleen, ja vain Iranin Ali Daei on edessään kansainvälisissä taulukoissa 109 maalilla. Portugalille osoitettujen tavoitteiden lisäksi Ronaldo on tehnyt 450 pistettä Real Madridista, 118 Manchester Unitedistä, 32 Juventuksesta ja viisi Sporting Lisbonista. ..
Read More
Cristiano Ronaldo ei lopeta ennätysten rikkomista ja sulkeutuu taas toiseen lähestyessäään 700. tavoitettaan, jonka hän voisi lyödä saapuessaan Portugaliin Luxemburgia vastaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Portugalilaiset voisivat lisätä vielä kaksi nollaa CR7: n loppuun saaneet uskomattoman menestyksen koko uransa ajan toistaiseksi Sporting CP: n, Manchester Unitedin, Real Madridin, Juventuksen ja hänen maansa kanssa. Voit myös ostaa Ronaldo pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Nämä tavoitteet ottivat hänen puolueensa määrän kärsineensä tavoitteisiinsa 152, sekä klubille että maalle. Ei ole yllättävää, että hän on Portugalin paras maalintekijä 93 maalla 160 pelissä, ja vain iranilaisen Ali Daei'n 109 kansainvälinen tavoite lyö häntä. ..
Read More
Paris Saint-Germainin manageri Thomas Tuchel on sanonut, että hänen mielestään Neymarin ja klubin kannattajien suhde paranee. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. PSG: n faneja herätti Neymar aiemmin kampanjassa kesällä jatkuvan siirtospekulaation jälkeen, joka yhdisti hänet muuttoon Barcelonaan. Brasilialainen on kuitenkin palannut paluustaan alkuun XI, ja se on tehnyt siitä neljä maalia viidessä pelissä tällä kaudella. Voit myös ostaa Paris Saint-Germain pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Thomas Tuchel sanoi: "Neymarista, kyllä, se paranee, se on helpompaa. Sanoin, että meidän on tehtävämme hänestä riippuen osoittaa uudestaan ja uudestaan, olla päättäväinen, kärsiä, juoksua saadaksesi pallo. Ei ole tarpeen puhua. Hän näytti paljon asioita ja yritti monia harhautuksia [Angersia vastaan] .He teki jälleen maalin, hän olisi voinut jopa lisätä maalin, mutta kykenee silti uskomattomiin asioihin. ..
Read More
Münchenin Bayern tekee uuden liikkeen Leroy Sanelle tammikuussa, lähtevä klubipresidentti Uli Hoeness on ilmoittanut. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Bayernin päälliköt katsovat 23-vuotiaan miehen tilalle klubin legendat Arjen Robben ja Franck Ribery. Mutta pomot leivät kesällä Cityn 100 miljoonan punnan plus hintamerkissä, leimattaessa Premier League -klubin vaatimuksia "hulluiksi". Bayern München pelipaita korkealaatuisella! Ja kun Sane otti ACL-vamman yhteisön kilvestä, Bayernin kiinnostus asetettiin tiukasti pitoon. Bayernin virkamiehet seuraavat kuitenkin edelleen Sanan paranemista. ..
Read More
Esillä viime kauden World XI -sarjassa, josta 23 000 FIFpro-pelaajaa äänestivät: Sergio Ramos, Marcelo, Modric ja Hazard. Barcelonasta, Messi ja De Jong. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Tänä iltana Milanon Teatro alla Scalassa FIFA esitteli FIFPro World XI - maailman viimeisen kauden erinomainen joukkue. Barcelona,joka oli seuro, jolla oli eniten ehdokkaita lopulliseen luetteloon (heillä on 10 pelaajaa lopullisessa luettelossa 55), päättyi menetyksellä neljällä tai kahdella Real Madridin kanssa viimeisissä sijoituksissa, kuten tämä sanomalehti paljasti aiemmin tänään. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita osoittaaksesi tukeasi. FIFPro World XI -sarjassa (äänestäneet 23 000 FIFPro-ohjelmaan kuuluvaa ammattilaispelaajaa) ovat: Marcelo (paras vasen takaosa), Sergio Ramos (paras keskusta takaisin Van Dijkin rinnalle), Modric (viimeinen Ballon d'Or) ja Eden Vaara, jälkimmäinen uutta kausia varten, joka hänellä oli Chelsean kanssa. Barçan edustajien joukossa on vain Messi ja myös De Jong, joilla oli loistava kausi Ajaxin kanssa ennen liittymistä Blaugraniin kesällä. ..
Read More
Sadio Mane on neuvotteluissa Liverpoolin hierarkian kanssa uudesta sopimuksesta, joka toteutetaan vuosina 2024-25 ja maksaa hänelle yli 15 miljoonaa dollaria vuodessa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Mane, 27, on tällä hetkellä tekemässä sopimusta vuoteen 2023 mennessä, mutta se ei varmasti olisi mielessä korotus. Ja Liverpool sitoa hänet mielellään Merseysideyn vähän kauemmin. Voit myös Liverpool pelipaita osoittaa tukeasi. Hän on tehnyt maalin kuusi kertaa seitsemässä ottelussa tällä kaudella ja tarttui myös avustajaan. Se on paremmassa tahdissa kuin hänen 26 maaliaan ja viisi avustaa yli 50 esiintymisessä 2018/19. Manellä on tällä hetkellä 70 Premier League -maalia. ..
Read More
Lionel Messi harjoitteli sunnuntaiaamuna, kun Barcelona palasi ponnistelemaan lauantain 5-2 voiton jälkeen Valenciasta Camp Nou -pelissä. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Barcelonan kapteeni Messi, joka ei ole vielä pelannut tällä kaudella vasikkavamman takia, osallistui koko istuntoon, vaikka hän on edelleen toipumisprosessissa. Sunnuntaina hän harjoitteli niiden kanssa, jotka eivät olleet aloittaneet Valenciaa vastaan, kun taas ne, jotka olivat tehneet palautusta, työskentelivät sivulle. Voit myös ostaa Messi pelipaita kaupastamme. Barcelona matkustaa Dortmundiin maanantaina ennen heidän debyyttinsä tämän kauden Mestarien liigan tiistaina. ..
Read More
FC Barcelona 2019-2020: n kolmannen jalkapallo pelipaidat uudet kuvat on vuotanut. Kolmas Barcelonan 19-20 -sarja tuo 1990-luvun inspiraatiota pöytään yhdistäen kevyen sinivihreävärin ja koristeelliset kerhon päävärit 'jalo punainen' ja 'syvän kuninkaallinen'. Jälkimmäistä käytetään myös klassisen Niken logon ollessa oikeassa rinnassa Barcelonan 2019-20 kolmannessa paidassa. Barcelona pelipaita myytävänä verkkokauppa. Muiden Nike 2019-2020 -sarjojen kanssa, Barcelonan paita on varustettu painotuotteella, tässä tapauksessa Barcelonan vaakalla, joka on myös klubin harjanteen perusta. Nike FC Barcelona 19-20 kolmannessa paidassa on perinteinen kaulus, joka on puoliksi punainen, puoliksi sininen, ja hihansuut ovat myös sinisiä. Rakutenin sponsori on valkoinen. ..
Read More
Chelsea 2019-2020 -sarjan kolmas sarja tarjoaa puhtaan ilmeen, joka perustuu brändin viimeisimmän 1990-luvun inspiroimaan kolmanteen sarjan tyyliin. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Chelsea 2019-20 kolmas paita on pääosin musta oranssilla ja valkoisella koristeella. Logot ovat valkoisia, mukaan lukien uusittu klubiharja oikeassa rinnassa. Voit myös ostaa Chelsea pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Chelsea 19-20: n kolmas paita on mallipohjainen 1990-luvun alkupuolen Nike-sarjojen innoittamana, mukaan lukien kyseisen aikakauden klassisen tuotemerkin logo. Kaulus, joka on suoraan tuolta aikakaudelta, sisältää oranssin, valkoisen ja mustan kaistaleen, tyyli, joka toistuu hihansuimille. ..
Read More
Record Serie A -mestarit Juventus ovat ohittaneet Manchester Unitedin kolmanneksi seuranneimpana seurana Instagramissa. Bainconerilla on nyt 31,1 miljoonaa seuraajaa sosiaalisen median sivustolla, kun taas punaisilla paholaisilla on 31 miljoonaa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. On huomattava, että 20 miljoonaa 31,1 miljoonasta seuraajasta on aloittanut seuran seuraamisen Cristiano Ronaldon saapumisen jälkeen. Hän liittyi vuonna 2018 yli 100 miljoonan euron palkkioon. Portugalin supertähellä on sivustolla yli 181 miljoonaa seuraajaa. Juventus pelipaita korkealaatuisella! Seuraajien määrän lisääntymisestä huolimatta klubi on edelleen kaukana johtavista Real Madridista, jolla on 77,6 miljoonaa seuraajaa. Toiseksi listalla ovat Realin La Liga-kilpailijat FC Barcelona, joilla on 76,4 miljoonaa. ..
Read More
Kevin De Bruyne voi korostaa asemaansa yhtenä Premier League -historian hedelmällisimmistä tekijöistä lyömällä Mesut Ozilin avustusrekisteriä, jos hän asettaa tavoitteen Manchester Citylle AFC Bournemouthissa sunnuntaina. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Manchester City -pelaaja asetti molemmat puolinsa maaliin viime viikonloppuna 2-2-tasapeliä Tottenham Hotspurin kanssa. Se jätti hänet yhden pois 50: stä Premier League-avusta. Voit myös ostaa Manchester City pelipaita osoittaaksesi tukeasi. De Bruyne on saavuttanut 49 avusta vain 122 ottelussa, ja sen on tarkoitus lyödä puoli vuosisataa nopeammin kuin mikään 36 pelaajasta, jotka ovat saavuttaneet tuon kokonaismäärän. Nopein 50 Premier League -apuun on Ozil, joka teki 141 esiintymistä Arsenalille tehdä niin. De Bruyneellä on 18 ottelua tarjota 50. apu ja voittaa saksalainen. ..
Read More
Barcelona ja Real Madrid ovat tehneet epäonnistuneita tarjouksia Pariisin Saint-Germainin eteenpäin Neymarille. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Neymarin entisen klubin Barcelona uskotaan tarjoavan 100 miljoonaa euroa (£ 92.4m) plus Philippe Coutinho. Ivan Rakiticista keskusteltiin myös ranskalaisen klubin kanssa osana 27-vuotiaan Brasilian kansainvälisen kaupan sopimusta. Voit myös ostaa Paris Saint-Germain pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Real on tehnyt sopimuksen, joka sisältää rahaa sekä Gareth Bale ja James Rodriguez. PSG pyysi Vinicius Junioria, mutta Real ei laittanut nimeään kehykseen. Kumpaakaan tarjousta ei ole hyväksytty, mutta PSG: n uskotaan mieluummin myyvän Realille. ..
Read More
Real Madrid yrittää allekirjoittaa Neymarin, jos kauppa nro 1 siirtotavoite Paul Pogba ei toteudu. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Pariisin Saint-Germain eivät kuitenkaan ilmeisesti ole varmoja siitä, kuinka aito Madridin kiinnostus on. Lähde kertoi ESPN FC: lle, että PSG ei ole vielä saanut tarjousta Los Blancosta Neymarille. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita kaupastamme. PSG: n on ilmoitettu myyvän mielellään Neymarin mille tahansa klubille. Barcelona on myös flirttaillut ajatuksesta allekirjoittaa vuonna 2017 myymänsä pelaaja uudelleen maailman ennätykselliseen 222 miljoonaan euroon. Mutta Ligue 1-jättiläiset voisivat käyttää ystävällisiä suhteitaan Madridiin lähettääkseen Neymarin Barcelonan kilpailijoihin. Lähteiden mukaan PSG: n presidentti Nasser Al-Khelaifi ja Madridin kollega Florentino Perez ovat erittäin hyvät. ..
Read More
Kun Premier League -kausi 2019-20 käynnistyy tässä kuussa, tarkastelemme, mitkä joukkueet saavat eniten paitosponsoriltaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Manchester United on selvästi kärjessä 64 miljoonalla GBP: llä Chevrolet-sopimuksestaan. Muut Englannin Premier League -seurat saavat lähes kaikki saman verran, noin 20 miljoonalla GBP: llä vähemmän (Man City, Spurs, Arsenal, Chelsea, Liverpool). Voit myös ostaa Manchester United pelipaita myymälästämme. Tärkein syy siihen, että Manchester United on saanut paljon enemmän kuin muut seurat, ei ole pääasiassa siksi, että Chevrolet arvosti niitä paljon korkeammalle kuin muut huippuseurat. Itse asiassa Man United Chevrolet -sopimus allekirjoitettiin Yhdysvaltain dollareina - heikko Ison-Britannian punta ja vahva dollari tarkoittavat, että kaupan arvo on noin 64 miljoonaa puntaa verrattuna 47 miljoonaan puntaan, kun se allekirjoitettiin. ..
Read More
Kun uudet Barcelonan 2019/2020 kodin jalkapallo pelipaidat kuvat vuotivat, sen vallankumouksellinen ruudullinen muotoilu jakoi faneja. Kaupallisesta näkökulmasta Barcelonan 19-20 kotipussi on kuitenkin tähän mennessä suuri menestys. FC Barcelonan johtajia on yllättynyt uuden ruudullinen jersey, jonka myynti ylittää odotukset. Myyntiluvut ovat suuremmat kuin virallisissa myymälöissä alun perin suunnitellut. Itse asiassa 32 prosenttia enemmän laitteita toimitetaan suunnitellusti, vaikka odotukset olivat jo korkeat. Barcelona pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Ei ole vielä tietoa siitä, kuinka monta paidaa FC Barcelona myi ensimmäisten viikkojen aikana käynnistämisen jälkeen. Yleensä FC Barcelona myy noin 2 miljoonaa sarjaa vuodessa. ..
Read More
Kahdeksannen suoran Bundesliga-nimikkeen turvaaminen tällä kaudella ei ole Bayernille helppoa, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka paljon Dortmund on vahvistanut joukkueensa. Hiljattain haastattelussa Bundesliga.comin kanssa nubmer 9 jalkapallo pelipaidat omistaja Robert Lewandowski sanoo, että Bayern München on valmis tekemään kaikkensa pysyäkseen huipulla. Lewandowski tuntee, että tiimi on säilyttänyt korkean työetiikan tällä kaudella ja että joukkue on valmis menemään kahden viikon kuluttua. Bayern München pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Lewandowski sanoi: ”Kausi tulee olemaan hyvin pitkä, mutta meillä on vielä muutama viikko. Ennen Bundesliga-kauden alkua on myös Supercup ja DFB Cup, ja olemme jo työskennelleet kovasti. Mutta tärkeintä on, että olemme täysin kallistuneet, kun liiga alkaa. ..
Read More
Uusi Liverpool 2019-2020 kolmas jalkapallo pelipaidat julkaistiin virallisesti, ja se täytti Mestarien liigan voittajat uuden kauden aikana. New Balance Liverpool 2019-2020 kolmas trikoo on tummanharmaa / musta, jossa on kirkkaat ruskea logot. Uuden NB-mallin perusteella Liverpool FC: n uusi 2019-2020 kolmas paita sisältää rohkean ja silmiinpistävän graafisen tuloksen edessä. Liverpool pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Uuden Liverpoolin 2019-20 kolmannen paidan kuvio on todella innoittamana Liverpoolin kaupungista, jonka muoto on peräisin sen ikonisista katukyltteistä. "Tidepool" sininen puolestaan innostaa inspiraatiota maksan lintuista, jotka istuvat Royal Liver Buildingin yläpuolella. ..
Read More
Juventus Konami Digital Entertainmentin B.V.:n rinnalla on tänään ilmoittanut pitkäaikaisen ja yksinomaisen kumppanuuden. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Uusi kumppanuus Konamin kanssa saa eFootball PES -sarjan käyttämään yksinomaan Juventus-henkistä omaisuutta konsolipallon videopeleissä, mukaan lukien joukkueen nimi, harja ja viralliset sarjat. Lisäksi kehitystiimille on myönnetty syvällinen pääsy itse pelaajiin koko kehon 3D-skannauksen avulla, jotta niiden miellyttävyys pelissä saataisiin mahdollisimman tarkasti. Voit myös ostaa Juventus pelipaita näyttämään tuen. Ikoni-tyylinen Allianz-stadion saa myös täyden ja yksinomaisen pääsyn eFootball PES 2020: een, jotta stadion ja sen jalkapallofanit saadaan uudelleen käyttöön siinä määrin, että yksityiskohtien taso ei jää huomaamatta. ..
Read More
Borussia Dortmund on käynnistänyt mustan ja harmaan jalkapallo pelipaidat 2019/20 kaudelle. Suunnittelun innoittamana on teräs, joka on luonnehtinut Dortmundin kaupunkia yli sadan vuoden ajan 1800-luvun puolivälistä lähtien. Borussia Dortmund pelipaita myytävänä verkkokaupasta. Teräksen kunniaksi paita hallitsee värit musta, harmaa ja hopea. Leveät pystysuorat raidat on pidetty mustina, ja niiden välillä on nyt musta ja harmaa. PUMA: n ja Evonikin logot ja kaksi olkapään reunustusta on pidetty silmiinpistävässä hopeassa, kun taas ainoa keltainen viiva tulee rintakehän tunnuskuvasta. Eräs yksityiskohta on painatus, jossa lukee "Forever Borussia Dortmund" saksaksi kaulassa. ..
Read More
Barcelona 2019-20 pois jalkapallo pelipaidat julkistettiin virallisesti, ja juhlii 40-vuotispäivää, jolloin La Masia perustettiin retro-innoittamana. Uusi poissa oleva paita on kullankeltainen, jossa on sininen ja punainen puoli etupuolella. Aivan kuten alkuperäisessä retro-mallissa, Barcelonan 19-20 -teisen jersey-kengän kaide menee ylhäältä oikealle vasemmalle, ja Rakuten-sponsorille jää pieni aukko. Barcelona pelipaita myytävänä onlien shop. Sininen ja punainen, jota käytetään Barcelonan 19-20 -paikalla, ovat samat, jotka muodostavat kotipakkauksen neliöt, ja sama pätee keltaiseen, joka sisältää Nike-logot kotona. ..
Read More
Arsenal on virallisesti julkistanut uuden kotinsa jalkapallo pelipaidat tuotteen 2019/20-kaudella, ja se on turvallista sanoa, että se on yksi parhaista, mitä klubi on ollut viime aikoina. Gunnersin sopimus edellisestä paita valmistavasta Pumasta päättyi viime kaudella, kun klubi siirtyi £ 300m: n pakettiin, joka käsittelee adidaa, 25 vuotta - päivään! - Gunners urheili viimeistä kertaa kuuluisaa kolmea raitaa. Arsenal pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Pakkauksessa on myös klassinen punainen punainen runko, jota täydentävät valkoiset hihat ja kontrastivärinen kaulus. Valkoinen korkea kaulussuunnitelma on koristeltu punaisella keskellä ja mustalla leikkauksella. Tämä muotoilu toistetaan molemmissa hihoissa ja erottuvat kolme raitaa kulkevat olkapään läpi kirkkaassa valkoisessa. ..
Read More

SITE MAP

Seurat Pelipaita

Premier League paita
Arsenal paita Aston Villa paita Chelsea paita Crystal Palace paita Everton paita Leicester paita Liverpool paita Manchester City paita Manchester United paita Newcastle United paita Stoke City paita Tottenham Hotspurs paita West Ham United paita

La Liga paita
Athletic Bilbao paita Atletico Madrid paita Barcelona paita Real Betis paita Real Madrid paita Valencia paita

Bundesliga paita
Bayer Leverkusen paita Bayern München paita Borussia Dortmund paita FC Schalke 04 paita Hamburger SV paita Wolfsburg paita

Ligue 1 paita
As Monaco paita Olympique De Marseille paita Olympique Lyonnais paita Paris Saint Germain paita

Serie A paita
AC Milan paita AS Roma paita Fiorentina paita Inter Milan paita Juventus paita Lazio paita SSC Napoli paita

Muut Seurat paita
AFC Ajax paita Benfica paita Boca Juniors paita Celtic paita Chivas paita Corinthians paita Cruz Azul paita FC Porto paita Los Angeles Galaxy paita New York City paita River Plate paita


Lasten Pelipaita
AC Milan lasten paita Arsenal lasten paita AS Roma lasten paita Atletico Madrid lasten paita Barcelona lasten paita Bayern München lasten paita Borussia Dortmund lasten paita Chelsea lasten paita Everton lasten paita Inter Milan lasten paita Juventus lasten paita Liverpool lasten paita Manchester City lasten paita Manchester United lasten paita Paris Saint Germain lasten paita Real Madrid lasten paita Tottenham Hotspurs lasten paita Alankomaat lasten paita Albania lasten paita Argentiina lasten paita Belgia lasten paita Brasilia lasten paita Chile lasten paita Englanti lasten paita Espanja lasten paita Irlanti lasten paita Islanti lasten paita Italia lasten paita Itävalta lasten paita Kolumbia lasten paita Kroatia lasten paita Meksiko lasten paita Pohjois-Irlanti lasten paita Portugali lasten paita Puola lasten paita Ranska lasten paita Ruotsi lasten paita Saksa lasten paita Sveitsi lasten paita Tšekki lasten paita Uruguay lasten paita Venäjä lasten paita Wales lasten paita Yhdysvallat lasten paita

Maajoukkue Pelipaita
Alankomaat paita 2018 Albania paita 2018 Argentiina paita 2018 Australia paita 2018 Belgia paita 2018 Brasilia paita 2018 Chile paita 2018 Costa Rica paita 2018 Ecuador paita 2018 Egypti paita 2018 Englanti paita 2018 Espanja paita 2018 Etelä-Afrikka paita 2018 Etelä-Korea paita 2018 Ghana paita 2018 Iran paita 2018 Irlanti paita 2018 Islanti paita 2018 Italia paita 2018 Itävalta paita 2018 Japani paita 2018 Kamerun paita 2018 Kanada paita 2018 Kolumbia paita 2018 Kreikka paita 2018 Kroatia paita 2018 Marokko paita 2018 Meksiko paita 2018 Nigeria paita 2018 Norja paita 2018 Norsunluurannikko paita 2018 Panama paita 2018 Paraguay paita 2018 Peru paita 2018 Pohjois-Irlanti paita 2018 Portugali paita 2018 Puola paita 2018 Ranska paita 2018 Romania paita 2018 Ruotsi paita 2018 Saksa paita 2018 Saudi Arabia paita 2018 Senegal paita 2018 Serbia paita 2018 Slovakia paita 2018 Slovenia paita 2018 Suomi paita 2018 Sveitsi paita 2018 Tanska paita 2018 Tunisia paita 2018 Turkki paita 2018 Tšekki paita 2018 Ukraina paita 2018 Unkari paita 2018 Uruguay paita 2018 Venezuela paita 2018 Venäjä paita 2018 Wales paita 2018 Yhdysvallat paita 2018

Naisten Pelipaita
AC Milan naisten paita Arsenal naisten paita Barcelona naisten paita Bayern München naisten paita Borussia Dortmund naisten paita Chelsea naisten paita Inter Milan naisten paita Juventus naisten paita Liverpool naisten paita Manchester City naisten paita Manchester United naisten paita Paris Saint Germain naisten paita Real Madrid naisten paita Alankomaat naisten paita Argentiina naisten paita Belgia naisten paita Brasilia naisten paita Englanti naisten paita Espanja naisten paita Italia naisten paita Kolumbia naisten paita Meksiko naisten paita Portugali naisten paita Ranska naisten paita Saksa naisten paita Venäjä naisten paita Yhdysvallat naisten paita

Jalkapalloilija Pelipaita
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

MM-kisat 2018
Argentiina Australia Belgia Brasilia Costa Rica Egypti Englanti Espanja Etelä-Korea Iran Islanti Japani Kolumbia Kroatia Marokko Meksiko Nigeria Panama Peru Portugali Puola Ranska Ruotsi Saksa Saudi Arabia Senegal Serbia Sveitsi Tanska Tunisia Uruguay Venäjä