AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

In de tweede ronde van de groepsfase van het WK speelde Messi een sleutelrol door het team te helpen winnen met 1 doelpunt en 1 assist. In de 64e minuut kreeg Messi een pass van Di Maria en scoorde een afstandsschot van buiten het strafschopgebied. Het is vermeldenswaard dat Messi na het scoren van het doelpunt de lucht aanraakte en vervolgens een kus blies.Hij droeg het doel op aan de voetbalkoning Maradona, jalkapallo pelipaidat halvalla die 2 jaar geleden stierf. Op deze avond voltooide Messi in zekere zin ook de erfenis van Maradona. Voor de wedstrijd tegen Mexico zei de Argentijnse spits Lautaro dat hij wilde winnen om Maradona te herdenken Argentiina MM-kisat pelipaita 2022. "We weten dat vandaag een speciale dag is, voor het internationale voetbal, niet alleen voor Argentijnen, hij (Maradona) is een legende, en hopelijk kunnen we morgen een overwinning in zijn geest in de lucht brengen." ..
Read More
Ranskan joukkue ilmoitti sunnuntaina virallisesti, että Benzema vetäytyy MM-kisoista loukkaantumisen vuoksi. Benzema päivitti sitten sosiaalisen verkostoitumisensa tiliään ja kirjoitti: "Elämäni aikana en ole koskaan luovuttanut, mutta tänä iltana minun on mietittävä joukkuetta, koska ajattelen aina, joten syy kertoo minulle, jättäen paikkani jollekin,lasten jalkapallo pelipaidat joka voi auta tiimiämme järjestämään upeat MM-kisat. Kiitos kaikista tukiviesteistäsi." Ranskan jalkapalloliitto paljasti, Ranska MM-kisat pelipaita 2022 että Benzema joutui vetäytymään MM-kisoista, koska hänen vasemman reiden nelipäinen reisilihas menetti. ..
Read More
Conte on paljastanut, että hän ei ole keskustellut Tottenhamin kanssa sopimuksen jatkamisesta, mutta on ilmaissut halunsa valmentaa joukkuetta useiden vuosien ajan. Conten sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi vuoden kesäkuussa, eivätkä osapuolet ole uusineet sopimusta, jalkapallo pelipaidat halvalla ja hänen lähtemisestä joukkueesta liikkuu jo monia huhuja. Conte sanoi, että kaikki tietävät hänen sopimuksensa päättyvän kesäkuussa, ja ennen sitä joukkueen on tehtävä paras arvio. Hänen näkökulmastaan ​​tärkeintä on, että hän ansaitsee uuden sopimuksen, ja hänen täytyy tuntea se. Conte ei ole koskaan johtanut joukkuetta kolmea kautta pidempään, mutta on ilmaissut halunsa pysyä Tottenhamissa useiden vuosien ajan. "Unelmani on jäädä tänne moniksi vuosiksi ja yrittää rakentaa jotain tärkeää, Tottenham Hotspurs pelipaita on erittäin tärkeää, että rakennat suhteen pelaajiin, seuraan, ympärilläsi olevaan ympäristöön." ..
Read More
Manchester City pelaa Fulhamia vastaan ​​Premier League -kierroksen 15. kierroksella. Ennen peliä joukkue postitti virallisesti Harlandin paluujoukkueiden kouluttamat valokuvat, jotka saivat paljon huomiota. Manchester City Bishop, Guidiola, paljasti myös, jalkapallo pelipaidat halvalla että Harlandin vammat ovat parantuneet paljon, ja Fulhamin odotetaan tulevan lauantaina. Ennen peliä koskevassa lehdistötilaisuudessa Gua Shuai paljasti: "Hän on paljon parempi, joukkue päättää tänään antaako hänen pelata. Hän on ottanut hyvän askeleen ja aloittanut harjoittelun. Iltapäivällä harkitsee häntä ja lääkäreitä ' Mielipiteet nähdäkseen, Manchester City jalkapallo pelipaidat pelaako hän 80 minuuttia vai korvaako sen etukäteen. Poissa Leicester Cityn kaupungista ja Mestarien liigan kotipelistä Sevillaa vastaan. Manchester City on määrittänyt etunimen Mestarien liigassa etukäteen, eikä tehnyt Harland -seikkailua Seville Gua Shuaille. ..
Read More
Valioliigan 14. kierroksella kaudella 2022/23 Liverpool hävisi Leeds Unitedille kotonaan 1-2. Gomez antoi lahjan, Salah tasoitti ja Somerville teki lore 89. minuutilla. Liverpool kärsi kahden ottelun tappioputkesta. Putoamisvyöhykejoukkueelle Nottingham Forestille 0-1-tappion jälkeen Liverpool hävisi tämän pelin toiselle putoamisvyöhykkeen joukkueelle jalkapallopaidat painatuksella. Tämä on heidän ensimmäinen peräkkäinen tappionsa putoamisvyöhykkeen joukkueelle maaliskuun 2012 jälkeen. Liverpoolin kahden ottelun tappioputki on edelleen yhdeksännellä sijalla, 8 pisteen päässä neljästä parhaasta. Valioliigan seuraavalla kierroksella Liverpool kohtaa vierasottelussa kolmannen sijan Tottenhamin. Liverpool on hävinnyt tällä kaudella viisi 18 ottelustaan ​​kaikissa kilpailuissa. Liverpool hävisi myös vain neljä viime kauden 63 ottelustaan Liverpool jalkapallo pelipaidat. Lisäksi Liverpool Leaguen kotiottelussa päättyi 29 ottelun lyömätön ennätys.Maaliskuusta 2021 lähtien Liverpoolin kotiliigan lyömätön ennätys 22 voittoa ja 7 tasapeliä on saavutettu. ..
Read More
Tällä La Ligan kierroksella, vaikka Real Madrid voitti Sevillan 3-1, pelin jälkeen oli myös huonoja uutisia, jalkapallo pelipaidat halvalla eli äskettäin kuumassa kunnossa ollut Real Madridin keskikenttäpelaaja Valverde loukkaantui tässä pelissä. Viimeisimpien uutisten mukaan hän jättää Mestarien liigan väliin keskellä viikkoa. Tässä pelissä Valverde teki pitkän kantaman maailmanaallon, mutta vastustajan pelaaja Gomez työnsi hänet jalkaan polvellaan. Valverden ontuminen pelin viimeisillä hetkillä oli huolestuttavaa. Onneksi tarkastustulokset osoittivat,eal Madrid jalkapallo pelipaidat että Valverde oli juuri osunut eikä aiheuttanut suuria lihasvammoja. Hän ei kuitenkaan voi pelata Mestarien liigan ottelussa Leipzigia vastaan ​​keskellä viikkoa. ..
Read More
Espanjan "Marcan" raportin mukaan Real Madrid ei ota huomioon Haalandin joukkueesta lähtemisen ehtoja ja huhuja Mbappen erosta lyhyellä aikavälillä. "Marca" sanoi, jalkapallo pelipaidat halvalla että Real Madridilla on omat suunnitelmansa, ja nyt he eivät ole kiinnostuneita hankkimaan kumpaakaan supertähdestä. Mitä tulee Mbappeen, puhumattakaan hänen käytöksestään hylätä Real Madrid kahdesti, jopa hänen valtava palkkansa on myös este. Hänen vuosipalkansa Paris Saint-Germainissa on jopa 150 miljoonaa euroa (alkuperäinen "Marca"), mikä ei ole kohtuuhintaista. Real Madridissa Mbappen huipentuma on hylännyt hänen luopiokäytöksensä toukokuussa. Mbappesta ja hänen vaikutuksestaan ​​pukuhuoneeseen on puhuttu paljon, ja Florentino pitää Real Madridin pukuhuonetta erittäin terveenä. Mbappe saattaa sotkea kaiken, Real Madrid jalkapallo pelipaidat eikä Lafayette halua ottaa riskiä. Haalandille ainoa vaihtoehto on odottaa vuoteen 2024. Sen lisäksi, että hän tunnustaa erinomaisen muotonsa tällä kaudella, kukaan Real Madridissa ei ajattele hyökkääjää. Nyt Real Madrid on optimistisempi brasilialaisen tähden Ndrikin esittelyn suhteen. ..
Read More
Serie A:n 9. kierroksella AC Milan voitti Juventuksen 2-0 kotonaan Tomorin ja Diasin maaleilla. Tämän kampanjan jälkeen Milan voitti 9 kierroksen aikana 6 voittoa, 2 tasapeliä ja 1 tappiota 20 pisteellä ja sijoittui toiseksi, lasten jalkapallo pelipaidat sama kuin Napoli, mutta maaliero ei ollut yhtä hyvä kuin vastustajalla. On syytä mainita, että Milan ei vain voittanut Juventusta tällä kaudella, vaan voitti myös Inter Milanin aiemmin AC Milan pelipaita. Mukaan lukien Milan Derby viidennellä kierroksella, tämä on toinen kerta Milanon joukkueen historiassa, kun se on voittanut Inter Milanin ja Juventuksen yhden Serie A -kauden ensimmäisillä 10 kierroksella. Ainoa kerta ennen sitä tapahtui Kausi 1970-71. ..
Read More
Inter Milan -hyökkääjä Lukaku ei pelaa tiistaina Mestarien liigan ottelussa Barcelonaa vastaan. Tämän UEFA:n Mestarien liigan lohkovaiheen ryhmää C pidetään kuoleman ryhmänä. Bayern München oli listan kärjessä voitettuaan Barcelonan ja Inter Milanin peräkkäin, kun taas Inter Milan ja Barcelona keräsivät molemmat 3 pistettä, ja molemmat joukkueet saattavat joutua kilpailla karsintapaikasta. Vaikka Inter Milanin kotiottelu Barcelonaa vastaan ​​tiistaina on erittäin tärkeä, Inter Milanin valmentaja Jr. Inzaghi vahvisti, jalkapallo pelipaidat halvalla että joukkueen hyökkääjä Lukaku on poissa. Lukaku kärsi reiden lihasvammasta elokuun lopussa, eikä ole vielä toipunut. Hän jätti väliin Belgian maajoukkueen UEFA Nations League -ottelut. Aiemmin kerrottiin, että hän palaa Mestarien liigaan tiistaina, Inter Milan jalkapallo pelipaidat mutta tämänhetkinen uutinen on, että Lukaku ei tule takaisin eikä Inzaghilla ole kiire saada hänet takaisin. Toisin sanoen tiistain ottelussa Barcelonaa vastaan ​​​​Inter Milan kohtaa etulinjassa Lautaro Martinezin ja Dzekon, ja he ovat tehneet tällä kaudella yhteensä viisi maalia. ..
Read More
Lehden viimeisimmän raportin mukaan Barcelona joutui maksamaan Atleticolle 15 miljoonaa euroa, koska hän otti yhteyttä Griezmanniin laittomasti. Barcelona solmi Griezmannin kahden kauden kovan työn jälkeen, lasten jalkapallo pelipaidat ja todisteet osoittavat, että Barcelona oli rikkonut sääntöjä ja ottanut Griezmanniin yhteyttä etukäteen. Barcelonan notaaritoimistoon lähettämä sähköposti paljasti, että Barcelona otti laittomasti yhteyttä Griezmanniin. Barca pyysi notaaria pitämään Griezmannin kanssa tekemänsä sopimuksen salassa tietyn ajan ja että se voidaan avata vain molempien osapuolten pyynnöstä tai oikeuden määräyksellä. Saatuaan tiedon Barcelonan yhteydenotosta Griezmannin kanssa agentin kautta Atletico Madrid teki Barcelonalle valitusuhkauksen,Barcelona jalkapallo pelipaidat jonka seurauksena Barcelona maksoi Atletico Madridille 15 miljoonaa euroa vastineeksi Griezmannin etuosto-oikeudesta. Lisäksi "Le Monde" paljasti myös, että Griezmann luopui viisivuotisesta 100 miljoonan nettotulosopimuksesta Atletico Madridissa liittyäkseen Barcelonaan, ja hänen tulonsa Barcelonassa olivat pienemmät. Vain kahdessa kaudella hän menetti 17 miljoonaa euroa. ..
Read More
Lauantaisessa Barcelonan ja Elchen välisessä ottelussa tapahtui mielenkiintoinen kohtaus, jolloin Barcelonan tulokas Lewandowski teki pelissä kahdesti maalin ja "varasti parrasvalon". Barcelonan 3-0-voitossa Elchen yli oli mielenkiintoinen kohtaus 5 minuutin pysäytysajan ensimmäisellä puoliskolla. Araujo ajoi jalkapalloa rajojen ulkopuolelle, mutta huomasi, jalkapallo pelipaidat halvalla että hänen edessään oli nurmikolla Barcelonan joukkueen logo, ja hän päätti myös ottaa suuren askeleen ohittaakseen sen. Tämä liike sai Barcelonan fanit tuntemaan olonsa hyväksi uruguaylaisen keskuspuolustajasta, ja jotkut jopa halusivat hänet Barcelonan kapteeniksi. Araujo itse sanoi: "Kunnioitan Barcelonaa erittäin paljon. Päätän hypätä ylös enkä astu joukkueen logon päälle. Olen Barcelonan uskollinen kannattaja." Valmentaja Xavi kehui myös häntä: "Hänen lähestymistapansa on Barcelona. Kunnioitus, tämä on hänen pienten yksityiskohtiensa ruumiillistuma Barcelona jalkapallo pelipaidat." Tämän pelin voitosta Araujo sanoi: "Tämän voiton jälkeen olemme listan kärjessä, mikä on erittäin tärkeää. Kasvamme ja parannamme, enemmän kuin kentällä voi olla ja pisteet. Tämän nähdessäni olen erittäin iloinen, että joukkue voi voittaa viisi peräkkäistä liigassa." ..
Read More
Liverpoolin 1-4-tappio Napolille järkytti Englannin jalkapallomaailmaa, ja monet julkkikset kritisoivat Liverpoolia pelin jälkeen. "syklin loppu", "itsemurhajalkapallo", "häpeällinen puolustus lasten jalkapallo pelipaidat", "leikki kuin lapsi" ja paljon muuta. Entinen Real Madridin pelaaja Woodgate sanoo, että Liverpool "energian puute" ja Napoli "tuhosivat" punaiset. Ferdinand kutsui Liverpoolin tappiota "nollaiseksi" BT Sportissa. "On harvoin menneisyydessä, että voit kritisoida Liverpoolia sen halun ja taistelukyvyn puutteesta. Mutta Napolissa heiltä puuttuvat kaikki nuo asiat. Monet heidän suuret nimensä ovat kaukana tasosta,Liverpool jalkapallo pelipaidat johon olemme tottuneet", Owen myös BT Sport ennustaa." Liverpoolin kausi on unohdettava", "Liverpoolin fanit ovat pitkään pelänneet, että näin kävisi". ..
Read More
Liverpool ei aloittanut tällä kaudella ihanteellisesti. Valioliigan kuudennessa kierroksella Liverpool teki 0-0-tasapelin Evertonin kanssa.Kuuden pelikierroksen jälkeen se sai vain 2 voittoa, jalkapallo pelipaidat halvalla 3 tasapeliä ja 1 tappion ja sai vain 9 pistettä. Kuuden kierroksen aikana Liverpool voitti Bournemouthin 9-0, Newcastlen 2-1, tasapeli 2-2 Fulhamin kanssa, 1-1 Crystal Palacen kanssa, 0-0 Evertonin kanssa ja hävisi 1-2 Manchester Unitedille. Tilastot osoittavat, että Liverpool teki vain 9 pistettä kuuden kierroksen jälkeen, mikä loi alhaisimman pisteennätyksen samalla ajanjaksolla siitä lähtien, kun Klopp otti Liverpoolin hallintaan. Edellisen kerran Liverpool teki vähemmän pisteitä samalla ajanjaksolla oli kaudella 2015-16,Liverpool jalkapallo pelipaidat jolloin Rodgers toimi managerina ja teki kahdeksan pistettä kuuden pelin jälkeen. Seuraava peli, Liverpool on kotonaan Wolvesia vastaan, joukkueen on voitettava. ..
Read More
Barcelonan uusi La Ligan kausi on alkamassa. Joukkue rekisteröi 6 henkilöä perjantaina, jalkapallo pelipaidat halvalla mutta Conde ei ilmoittautunut. "Daily Sports Daily" -raportin mukaan jos Barcelona haluaa rekisteröidä Conden, se tarvitsee Piquen kaltaisia ​​ihmisiä. palkattujen pelaajien palkkaleikkaukset, mutta Barcan ja Piquen väliset neuvottelut ovat nähneet suuren takaiskun. Mediatietojen mukaan Barcelonan ja Piquen palkanleikkausneuvottelut on keskeytetty. Neuvottelujen jatkumisesta ei ole tietoa, ja se riippuu tilanteen kehittymisestä. Barcelona jalkapallo pelipaidat Tämä on suuri takaisku Barcalle, joka ei voi rekisteröidä Contea ennen avauskierrosta, ellei yhden kapteenin, Piquen, asenteessa tapahdu viime hetken muutosta. ..
Read More
"Daily Sports" -raportin mukaan Barcelona ei ole kaukana neljännen taloudellisen vivun käynnistämisestä. Barça-seura käy neuvotteluja GDA Luma -sijoitusrahaston kanssa,jalkapallo pelipaidat halvalla jonka omistaa Cirque du Soleilin omistaja. Barcelona haluaa myydä vielä 24,5 % seuran audiovisuaalisesta studiosta, kun se oli jo myynyt 24,5 % Sociosille, josta Laporta sanoi saaneensa 100 miljoonaa euroa. Toistaiseksi tämä on paras vaihtoehto Barcalle, sillä Socios on kiinnostunut ostamaan lisää osakkeita, mutta heillä ei ole taloudellista voimaa tehdä niin. GDA Luma on myös kiinnostunut Sociosista, kun se auttaa Barçaa käynnistämään kolmannen vivun. Barca tietää,Barcelona jalkapallo pelipaidat että heidän on aktivoitava toinen vipu rekisteröidäkseen kaikki uudet pelaajat ennen kauden alkua. ..
Read More
Tänä kesänä Lewandowskin ja Conden kaltaisia ​​pelaajia poimittuaan Barca keskittyy Manchester Cityn keskikenttäpelaajaan Bernardo Silvaan. Aiemmin Manchester City korosti, että Silva on heidän ei-myyntituotteensa, mutta nyt Manchester City on höllentänyt asennettaan ja on valmis kuuntelemaan Silvan tarjousta jalkapallo pelipaidat halvalla. Barcelona käytti myös tilaisuutta hyväkseen voittaakseen Silvan yhdellä iskulla. Silvan hankkimisen edellytys Barcelonalle on kuitenkin se, että Manchester City löytää korvaajan. Manchester Cityn kerrotaan osoittavan suurta kiinnostusta Lyonin keskikenttäpelaajaa Lucas Paquetaa kohtaan, joka on 24-vuotias brasilialainen, joka on menestynyt liigassa tänä vuonna Barcelona jalkapallo pelipaidat. Silvalle, vaikka hänellä on vakaa asema Manchester Cityssä, hänen lapsuudentoiveensa oli pelata Barcelonassa. Jos Manchester City todella voittaisi Lucas Paquetan, Silva todennäköisesti päästään irti. Manchester City ei kuitenkaan omasta puolestaan ​​hyväksy alle 80 miljoonan euron tarjousta, joten Barcelonan on ensin myytävä De Jong, jos se haluaa täyttää tämän ehdon. Barca yrittää kuitenkin edelleen lähettää hänet ulos tai alentaa hänen palkkojaan saadakseen tilaa huiman palkkasummaan. ..
Read More
Varhain aamulla 23. heinäkuuta Arsenal ilmoitti virallisesti allekirjoittaneensa ukrainalaisen puolustajan Zinchenkon Manchester Citystä. Tiedotusvälineiden mukaan Zinchenkon siirtomaksu on kiinteä 30 miljoonaa puntaa, plus 2 miljoonaa puntaa kelluvaa, lasten jalkapallo pelipaidat hän allekirjoitti neljän vuoden pitkäaikaisen sopimuksen Arsenalin kanssa. 25-vuotias Zinchenko on pelannut Manchester Cityssä 128 kertaa tehden 2 maalia ja antanut 13 syöttöä.Hän on voittanut 4 Valioliigan mestaruutta, 4 Liigacupin mestaruutta, 1 FA Cupin ja 1 Community Shield -tittelin. Viime kaudella Zinchenko pelasi vain 15 ottelua liigassa, ja vain 10 oli aloituksia. Zinchenko on viides pelaaja, jonka Arsenal on esitellyt tänä kesänä, ja toinen pelaaja, joka on siirtynyt Manchester Citystä Arsenaliin Jeesuksen jälkeen. Hän on harjoitellut Arsenalin kanssa Yhdysvalloissa. Arsenal jalkapallo pelipaidat Zinchenko sanoi: "Tämä on lapsuuden unelmani täyttymys, koska olin lapsena innokas Arsenal-fani. En malta odottaa, että pääsen pelaamaan tässä seurassa." ..
Read More
Espanjalaisen "Daily Sport" -raportin mukaan Manchester United ei ole antanut periksi huolimatta De Jongin kieltäytymisestä lähteä Barcelonasta, ja Manchester United harkitsee mahdollisuutta auttaa Barcelonaa maksamaan De Jongille velkaa olevat palkat. "Daily Sports Daily" paljasti, jalkapallo pelipaidat halvalla että vaikka De Jong toistuvasti kieltäytyi jättämästä joukkuetta, Manchester United ei antanut periksi. Manchester United on aiemmin päässyt sopimukseen Barcelonan kanssa De Jongin siirrosta, hinta on 75 miljoonaa euroa kiinteä plus 10 miljoonaa euroa kelluva. Mutta koska Barcelona oli edelleen velkaa De Jongille noin 17 miljoonaa euroa palkkaa ja Barcelona halusi hänen luopuvan suurimmasta osasta rahoista, De Jong kieltäytyi jättämästä joukkuetta. Manchester United on kuitenkin nyt valmis korottamaan tarjoustaan ​​De Jongista, joka on lähes yhtä suuri kuin Barcelonan hänelle velkaa sopimuskauden aikana. Tämä vastaa sitä, että Manchester United auttoi Barcelonaa maksamaan De Jongin velkaa. "Daily Telegraph" sanoi myös, että tällaisen Manchester Unitedin tarjouksen pitäisi pystyä taivuttamaan De Jong hyväksymään kutsu. Koska Barcelona on tehnyt selväksi, että vaikka De Jong jää, hänen on hyväksyttävä huomattava palkkaleikkaus. De Jong seuraa parhaillaan Barcelonaa Yhdysvaltoihin, mutta Barcelona toivoo, että siirto saadaan päätökseen mahdollisimman pian, sillä vasta kun De Jong lähtee, Barcelona rekisteröi uuden avun. Manchester United jalkapallo pelipaidat Ensi viikko tulee olemaan erittäin kriittinen. Manchester United on päättänyt, että jos De Jongia ei saada viimeisteltyä ensi viikolla, he aktivoivat muita vaihtoehtoja. Syy, miksi Manchester United ei ole luopunut De Jongista, johtuu siitä, että valmentaja Ten Hag on aina pitänyt häntä ensimmäisenä valintana, mutta Manchester United ei voi odottaa ikuisesti. ..
Read More
Barcelona odottaa edelleen Lewandowskin liittymistä. Vaikka Bayern ei ole halunnut päästää irti, jalkapallo pelipaidat halvalla Barcelona on erittäin kärsivällinen. He ovat nyt samalla rintamalla Lewandowskin ja hänen agenttinsa Pini Zahavin kanssa. Barcelona uskoo vakaasti, että neuvottelut lopulta etenevät. Ei kauan sitten Lewandowski ilmoitti julkisesti haluavansa lähteä Bayernistä, ja Barcelona teki nopeasti suunnitelmat toimiakseen sen mukaisesti. Mutta Bayern ei tee kompromisseja helposti, he eivät päästä ihmisiä helposti menemään, vaan yrittävät parhaansa hyötyäkseen Barcelonasta. Kaikki Barcelonan aiemmat tarjoukset eivät täyttäneet Bayernin vaatimuksia: 32 miljoonaa euroa toukokuun lopussa, 35 miljoonaa euroa 23. kesäkuuta ja 40 miljoonaa + 5 miljoonaa 29. kesäkuuta, mutta ne eivät saavuttaneet Bayernin 50 miljoonaa euroa plus kelluva maksu.Barcelona jalkapallo pelipaidat Bayern ja Barcelona ovat kuitenkin edelleen valmiita jatkamaan neuvotteluja. Kaksi ensimmäistä tarjousta epäilemättä hylättiin, mutta kolmas tarjous on Bayernin harkitsemisen arvoinen, ja tämä tarjous on silti hyvin lähellä 50 miljoonan tarjousta. "Daily Sports Daily" sanoi, että Barcelona tekee neljännen tarjouksen Bayernille, ja tarjous saattaa olla lähempänä 50 miljoonaa euroa, mikä on juuri sitä, mitä Bayern tarvitsee. Bayernin esikauden harjoittelu alkaa 12. heinäkuuta, ja sekä Barcelonan että Lewandowskin on ratkaistava ongelmansa mahdollisimman pian. ..
Read More
Cristiano Ronaldon tulevaisuus näyttää olevan viime aikoina kyseenalainen, sillä useita joukkueita on jo yhdistetty portugalilaisiin. Kuuluisa toimittaja Romano paljasti kuitenkin, että Manchester United on samaa mieltä Ten Hagin kanssa ja toivoo, että Ronaldo pysyy joukkueessa. Cristiano Ronaldoa on viime aikoina liitetty useisiin seuroihin, kuten Romaan, jalkapallo pelipaidat halvalla Bayerniin ja Sportingiin.Äskettäin kerrottiin, että Mendes keskusteli Chelsean uuden puheenjohtajan Burleighin kanssa ja suositteli Cristiano Ronaldoa viimeksi mainitulle. Portugalilaisella on sopimus Manchester Unitedin kanssa vuoteen 2023 asti, mutta Manchester United ei voi pelata Mestarien liigassa ensi kaudella, mikä on saattanut ravistella Ronaldoa. Manchester United ei kuitenkaan aio myydä Ronaldoa, siirtoasiantuntija Romano paljasti, Manchester United jalkapallo pelipaidat että Manchester Unitedin uusi valmentaja ten Hag uskoo, että Ronaldo on olennainen osa seuran uutta suunnitelmaa. Manchester United on tehnyt selväksi, että Ronaldo ei ole myynnissä. Itse asiassa Manchester United ei tällä hetkellä käy siirtoneuvotteluja Ronaldosta. Unitedin ideana on, että hän jää ja on avainjäsen seuran elvyttämisessä. ..
Read More
Espanjan "Marca"-raportin mukaan Real Madrid ja Vinicius ovat siirtyneet sopimuksen uusimisneuvottelujen viimeiseen vaiheeseen, Real Madrid toivoo saavansa sopimuksen uusimisen päätökseen hänen kanssaan tällä viikolla. Real toivoo voivansa virallisesti ilmoittaa sopimuksen jatkamisesta heinäkuussa, kun pelaajat palaavat lomalta, jalkapallo pelipaidat halvalla mutta seura odottaa pääsevänsä sopimukseen pian. Ainoa asia, josta sovitaan, on uuden sopimuksen kesto, nykyinen sopimus päättyy vuonna 2024. Real Madrid on ehdottanut pidennystä vuoteen 2028, mutta Vinicius haluaa uusia vuoteen 2026 tai 2027 asti. Real Madrid on valmis nostamaan hänen vuosipalkkansa nykyisestä 3,2 miljoonasta eurosta (mahdollisesti 4 miljoonaa euroa bonusten perusteella) enintään 10 miljoonaan euroon, joista osa on vaihtuvia maksuja. Myös hänen sopimuskatkoslauseke nousee pilviin, 350 miljoonasta eurosta miljardiin euroon. Tämä on summa, jonka Real Madrid on asettanut suurille tähdilleen pyrkiessään pitämään öljyseurat loitolla parhaista pelaajistaan. Veneziuksen tapauksessa se oli vain symbolista, Real Madrid jalkapallo pelipaidat sillä hän ei koskaan kuunnellut eri kosijoiden tarjouksia, vaikka hän on joutunutkin kritiikkiin. On kerrottu, että Venezius on jo investoinut asuntoon Madridissa, ja näyttää siltä, ​​ettei hän aio lähteä lähiaikoina. Vinicius oli Real Madridin kolmanneksi eniten pelattu minuutti viime kaudella ja joukkueen toiseksi paras maalintekijä 22 maalilla ja 20 syötöllä. ..
Read More
Arsenal harkitsee Lazion keskikenttäpelaaja Milinkovic-Savicin siirtoa, ja muita vaihtoehtoja ovat Leicester Cityn Tielemans, Brightonin Bisuma ja Wolvesin Neves. Se on myös herättänyt fanien keskuudessa spekulaatioita Arsenalin keskikenttäpelaajan Xhakan tulevaisuudesta lasten jalkapallo pelipaidat. Corriere dello Sportin mukaan Mourinho on aina ollut kiinnostunut kovasta 29-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta. Xhaka on myös todennut, että Mourinhon alaisuudessa pelaaminen on unelma. Lazion pyytämä hinta Savicista ei kuitenkaan ole halpa.Arsenal jalkapallo pelipaidat Kaksi vuotta sopimusta jäljellä, on vaikea tehdä vaikutusta Serie A:n voimavartaloon alle 55 miljoonan punnan tarjouksella. ..
Read More
Espanjalaisen "Daily Sport" -raportin mukaan Barcelona tarvitsee kiireesti lisää palkanleikkauksia selviytyäkseen palkkarajoituksista. Viime viikkoina on jälleen nostettu pöydälle suunnitelmia lisäleikkauksista, mutta useat joukkueen isot tahot ovat kieltäytyneet leikkauksista palkat. Seuran johtajat näkevät joukkueen veteraaneja ja heidän korkeita palkkojaan, jalkapallopaidat painatuksella mutta kapteenit kieltäytyvät kategorisesti leikkaamasta heidän palkkojaan uudelleen, koska he ovat tehneet sen kahdesti, eikä leikkauksia pitäisi enää tehdä. Piquella, Busquetsilla, Alballa ja muilla vanhoilla pelaajilla kerrotaan olevan kova asenne: he eivät hyväksy palkanleikkausneuvotteluja nyt ja tulevaisuudessa. Alba, Busquets ja Pique ovat jo tehneet palkkaleikkauksia pandemian aikana, ja viime kesänä he leikkaavat palkkoja uudelleen, jotta seura voi rekisteröidä uusia pelaajia. Roberton osalta tilanne on toinen, sillä hän on juuri uusinut sopimuksensa, mikä on jo alentanut hänen palkkaansa 50%. Klubi selvittää, mitä toimenpiteitä aikoo tehdä tänä kesänä. Toistaiseksi päätöstä ei ole tehty, ja vaikka pelaajat ovat jo huolissaan tulevien viikkojen puheluista, Barcelona jalkapallo pelipaidat he eivät hyväksy palkkaleikkauksia missään olosuhteissa. Nämä pelaajat uskovat olevansa niitä, jotka ovat tehneet suurimmat uhraukset viime kuukausina ja että seuran pitäisi etsiä muita ratkaisuja. On totta, että jotkut pelaajat eivät ottaneet palkkaleikkauksia ollenkaan, ja toiset ottivat pienen alennuksen ja jatkoivat sopimuksiaan. Näyttää siltä, ​​että Barca saattaa joutua neuvottelemaan näiden pelaajien kanssa, jotka ottavat pienen palkanleikkauksen, päästäkseen sopimukseen. ..
Read More
Mukaan Espanjan "Aspen" raportoi, että voitti Mestarien liigan, ei vain Real Madrid menestyä urheilussa, lasten jalkapallo pelipaidat mutta myös heille saada puskurin sadon taloudellisesti. Tämän kauden Mestarien liigan Real Madridin kokonaistulojen odotetaan ylittävän 130 miljoonaa euroa. Pelkästään finaalin voitto tuotti Real Madridille 4,5 miljoonaa euroa. Real Madrid on kerännyt palkintorahoja koko Cupin ajan. Sisältää 15,64 miljoonaa euroa osallistumisesta lohkovaiheeseen, 1507 euroa lohkovaiheen 5 voitosta, 9,6 miljoonaa euroa pääsystä 16 parhaan joukkoon, 10,6 miljoonaa euroa pääsystä 8 parhaan joukkoon, 12,5 miljoonaa euroa pääsystä välieriin, Real Madrid jalkapallo pelipaidat 15,5 miljoonaa euroa finaaliin pääsystä ja 4,5 miljoonaa euroa mestarille. Lisäksi 10 vuoden rankingbonus on 36,4 miljoonaa euroa. Real Madridin odotetaan saavan myös 16,84 miljoonan euron markkinaosinkoa. Tilastojen mukaan Real Madridin nettotulot Mestarien liigassa nousevat 132,48 miljoonaan euroon. ..
Read More
Bayern München vaatii, että he eivät myy Lewandowskia, vaikka Puolan hyökkääjän sopimus päättyy vuonna 2023, ja he saavat siirtomaksun vain, jos he myyvät tähden tänä kesänä. Haastattelussa Bayernin urheilujohtaja Salihamidzic teki tämän selväksi jälleen,jalkapallo pelipaidat halvalla kieltäytyen vastaamasta isäntänsä kysymykseen Barcelonan ensimmäisestä Lewandowskin tarjouksesta. Salihamidzic sanoi: "Asiat ovat jo selvät. Lewandowskilla on sopimus vuoteen 2023 asti ja hän täyttää sopimuksen." Salihamidzic kritisoi myös Lewandowskin agenttia: "Hänellä on agentti, joka tekee hänet hulluksi. Hänen lähestymistapansa ei ole puhdas." Lewandowskin agentin Zahavin mukaan Bayern ei ole koskaan tarjonnut Lewandowskille muodollista tarjousta sopimuksen uusimisesta,Barcelona jalkapallo pelipaidat jonka Salihamidzic kiisti kategorisesti: " Olemme tehneet sen erittäin selväksi sopimuksen keston ja määrän suhteen." Saksalaisen "Bild"-raportin mukaan Barcelona on jo lähettänyt Lewandowskille tarjouksen. 32 miljoonan euron tarjous on myös ensimmäinen kerta, kun Barcelona tekee tarjouksen. "Hän on yksi vaihtoehdoista", Barcelonan valmentaja Xavi sanoi äskettäin, kun häneltä kysyttiin Lewandowskista. "Hän on sanonut julkisesti haluavansa lähteä. Hänellä on vuosi jäljellä sopimustaan, se ei ole helppoa, mutta Lewandowski on valinta. Yksi, tietysti hän on." ..
Read More
Tällä Ligue 1:n kierroksella Paris voitti Montpellierin vieraissa 4-0, ja Messi järjesti hyvän esityksen ahdinkoineen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Messi kohtaa tämän vastustajan seurauransa aikana.Kun joukkueet pelasivat toisiaan vastaan ​​viime vuoden syyskuussa,jalkapallopaidat painatuksella Messi oli poissa loukkaantumisen vuoksi. Ottelun ensimmäisellä puoliskolla Messi teki maalin kahdesti ensimmäistä kertaa Ligue 1 -uransa aikana. Tähän mennessä Messi on rikkonut seurauransa aikana 88 joukkueen oven. Messi on tehnyt tällä kaudella Ligue 1:ssä kuusi maalia ja antanut 13 syöttöä. Hänellä on myös viisi maalia Mestarien liigassa. Kaikissa kilpailuissa Messi on tehnyt 11 maalia ja antanut 13 maalia. Paris Saint Germain jalkapallo pelipaidat Tilastot osoittavat, että Messi on tehnyt kaksinumeroisia maaleja ja syöttöjä 15 peräkkäisenä kautena, mikä on ensimmäinen historiassa. Kaudella 2011-12 hän teki 73 maalia ja 32 syöttöä 60 pelissä. ..
Read More
Aihe Bayern-pelaajien välittömästä lomasta tappion jälkeen on ollut viime aikoina kuuma, ja tiedotusvälineet ovat hypänneet valmentajan toimimattomuudesta ja pelaajien ammattitaidottomuudesta jalkapallo pelipaidat halvalla. Vastauksena tähän tilanteeseen Bayernin valmentaja Nagelsmann itse selvensi tosiasiat: "Minusta heillä on syy lomalle, järjestin kahden päivän loma-ajan, pelaajat ovat nyt aikuisia, en ole opettaja tai heidän isänsä, Luulen, että he voivat vapaasti käyttää näitä lomia." Bayern München hävisi Mainzille 1-3 saavutettuaan kymmenen peräkkäisen Bundesliigan mestaruuden. Ottelun jälkeen suurin osa Bayern-joukkueesta lensi Espanjan saarelle Ibizalle kahden päivän lomalle, jonka urheilujohtaja Salihamidzic hyväksyi "joukkueen rakennusharjoitukseksi". Media oli pettynyt pelaajiin, ja myös kuuluisa Matthaus kritisoi sitä, Bayern München jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella mutta Nagelsmannin mielestä ongelmaa ei ole. Lopulta Nagelsman vastasi myös uutisiin Lewandowskin jättämisestä joukkueesta: "Neuvottelut hänen sopimuksensa uusimisesta seuran kanssa sujuvat hyvin, mutta minulla ei ole mitään sanottavaa. Tämä on seuran ja pelaajan asia. Toivomme pitää hänet ja saada suhde hänen kanssaan. Uusiutuminen. Tarvitsemme hieman kärsivällisyyttä, mutta onneksi se on vahvuuteni." ..
Read More
Valioliigan 35. kierroksella Liverpool voitti Newcastlen Keitan maalilla 1-0. Joukkue voitti 3 peräkkäistä voittoa ja pysyi lyömättömänä 15 kierroksella. Liverpool ja Newcastle ovat eniten pisteitä Valioliigassa vuodelle 2022 pääsyn jälkeen, ja Liverpool voitti vihdoin kilpailijansa jalkapallo pelipaidat halvalla. Ensimmäisellä puoliajalla Liverpool voitti myös vastustajansa 3-1 ja suoritti kaksoispelin. Liverpool on lyömätön 13 ottelussa Newcastlea vastaan, ja viimeksi se hävisi Newcastlelle vuonna 2015. On myös syytä mainita, että tämän pelin voitettuaan Liverpool on voittanut tällä kaudella 42 peliä, mikä on luonut ennätyksen voittopeleistä yhden kauden aikana seuran historiassa. Edellinen ennätys oli 41 voittoa vuosina 1985-86 ja 2019-20. Liverpool on voittanut liigacupin tällä kaudella, Liverpool jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella ja joukkue taistelee edelleen kolmella rintamalla FA Cupissa, Valioliigassa ja Mestarien liigassa, ja sillä on mahdollisuus voittaa nelinkertainen kruunu. ..
Read More
Ranskalaisten tiedotusvälineiden mukaan vaikka Paris voitti liigan mestaruuden etuajassa tällä Ligue 1:n kierroksella, heidän kannattajansa eivät olleet tyytyväisiä, ja monet fanit poistuivat stadionilta edes juhlimatta stadionilla. Paris voitti 10. Ligue 1:n kruunun seuran historiassa pelattuaan Lensin kanssa tällä kierroksella ja kahdeksannen kruunun viimeisen 10 vuoden aikana. Mutta koska Real Madrid putosi joukkueen Mestarien liigan 1/8-finaalissa, jalkapallopaidat painatuksella heidän faninsa ovat olleet tyytymättömiä. Ennen ottelua Lensiä vastaan ​​kova Pariisin fanijärjestö kehotti faneja olemaan juhlimatta stadionilla vaan lähtemään stadionilta 15 minuuttia etuajassa, vaikka tulos olisi tällä kierroksella suotuisa ja Paris voi voittaa mestaruuden. Nämä fanit tekivät myös sen, mitä he sanoivat. 68. minuutilla Messi teki maalin ja Paris johti 1-0. Niin kauan kuin he eivät menetä kahta maalia, Paris voi voittaa mestaruuden etuajassa. Mutta 75. minuutilla jotkut Pariisin fanit alkoivat vetäytyä. Sen jälkeen kun Paris voitti mestaruuden, stadionilla ei juhlinut paljon ihmisiä, ja monet fanit lähtivät stadionilta juhlimaan joukkueen voittoa kadulla. Paris ei myöskään järjestänyt juhlaseremoniaa tälle pelille. Ottaen huomioon joidenkin fanien viime aikoina osoittama vihamielisyys, joukkue juhli mestaruutta vasta Ligue 1:n viimeisellä kierroksella 14. toukokuuta. Mielenkiintoista on, että lopulta Lens-fanit lauloivat kentällä. Näyttää siltä, ​​​​että Pariisin fanit eivät enää ole kiinnostuneita Ligue 1 -mestaruuden voittamisesta, vaan he haluavat eniten nähdä joukkueen, joka voittaisi Mestarien liigan pokaalin. Pariisin pelaajat ilmaisivat epätietoisuutta pelin jälkeen, Paris Saint Germain pelipaita Verratti sanoi: "Emme voi ymmärtää faneja, jalkapallo voittaa ja joskus häviää. Olemme pelanneet jalkapalloa sydämellämme, olemme tavallisia ihmisiä. Fanit ovat pettyneitä, että hävisimme. Real Madrid, mutta sen on jatkettava." Marginhos sanoi: "Fanit? Emme saa unohtaa, että tämä on myös mestaruus. Tunnelma on valitettava, jalkapallo on intohimomme ja haluamme nauttia siitä. Meidän on ratkaistava tämä kysymys." ..
Read More
Talo näennäisesti loputon sade. Sen lisäksi, että Barcelona putosi Frankfurtista Eurooppa-liigassa, se menetti myös päävoiman tässä pelissä. Pedri oli sivussa puoliajalla reisivamman takia, ja perjantaina lisätarkastukset osoittivat, että Pedri voi jättää kauden väliin jalkapallo pelipaidat halvalla. Barcelona on huolissaan tästä. Barcelonan seura vahvisti tänään lääkärinlausunnossa, että Pedri oli repeyttänyt vasemman jalkansa reisihauis. Hän voisi olla poissa kuudesta kahdeksaan viikkoa. Kun La Ligassa on jäljellä enää kahdeksan ottelua, Barca pelaa viimeisen ottelunsa kotonaan Villarrealia vastaan ​​21. tai 22. toukokuuta. Siksi Espanjan maajoukkueen pelaaja ei todennäköisesti pelaa enää tällä kaudella. Kun Pedri on terve, Barcelona jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella hän pelaa hyvin ja pelasi viime kaudella 74 ottelua, vaikka loukkaantumiset ovat vaikuttaneet hänen peliinsä tällä kaudella. Tällä kaudella hän on jättänyt väliin 24 ottelua loukkaantumisen vuoksi. ..
Read More

SITE MAP

MM-kisat 2022
Alankomaat Argentiina Australia Belgia Brasilia Costa Rica Ecuador Englanti Espanja Etelä-Korea Ghana Iran Japani Kamerun Kanada Kroatia Marokko Meksiko Portugali Puola Qatar Ranska Saksa Saudi Arabia Senegal Serbia Sveitsi Tanska Tunisia Uruguay Wales Yhdysvallat

Seurat Pelipaita

Premier League paita
Arsenal paita Aston Villa paita Chelsea paita Crystal Palace paita Everton paita Leicester paita Liverpool paita Manchester City paita Manchester United paita Newcastle United paita Stoke City paita Tottenham Hotspurs paita West Ham United paita

La Liga paita
Athletic Bilbao paita Atletico Madrid paita Barcelona paita Real Betis paita Real Madrid paita Valencia paita

Bundesliga paita
Bayer Leverkusen paita Bayern München paita Borussia Dortmund paita FC Schalke 04 paita Hamburger SV paita Wolfsburg paita

Ligue 1 paita
As Monaco paita Olympique De Marseille paita Olympique Lyonnais paita Paris Saint Germain paita

Serie A paita
AC Milan paita AS Roma paita Fiorentina paita Inter Milan paita Juventus paita Lazio paita SSC Napoli paita

Muut Seurat paita
AFC Ajax paita Benfica paita Boca Juniors paita Celtic paita Chivas paita Corinthians paita Cruz Azul paita FC Porto paita Los Angeles Galaxy paita New York City paita River Plate paita


Lasten Pelipaita
AC Milan lasten paita Arsenal lasten paita AS Roma lasten paita Atletico Madrid lasten paita Barcelona lasten paita Bayern München lasten paita Borussia Dortmund lasten paita Chelsea lasten paita Everton lasten paita Inter Milan lasten paita Juventus lasten paita Liverpool lasten paita Manchester City lasten paita Manchester United lasten paita Paris Saint Germain lasten paita Real Madrid lasten paita Tottenham Hotspurs lasten paita Egypti Lasten Nigeria Lasten Alankomaat lasten paita Albania lasten paita Argentiina lasten paita Belgia lasten paita Brasilia lasten paita Chile lasten paita Englanti lasten paita Espanja lasten paita Irlanti lasten paita Islanti lasten paita Italia lasten paita Itävalta lasten paita Kolumbia lasten paita Kroatia lasten paita Meksiko lasten paita Pohjois-Irlanti lasten paita Portugali lasten paita Puola lasten paita Ranska lasten paita Ruotsi lasten paita Saksa lasten paita Sveitsi lasten paita Tšekki lasten paita Uruguay lasten paita Venäjä lasten paita Wales lasten paita Yhdysvallat lasten paita

Maajoukkue Pelipaita
Alankomaat paita Albania paita Argentiina paita Australia paita Belgia paita Brasilia paita Chile paita Costa Rica paita Ecuador paita Egypti paita Englanti paita Espanja paita Etelä-Afrikka paita Etelä-Korea paita Ghana paita Iran paita Irlanti paita Islanti paita Italia paita Itävalta paita Japani paita Kamerun paita Kanada paita Kolumbia paita Kreikka paita Kroatia paita Marokko paita Meksiko paita Nigeria paita Norja paita Norsunluurannikko paita Panama paita Paraguay paita Peru paita Pohjois-Irlanti paita Portugali paita Puola paita Qatar paita Ranska paita Romania paita Ruotsi paita Saksa paita Saudi Arabia paita Senegal paita Serbia paita Skotlanti Paita Slovakia paita Slovenia paita Suomi paita Sveitsi paita Tanska paita Tunisia paita Turkki paita Tšekki paita Ukraina paita Unkari paita Uruguay paita Venezuela paita Venäjä paita Wales paita Yhdysvallat paita

Naisten Pelipaita
AC Milan naisten paita Arsenal naisten paita Barcelona naisten paita Bayern München naisten paita Borussia Dortmund naisten paita Chelsea naisten paita Inter Milan naisten paita Juventus naisten paita Liverpool naisten paita Manchester City naisten paita Manchester United naisten paita Paris Saint Germain naisten paita Real Madrid naisten paita Alankomaat naisten paita Argentiina naisten paita Belgia naisten paita Brasilia naisten paita Englanti naisten paita Espanja naisten paita Italia naisten paita Japani naisten paita Kolumbia naisten paita Meksiko naisten paita Portugali naisten paita Ranska naisten paita Saksa naisten paita Venäjä naisten paita Yhdysvallat naisten paita

Jalkapalloilija Pelipaita
Alexandre Lacazette Aubameyang Dele Alli Erling Haaland Forsberg Griezmann Heung Min Son Jadon Sancho Jamie Vardy Kane Kylian Mbappe Leroy Sane Luka Modric Marcus Rashford Messi Mohamed Salah Ousmane Dembele Paulo Dybala Romelu Lukaku Sadio Mane Virgil van Dijk Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

EM 2020 Pelipaita
Saksa EM Paita Alankomaat EM Paita Belgia EM Paita Englanti EM Paita Espanja EM Paita Italia EM Paita Itävalta EM Paita Kroatia EM Paita Portugali EM Paita Puola EM Paita Ranska EM Paita Ruotsi EM Paita Suomi EM Paita Sveitsi EM Paita Tanska EM Paita Turkki EM Paita Tšekki EM Paita Ukraina EM Paita Venäjä EM Paita Wales EM Paita