AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

jalkapallo pelipaidat lopullinen muotoilu on paljon vähemmän jarru kuin mitä monet pelkäsivät näkevänsä aikaisempia luonnoksia ja väärennöksiä. Adidas Manchester United 20-21 -paita on pääosin punainen valkoisilla logoilla. Paidan hartioille asetetut 3 raitaa ovat myös valkoisia. Myytävänä oleva Manchester United pelipaita verkkokauppa. Odotetulla tavalla, mustankeltainen raidagrafiikka näkyy koko Manchester United 2020-21 -prosessoripuserossa - vaikka sen sovellus on paljon vähemmän purjahtava kuin alunperin pelättiin. ..
Read More
Uusi BVB 20-21 koti jalkapallo pelipaidat sisältää samanvärisen yhdistelmän kuin heidän nykyiset sarjansa - Cyber Yellow & Black. Ei todellakaan yllättävää, että Dortmundin 2020-21-kotijalkapallopaikassa on joukkueen klassinen ja ikoninen väriyhdistelmä - keltainen ja musta. Värit (Cyber Yellow & Puma Black) ovat samat kuin aikaisempina vuodenaikoina. Borussia Dortmund pelipaita myytävänä verkkokauppa. Mielenkiintoisempaa BVB 20-21 -kotisarjan suhteen on, että paita kunnioittaa metroasemaa Westfalenhalle, metroasemaa, jota fanit voivat käyttää päästäkseen stadionille. ..
Read More
Uusi Barcelonan neljäs paita vuoti tänään. Sen valmistaa Nike, Rakutenin sponsoroima, ja sitä käytetään La Ligassa vuosina 2020-21. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Nike FC Barcelona 20-21: n neljäs jalkapallopaita esittelee ainutlaatuisen muotoilun, joka on aika epätavallista - ensimmäistä kertaa Blaugrana-raidat ja Katalonian lippu yhdistetään. Voit myös ostaa Barcelona pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Nike Barcelona 2020-2021: n neljännen jalkapallosivun edessä on pääosin sininen punainen raita, jotka hiipuvat Senyeran viiteen keltaiseen ja neljään punaiseen raitaan pohjaan päin. ..
Read More
Fabio Capello huomautti, että Espanjan ainoa joukkue, jota ei ollut tarkoitus tuhota COVID-19-kriisistä, oli Real Madrid, ja se näyttää totta, kun tarkastellaan tosiasiaa, että heidän täydet selkänsä ovat yhteensä 178 miljoonaa euroa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ensimmäisen joukkueen jäsenistä Marcelo on 16 miljoonan euron arvoinen, Ferland Mendy 32 miljoonan euron ja Dani Carvajal 40 miljoonan euron arvoinen. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita kaupastamme. Lainalla on myös kolme arvokasta takaisinmaksuainetta. Transfermarktin mukaan Achraf Hakimin arvo on 54 miljoonaa euroa. Sergio Reguilonin arvo on 20 miljoonaa euroa, kun taas Alvaro Odriozolan arvo on 10 miljoonaa euroa. ..
Read More
Jatkaen viimeaikaista teemaa suhteellisen tummista kotipaitoista Nike Liverpool 2020-21 -paita on samanvärinen kuin Portugalin 2018 World Cup -paita. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Nike yhdistää punaisen perusvärin valkoiseen ja ruskeanruskeaseen Nike Liverpool 20-21 -vaatepaitaan. Pakkaus perustuu Nike 2020 -malliin, joka otettiin käyttöön vuoden 2020 maajoukkueen sarjoille. Voit myös ostaa Liverpool pelipaita -kaupastamme. Kauluksen alla takana on tavanomainen grafiikka Hillsboroughin katastrofin muistamiseksi. ..
Read More
Manchester City 2019-20: n kolmas jalkapallo pelipaidat, ensimmäisenä Puma, esitteli kirkkaan värin muotoilun. Nyt annamme sinulle tietoja Manchester Cityn uudesta 20-21-sarjan kolmannesta pakkauksesta, joka on suunniteltu toimimaan paljon klassisemmassa värikombossa. Manchester City 20-21: n kolmas paita yhdistää virallisesti värit Whisper-White & Peacoat. Whisper-White on erittäin vaalea beige värisävy, joka näyttää todennäköisesti valkoiselta kaukaa, kun taas Peacoat on laivaston tavallinen värisävy. Myytävänä oleva Manchester City pelipaita verkkokauppa. Vaikka Manchester City 2020-2021: n 3. paidan värit viittaavat klassiseen ilmeeseen, todellinen muotoilu on paljon enemmän siellä - kuten Puma. ..
Read More
Corriere dello Sportin mukaan Juventus on halukas antamaan tähtipelaaja Cristiano Ronaldon palata entiseen klubiinsa Real Madridiin edulliseen hintaan. Juventus pelipaita myytävänä verkkokauppa. Koronaviruksen puhkeaminen on aiheuttanut tuhoa urheilumaailmassa, ja sen on tarkoitus maksaa klubeille paljon rahaa tulevina kuukausina, pakottaen tietyt rajuihin toimiin. Kaikki ottelupäivien tuotot ovat kuivuneet, ja liigat ovat sulkeutumassa ympäri maailmaa, ja Juventus saatetaan joutua myymään osa omaisuudesta. Voit myös ostaa Ronaldo pelipaita kaupastamme. Ronaldo on Serie A: n eniten palkattu pelaaja, jonka sopimus ansaitsee hänelle 27,5 miljoonaa puntaa vuodessa, takuu kesäkuuhun 2022 saakka. ..
Read More
Ranskan jalkapallojoukkue Paris Saint-Germain on kerännyt lähes 300 000 dollaria terveydenhuoltohenkilökunnalle, joka taistelee Ranskan Coronavirus-pandemiasta. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Pariisin Saint-Germain, ranskalainen jalkapallovoimala, toi markkinoille rajoitetun erän paidan, jossa oli sanat “Tous Unis” (All Together) Accor Live Limitless -logon, joka on heidän tavallinen sponsorinsa, tilalle. Rajoitetun erän Jerseyssä on myös oikeassa hihassa olevan Assistance Publiquen (Pariisin sairaalat AP-HP) logo ja vasemmassa hihassa PSG: n “suojaa ja kunnioita” -logo. Paris Saint-Germain pelipaita korkealaatuisella! Jersey, joka oli saatavana vain verkossa ja rajoitettu 1 500 kappaleeseen, myytiin alle 12 tunnissa viikonlopun aikana. Jokaisen jerseyn myynnissä 175 €, PSG korotti 262 500 € (290 000 dollaria). ..
Read More
Tänään pystymme paljastamaan uuden mielenkiintoisen yksityiskohdan seuraavan kauden sarjoista FC Bayern Munich jalkapallo pelipaidat. Ensimmäistä kertaa vuosikymmenen jälkeen sarjojen mukana on erilainen "ylpeä logo". Mia san Mia (Olemme sellaisia, jotka olemme) on seuran virallinen iskulause, samanlainen kuin Barcan Més que un club (Enemmän kuin kerho). Mia san Mia -logo on ollut esillä Bayern Münchenin pelipaihoissa kaudesta 2011-12 lähtien, kun se ilmestyi ensimmäisen kerran kauluksen sisälle. Bayern München pelipaita myytävänä verkkokaupassa. Mia san mia -laukauksen sijasta Adidas Bayern Munich 20-21 -prosessorissa on erityinen Rauten-grafiikka, jossa on merkintä FC Bayern. Loki näkyy vuotaneissa 2020-21 -harjoitteluaineissa. ..
Read More
Juventuksen on ilmoitettu valmistelevan Cristiano Ronaldolle uutta sopimusta, joka pitäisi hänet klubilla hänen 39. syntymäpäivänsä jälkeen. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ronaldon nykyinen sopimus kestää kesäkuuhun 2022, mutta hänen vaikutuksensa Juveen on ollut sellainen, että Serie A-jättiläiden päälliköt kiinnostavat häntä vielä kahdeksi vuodeksi. Voit myös ostaa Juventus pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Huolimatta siitä, että Ronaldo on nyt 35, ja väitetysti jo ohi huippuvuoteensa mennessä, hänen maalintekomahdollisuutensa ei ole hidastunut, ja hän on lyönyt erittäin vaikuttavan 21 maalia Serie A: n 22 pelissä 22 tällä kaudella. ..
Read More
Nike France Euro 2020 -koti- ja poikasarja julkaistaan maaliskuussa. Voit myös ostaa maajoukkue jalkapallo pelipaidat myymälästämme. Nike France 2020 -jalkapallopaita on pääosin tummansininen ja valkoisilla logoilla. Vaikka tämä on odotettavissa, tapa, jolla Ranskan Euro 2020 -kotisarja sai inspiraation Zidane and Co: n vuoden 1998 maailmancupissa käyttämästä mallista, ei ollut. Ranska pelipaita myytävänä verkkokauppa. Pääosin valkoinen Nike France 2020 -vaatepaita tarjoaa erittäin puhtaan ilmeen seuraamaan retro-inspiroitua poissa. Se on täysin valkoinen, miehistön kaulapanta ja yksiväriset siniset logot rinnassa. Ranskan lipun väreissä oleva raita on sijoitettu Nike France Euro 2020 -profiilin molemmille puolille. ..
Read More
Real Madrid voitti ensimmäisen liigastansa Clasicon kahdeksasta yrityksestä vuodesta 2016 lähtien hypätä Barcelonaan La Ligan huipulle Vinicius Juniorin ja Mariano.jalkapallo pelipaidat toisen puoliajan tavoitteiden avulla verkkokaupassa. Barcelona nautti paremmista ensimmäisen puoliajan mahdollisuuksista, mutta Thibaut Courtoisin hienot säästöt evätivät sekä Arthurin että ilmeisesti epätavallisen Lionel Messin, kun taas Antoine Griezmann kamppaili edelleen Luis Suárezin poissa ollessa perustellakseen 107 miljoonan punnan kesäsiirronsa. 12 metriä. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Real Madridilla oli alusta alkaen johdonmukaisempi strategia, joka käytti Vicinius jnr: n ja Uruguayn keskikenttäpelaajan Federico Valverden vauhtia hyödyntääkseen tilaa Barcelonan murheellisten selkäten takana. ..
Read More
Barcelonan uusi, vuosina 2020-2021 pidetty kotipaita esittelee tyylikkään ulkonäön, joka on inspiroitu vuoden 2011 Mestarien liigan voittopaitosta ja seuran menestyvästä 1920 -jaksosta. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Se on kauden 2010-11 kymmenen vuoden vuosipäivä, jolloin Barcelona voitti liigan ja Mestarien liigan. Uudessa Barcelona 2020-2021 -kotisarjassa, joka on samanlainen kuin tyylikäs tuo kausi, on keltainen miehistön kaulapanta ja kaksi punaista raitaa edessä, takana ja hihoissa. Voit myös ostaa Barcelona pelipaita osoittaaksesi tukeasi. 1920-luvun inspiroimana (viime vuoden SPORT-tarinan mukaan) FC Barcelona 20-21 -sarjassa on perinteisen sinisen ja punaisen välin ohuita kultaisia raitoja. Raitojen sivuja kohti on hienovarainen rasterointigradientti. ..
Read More
Real Madrid -tähti Eden Hazard on puhunut iloksestaan palaamisesta sivulle 10 viikon kuluttua toimimattomuudesta loukkaantumisen vuoksi. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Belgian kansainvälinen edustaja ei ole esiintynyt Zinedine Zidanen puolella sen jälkeen, kun kärsi nilkkavammasta 2-2 Mestarien liigan ottelussa Pariisin Saint-Germainin kanssa marraskuussa. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Zidane muistutti häntä heidän 2-2 La Liga -arvostelustaan vastaan Celta Vigoa vastaan, ja tuloksesta huolimatta Hazard oli tyytyväinen voidessaan taas pelata jalkapalloa. ”Olen onnellinen palannut takaisin, mutta en ole tyytyväinen tulokseen. Halusimme voittaa pelin, mutta emme voi olla liian pettyneitä, koska olemme edelleen liigassa. ..
Read More
Paul Pogba on päättänyt olla johtavassa asemassa Manchester Unitedin tärkeässä sisääntulossa, kun hän suljetaan palatakseen kuntoon. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ranskan kansainvälinen edustaja toivoo aloittavansa ulkoharjoituksen kahden viikon kuluessa Unitedin Carrington-harjoituskeskuksessa. Voit myös ostaa Manchester United pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Sieltä toivotaan, että Pogba - edellyttäen että nilkkaleikkauksen kuntoutuksen viimeiset vaiheet sujuvat suunnitelman mukaisesti - voisi olla saatavilla valintaan vielä kahden viikon kuluessa. ..
Read More
Interin tanskalaisen keskikenttäpelaajan Christian Eriksenin oston vaikutukset on jo nähty heidän myymälöissään, sanotaan Rooman sanomalehden Corriere dello Sportin tämänpäiväisen painolehden raportin mukaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Raportissa kerrotaan, kuinka Eriksenin numero 24 paita on jo hypännyt myydyimpien luetteloiden kärkeen sekä Interin virallisessa verkkokaupassa että joissakin kaupoissa Milanon ympäristössä. Voit myös ostaa Inter Milan pelipaita kaupastamme. Eriksen palvelee Nerazzurrin kanssa vuoteen 2024 saakka hänen saapumisensa jälkeen Premier League -puolelta Tottenhamille. Erriksen esiintyi Spursissa 305 esiintymisessä kaikissa kilpailuissa seitsemän vuoden aikana. Tuona aikana hän teki 69 maalia ja antoi 89 avusta. ..
Read More
Pariisin Saint-Germainin hyökkääjä Kylian Mbappe on kuvaillut Liverpoolia "koneeksi", koska he pyrkivät saavuttamaan ensimmäisen liigan tittelinsä vuodesta 1990. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Liverpooliin on liitetty myös Mbappe - jota monet pitävät maailman parhaana nuorena pelaajana - huolimatta manager Jürgen Kloppista, jonka mukaan hyökkääjä on klubinsa hintaluokassa. Voit myös ostaa Liverpool pelipaita kaupastamme. Mbappe sanoi: "Se mitä Liverpool tekee tällä hetkellä, on hämmästyttävää", Mbappe sanoi. "He ovat kuin kone, he ovat löytäneet rytmin ja ovat kuin" soitamme taas, soitamme uudelleen ". ..
Read More
Juventus valmistelee tarjoamaan uutta sopimusta 26-vuotiaalle argentiinalaiselle teräväpiirtäjälle Paulo Dybalalle, toteaa italialaisen Corriere dello Sport -lehden Calciomercato.com -sivuston tänään lähettämän raportin mukaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Juventus haluaisi jatkaa sopimustaan vuoteen 2024 saakka, raportti korostaa, että palkkojen nousu on lähes 10 miljoonaa euroa vuodessa. Hänellä on tällä hetkellä netto 7 miljoonaa euroa vuodessa, hänen nykyisen sopimuksensa päättyy kesäkuussa 2022. Juventus pelipaita korkealaatuisella ja nopealla toimituksella! Dybala on esiintynyt 24 esiintymisessä kaikissa kilpailuissa yhteensä 1404 minuutin ajan toistaiseksi tällä kaudella. Hän on tehnyt yhdeksän maalia ja antanut tuolloin kahdeksan avusta. ..
Read More
Bayern Münchenin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic on vahvistanut, että klubi on sulkenut pois Manchester City -pelin Leroy Sane siirtymisen tässä siirtoikkunassa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Sane oli ollut sidoksissa muutokseen takaisin kotimaahansa Saksaan kesällä, mutta kärsi eturistikon ristinivelen vamman yhteisön kilvestä Liverpoolia vastaan ja on menettänyt kauden viisi ensimmäistä kuukautta. Voit myös ostaa Bayern München pelipaita kaupastamme. Bayern on kuulemma kiinnittänyt huomionsa Crystal Palace -pelaajaan Wilfried Zahaan, mutta vaikuttaa siltä, että he allekirjoittavat hänet tammikuun ikkunassa. ..
Read More
EA Sports on paljastanut vuoden FIFA 20 -joukkueen. Numero 10 Barcelona pelipaita omistaja Lionel Messi on yllättäen osa pelottavaa etulinjaa, joka sisältää myös Sadio Manen ja Kylian Mbappen. Messi nauttii taas yhdestä tähtivuodesta Barcelonan talismanin ohjaamalla puolellaan uusimpaan La Liga -otteluun. Voit myös ostaa Messi pelipaita kaupastamme. Ja Argentiinan supertähti taisteli loukkaantumiselta nykyisen kampanjan alussa ja on jo saanut 15 maalia kaikissa kilpailuissa lokakuusta lähtien. FIFA 20 Vuoden joukkue: GK: Alisson Becker (Liverpool) RB: Trent Alexander-Arnold (Liverpool) CB: Matthijs De Ligt (Juventus) CB: Virgil van Dijk (Liverpool) LB: Andrew Robertson (Liverpool) CDM: N’Golo Kante (Chelsea) CM: Frenkie de Jong (Barcelona) CAM: Kevin De Bruyne (Manchester City) RW: Lionel Messi (Barcelona) LW: Sadio Mane (Liverpool) ST: Kylian Mbappe (Pariisi Saint-Germain) ..
Read More
Zlatan Ibrahimovic on valinnut AC Milan -paitanumeronsa palautettuaan klubiin. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Rossoneri vahvisti ruotsalaisen allekirjoittamisen 27. joulukuuta ilmoituksella virallisella verkkosivustollaan, ja Ibrahimovic oli solminut kuuden kuukauden sopimuksen mahdollisuudesta jatkaa sitä vielä 12 kuukaudella. Voit myös ostaa AC Milan pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Sky Italia -toimittajan Peppe Di Stefanon mukaan Ibra on valinnut toistaiseksi avoimen nro 21 paidan - kuitenkin, että se saattaa muuttua. Pitäisikö Borini turvata lähdön lähipäivinä - muuttamalla Genovaan näennäisesti välitöntä -, Zlatan voisi muuttaa mieltään ja ottaa takaisin 11: n. ..
Read More
Real Madridilla on enemmän seuraajia sosiaalisessa mediassa kuin millään muulla klubilla maailmassa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Real Madridilla on yhteensä 223 miljoonaa seuraajaa kolmella sosiaalisella alustalla - Twjalkapallo pelipaidatitter, Instagram ja Facebook. Sen lisäksi, että Madrid on yleisesti klubi numero yksi, se johtaa myös loput jokaisessa yksittäisessä sosiaalisen median alustassa. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Ei kaukana Madridista taaksepäin olevaa Barcelonaa, jolla on yhteensä 213,6 miljoonaa seuraajaa. Seuraavaksi löytyy kaksi Premier League -kerhoa - Manchester United ja Chelsea, mutta niiden seuraajien lukumäärä ei edes ole lähellä Barcelonan kokonaismäärää. Unitedillä on lähes 126 miljoonaa seuraajaa, kun taas Chelsealla on vähän yli 81 miljoonaa. Real Madrid ja Barcelona hallitsevat ylivoimaisesti Facebookia, jossa heillä on 110 ja 103 miljoonaa seuraajaa. ..
Read More
Pep Guardiola on kuvaillut Kevin De Bruynen täydelliseksi keskikenttäpelaajaksi. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Belgialainen toimitti lauantaina toisen ottelun näyttelijän, kun Manchester City voitti muodossaan olevan Leicesterin 3-1 Etihadissa, muutaman päivän kuluttua upeasta esiintymisestään voitolla Arsenalissa. Voit myös ostaa Manchester City pelipaita kaupastamme. Guardiola oli täynnä kiitosta talismanistaan. Hän sanoi: ”Kevinistä meillä ei ole epäilyjä. Emme voi odottaa hänen voittavan peliä joka kolmas päivä meidän puolestamme. Se ei ole vain pallo, jolla ei ole. Hänellä on kaikki. " ..
Read More
Pariisin Saint-Germain-supertähti-hyökkääjä Neymar puhui haastattelussa Ranskan jalkapalloilijalle ja kiusasi katsomassa hänen puolustaan tyrmäävän Manchester Unitedin Mestarien liigassa viime kaudella. Paris Saint-Germain pelipaita myytävänä verkkokaupassa. ”En ole koskaan menettänyt finaalia. En tiedä mitä tunne siitä aiheuttaa. Tiedän vain, mikä on poistettavuuden tunnetta, ja se on kamala. Viime kaudella, kun menimme ulos Manchester Unitediä vastaan, se oli minulle vielä vaikeampaa, koska en ollut kentällä. ”Voit myös ostaa Neymar pelipaita kaupastamme. ”” Kärsin niin paljon kuin olisin, jos olisin käynyt siinä, ja olin hyvin surullinen. Tunsin olevani huono, koska meillä oli todellinen mahdollisuus päästä puolivälierissä. Ja jotta voisin pelata. Mutta meidän on opittava tällaisista huonoista kokemuksista oppiaksemme. ” ..
Read More
Mohammed Salah oli loistavassa muodossa, kun Liverpool tukahdutti Watfordin 2-0 tapaamisessa, jossa nähtiin Euroopan mestarin laajentavan voittoputkensa Premier League -sarjassa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Salah toisti kirkkautensa jälleen törkeällä muskottipähkinän maalilla, kun Jurgen Kloppin miehet menivät kaksi maalia ylöspäin ja ojensivat lyömättömän putkensa 17 kampanjaan. Voit myös ostaa Liverpool pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Uskomatonta, että kahden tavoitteen saavuttamisessa Mohammed Salah ylitti Luis Suarezin Liverpool-maalia, koska 27-vuotias tähti on ollut suoraan mukana 57 maalia viimeisissä 52 liigapelissä Anfieldissä. ..
Read More
Bayer Leverkusenilla oli kaikki pelattava keskiviikkoiltana kotinsa kannattajien edessä Cristiano Ronaldoa ja Juventusta vastaan Mestarien liigan toiminnassa. Juventus pelipaita myytävänä verkkokauppa. Asiat eivät kuitenkaan menneet tiensä päälle, kun Ronaldo ja Gonzalo Higuain teki maalia Juvelle 2-0. Cristiano Ronaldo teki maalin, kun Juventus päätti Mestarien liigan ryhmävaiheen voitolla 2-0 Bayer Leverkusenilla. Ronaldo pelipaita korkealaatuisella! Juventus oli jo varma ylittävänsä ryhmän D ja näytti siltä hitaalta toisinaan Saksassa, ennen kuin Ronaldo teki 75. minuutilla etäisyyden korvaamisesta Paulo Dybalan ristin. Se oli Portugalin tähden toinen tavoite Mestarien liigan aikana tällä kaudella. ..
Read More
Barcelonan puolustaja Antoine Griezmann on antanut varoituksen kilpailijoilleen, vaatien, että hallitsevilla La Liga -mestarilla on edelleen toinen taso. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Ranskan kansainvälinen maalasi ensimmäisen maalin 5-2 La Liga -voitollaan Real Mallorcan yli, mitä seurasi Lionel Messi -tarppu temppu ja mahtava maali Luis Suarezilta. Barcelona pelipaita korkealaatuisella! Vaikka entinen Atletico Madrid -tähti onkin palannut pöydän kärkeen ja varmistanut jo edistymisensä Mestarien liigan viimeisen 16: ssa, hän on varma, että joukkueella on vielä enemmän annettavaa. Griezmann on säännöllisesti todennut löytäneensä sopeutumisen elämään Barcelonassa vaikeaksi, mutta hän lisäsi olevansa vakuuttunut siitä, että alkaa ymmärtää rooliaan enemmän ja olla yhteydessä Messiin ja Suareziin. ..
Read More
Chelsea voi selvittää päivän kuluessa, onko maailman jalkapallojohtajien FIFA: n sille asettamat kahden ikkunan siirtokielto poistunut CAS-oikeuden välitystuomioistuimesta, manager Frank Lampard sanoi tiistaina. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Europa League -mestarit saivat rangaistuksen helmikuussa alle 18-vuotiaiden pelaajien kansainvälistä siirtoa ja rekisteröintiä koskevien sääntöjen rikkomisesta. Heille tehtiin myös sakkoja 600 000 Sveitsin frangia (600 000 dollaria). Voit myös ostaa Chelsea pelipaita kaupastamme. Klubi haki CAS: lta kesäkuussa tarjousta voidakseen rekrytoida tammikuun siirtoikkunaan. Lampardilta kysyttiin tiedotustilaisuudessa, milloin päätöstä voitaisiin odottaa. ..
Read More
Adidas julkaisee rohkean esiajopelin englantilaisille jättiläisille Manchester Unitedille kaudelle 20-21. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Erittäin rohkea väriyhdistelmä, Manchester United 2020-21 -ottelupelissä on violetti keltaisilla kolmella raidalla ja korkearesoluutioisella punaisella logolla. Se on varmasti erottua, se on varmaa. Voit myös ostaa Manchester United pelipaita kaupastamme. Man Utd 20-21 -ottelukellon eturintamassa on sama grafiikka, joka näkyy EURO 2020 -tapahtuman ennakkopeiteissä Saksan ja Espanjan kaltaisille. Tämän Manchester United FC 2020-2021 -otteluyhdistelmän odotetaan julkaistavan kesäkeskuksen lopulla 2020. ..
Read More
Karim Benzema on nyt elämänsä muodossa sen jälkeen, kun hän oli viime yönä kahdesti tehnyt 2-2-tasapeliä Pariisin Saint-Germainin kanssa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa. Vapaana Cristiano Ronaldon hänelle asettamista kahleista ranskalainen ei vain tavoittele hauskanpitoaan, vaan kääntyy myös esityksissä, joista useimmat näytelijät ovat ylpeitä. Real Madrid -hyökkääjä on tehnyt 14 maalia ja kirjannut kuusi avusta hänen 17 esiintymisessään vuonna 2019/20, joista neljä viidessä Mestarien liigan peleissä. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita osoittaaksesi tukeasi. Ja 31-vuotiaan ennätys Euroopan ensi-kilpailussa on yksinkertaisesti erinomainen, yksi niin hyvä, että hän on epäilemättä yksi turnauksen maineikkaan historian suurimpia pelaajia. ..
Read More

SITE MAP

EM 2020 Pelipaita
Saksa EM Paita Alankomaat EM Paita Belgia EM Paita Englanti EM Paita Espanja EM Paita Italia EM Paita Itävalta EM Paita Kroatia EM Paita Portugali EM Paita Puola EM Paita Ranska EM Paita Ruotsi EM Paita Suomi EM Paita Sveitsi EM Paita Tanska EM Paita Turkki EM Paita Tšekki EM Paita Ukraina EM Paita Venäjä EM Paita Wales EM Paita

Seurat Pelipaita

Premier League paita
Arsenal paita Aston Villa paita Chelsea paita Crystal Palace paita Everton paita Leicester paita Liverpool paita Manchester City paita Manchester United paita Newcastle United paita Stoke City paita Tottenham Hotspurs paita West Ham United paita

La Liga paita
Athletic Bilbao paita Atletico Madrid paita Barcelona paita Real Betis paita Real Madrid paita Valencia paita

Bundesliga paita
Bayer Leverkusen paita Bayern München paita Borussia Dortmund paita FC Schalke 04 paita Hamburger SV paita Wolfsburg paita

Ligue 1 paita
As Monaco paita Olympique De Marseille paita Olympique Lyonnais paita Paris Saint Germain paita

Serie A paita
AC Milan paita AS Roma paita Fiorentina paita Inter Milan paita Juventus paita Lazio paita SSC Napoli paita

Muut Seurat paita
AFC Ajax paita Benfica paita Boca Juniors paita Celtic paita Chivas paita Corinthians paita Cruz Azul paita FC Porto paita Los Angeles Galaxy paita New York City paita River Plate paita


Lasten Pelipaita
AC Milan lasten paita Arsenal lasten paita AS Roma lasten paita Atletico Madrid lasten paita Barcelona lasten paita Bayern München lasten paita Borussia Dortmund lasten paita Chelsea lasten paita Everton lasten paita Inter Milan lasten paita Juventus lasten paita Liverpool lasten paita Manchester City lasten paita Manchester United lasten paita Paris Saint Germain lasten paita Real Madrid lasten paita Tottenham Hotspurs lasten paita Egypti Lasten Nigeria Lasten Alankomaat lasten paita Albania lasten paita Argentiina lasten paita Belgia lasten paita Brasilia lasten paita Chile lasten paita Englanti lasten paita Espanja lasten paita Irlanti lasten paita Islanti lasten paita Italia lasten paita Itävalta lasten paita Kolumbia lasten paita Kroatia lasten paita Meksiko lasten paita Pohjois-Irlanti lasten paita Portugali lasten paita Puola lasten paita Ranska lasten paita Ruotsi lasten paita Saksa lasten paita Sveitsi lasten paita Tšekki lasten paita Uruguay lasten paita Venäjä lasten paita Wales lasten paita Yhdysvallat lasten paita

Maajoukkue Pelipaita
Alankomaat paita Albania paita Argentiina paita Australia paita Belgia paita Brasilia paita Chile paita Costa Rica paita Ecuador paita Egypti paita Englanti paita Espanja paita Etelä-Afrikka paita Etelä-Korea paita Ghana paita Irlanti paita Islanti paita Italia paita Itävalta paita Japani paita Kamerun paita Kanada paita Kolumbia paita Kreikka paita Kroatia paita Marokko paita Meksiko paita Nigeria paita Norja paita Norsunluurannikko paita Panama paita Paraguay paita Peru paita Pohjois-Irlanti paita Portugali paita Puola paita Ranska paita Ruotsi paita Saksa paita Saudi Arabia paita Senegal paita Serbia paita Skotlanti Paita Slovakia paita Slovenia paita Suomi paita Sveitsi paita Tanska paita Tunisia paita Turkki paita Tšekki paita Ukraina paita Unkari paita Uruguay paita Venezuela paita Venäjä paita Wales paita Yhdysvallat paita

Naisten Pelipaita
AC Milan naisten paita Arsenal naisten paita Barcelona naisten paita Bayern München naisten paita Borussia Dortmund naisten paita Chelsea naisten paita Inter Milan naisten paita Juventus naisten paita Liverpool naisten paita Manchester City naisten paita Manchester United naisten paita Paris Saint Germain naisten paita Real Madrid naisten paita Alankomaat naisten paita Argentiina naisten paita Belgia naisten paita Brasilia naisten paita Englanti naisten paita Espanja naisten paita Italia naisten paita Kolumbia naisten paita Meksiko naisten paita Portugali naisten paita Ranska naisten paita Saksa naisten paita Venäjä naisten paita Yhdysvallat naisten paita

Jalkapalloilija Pelipaita
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa